Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (11491. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Anqe Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 25 Misafir (4 Mobil) - 21 Masaüstü5 Mobil1 Android
5 sn
349.702
Cevap
2.721
Favori
21.312.803
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
570 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • az önce beyond two souls falan satışta değildi yeni eklendi. Yeni oyunlar gelebilir fiyatlar artar mı bilemiyorum bence 20 liraya falan detroiti kapın direk
  • bence alacaklarınızı alın, bilmiyorum yaparlar mı ama indirimi 80/60 yerine 100/60 falan yaparlarsa hiçbir oyunda geçmez.
  • 10 liraya Kingdom Come Deliverance, 20 liraya Detroit Become Human, Uplay'den ücretsiz Steep

    Bu hafta akıyor




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0MG90 -- 16 Mayıs 2019; 19:50:0 >
  • 0MG90 kullanıcısına yanıt
    Çok değil ya sadece 10 katıcık ps4 cüler kenara çekildiler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Detroit'te %100 fiyat hatası var 20TLye bırakmazlar o oyunu.
    Alın direkt.
    Ben ps4te oynadığım için almıyorum. Heavy Rain, Beyond Two Souls'ta çok iyi oyun.
    Bu 3 oyun şu an 100 TL yapıyor tavsiye ederim.
    Ayrıyeten vampire bloodlines 2nin çıkmasına neredeyse 1 yıl var sistem gereksinimleri bile açıklanmamış. O yüzden bu indirimi ben pas geçeceğim. Daha dün kingdom come aldım ne zaman oynayacağım belli değil
    Ama epic gerçekten epic indirimler yapmış daha çıkmamış oyunlara 20-30 TL fiyatlar nedir.
  • detroid'i youtube'dan her sonunu görene kadar izlediğim için satın almadım ama vampir+control+sinking city'i kaçırmadım. dünden gelen kingdom come ile 100 lira filan verdim heralde.

    milletin mal varlığını 3 kuruşa kapatan tefeci gibi hissediyorum şu an ve bu çok hoşuma gitti
  • World war Z oynayan görüşü olan var mı ? The Sinking City ile ikisi arasında kaldım. The Sinking City güzele benziyorda son çıkarttıkları Sherlock Holmes:DD oyununu öncekilere nazaran pek beğenmemiştim buda öyle olur mu acaba diye tereddütte bıraktırıyor. World War Z de güzel bir oyun olmadığı belli de işte stress atmalık duruyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FunYouFools -- 16 Mayıs 2019; 19:54:28 >
  • bilgennyk kullanıcısına yanıt
    fiyat hatası yok hiçbir oyunda ama verdikleri indirim çok saçma, aaa oyunları 90 liraya sattıklarını unuttular bence

    detroit'i ve heavy rain'i konsolda bitirmiştim, beyond two souls'da plusla verildi oynamadım hala duruyor öyle bunları almayacağım sanırım. steam'den bloodline'i iade edip epic'ten bloodlines + control + the sinking city alacağım şimdi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 16 Mayıs 2019; 21:0:5 >
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    hocam detroitin 20 TLye satılması imkansız. Yapımcı bunu bilse kesinlikle düzelttirir. 20 TL 3 dolar mı ne yapıyor adam; ''ben 3 dolar için mi sizinle anlaştım'' bile diyebilir epic'e.
    Diğer oyunlarda fiyat hatası yok ama bunda %100 var. O yüzden öncelikle detroit'i almakta fayda var. Yarın bir gün düzeltilirse şaşırmayın.
  • bilgennyk kullanıcısına yanıt
    İndirimi yapan Epic Games yalnız firmalar değil. Yani oyunu alınca Epic Games' e 20 TL ödüyoruz onlar Quantic Dream' 80TL üzerinden ödeme yapıyor. Epic şuan da zararına satış yapıyor kısacası rekabeti kızıştırmak için
  • bilgennyk kullanıcısına yanıt
    diğer oyunlar 60$, detroit 40$. diğer oyunlar da 1$=1.5₺ civarı alınırken detroit'de 1$=2₺ alınmış onlara göre pahalı hatta. (heavy rain ve beyond two souls da 20$) pahalı alınması bize yaramış indirim çalışıyor. yani fiyat olarak hiçbir hata yok ama dediğim gibi indirim sistemleri beklenmedik şekilde iyi.

    bu indirimin tamamını epic karşılıyor ayrıca, bu fiyattan koyulduysa değişeceğini sanmıyorum. önce ki mesajımda dediğim gibi indirimi 100/60 çekebilirler bir ihtimal o zaman neredeyse hiçbir oyunda çalışmaz zaten



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 16 Mayıs 2019; 20:0:42 >
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    valla ben steamde bile bu kadar indirim görmedim.
    ülkede şok etkisi yarattı resmen bu indirimler
    Keşke epic'in mağazası daha çok oyun kapsasa diye düşündürttü bir çok kişiyi eminim
  • bilgennyk kullanıcısına yanıt
    Yapımcıyla alakası yok. Bakın ne diyor indirim sayfasında: "Epic Games, 79,99 TRY üzerindeki her oyun alışverişinde yayıncılar veya geliştiricileri maddi açıdan etkilemeyen ek 60 TRY indirim sunuyor." Yani aradaki farkı Epic kendi karşılıyor.
  • Dynamole kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam bu yazıyı görmemiştim.
    Steam imkanı yok yapmaz bunu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgennyk -- 16 Mayıs 2019; 20:2:1 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bilgennyk

    hocam detroitin 20 TLye satılması imkansız. Yapımcı bunu bilse kesinlikle düzelttirir. 20 TL 3 dolar mı ne yapıyor adam; ''ben 3 dolar için mi sizinle anlaştım'' bile diyebilir epic'e.
    Diğer oyunlarda fiyat hatası yok ama bunda %100 var. O yüzden öncelikle detroit'i almakta fayda var. Yarın bir gün düzeltilirse şaşırmayın.
    Aslında ortada bir hata yok. Epic ülke bazına bakmaksızın 10 dolar değerinde indirim yapıyor. Oyunun satış fiyatı bölgesel kurdan, indirim fiyatı genel kurdan hesaplanınca böyle komik bir fiyat çıkıyor ortaya. Zaten sayfada yazdıklarına göre bu indirimler geliştiricilerin karından değil kendi karlarından gidiyor. Adeta fortnitedan gelen paraları mağazalarının reklamı için indirimlerde harcıyorlar denebilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 16 Mayıs 2019; 20:3:46 >




  • Quantic Dream oyunlarının fiyatlarını görünce çok sevindim. Özellikle 20 TL'ye Detroit : Become Human acayip şaşırttı. Merak ettiğim bunda ve Beyond : Two Souls'ta türkçe desteği görünüyor. Gerçekten türkçe altyazı olarak mı gelecekler acaba. Sony'nin PS Ex'lerine özel yaptığı kıyağı bu şekilde vermesine şaşırdım açıkçası. Veya aralarında sadece Yayıncı anlaşması mı varmış..

    Diğer indirimlere gelince belki Control ve Sinking City alabilirim. WWZ çok hoş geliyor fakat single oynayacağım için sarmayacak gibi. Vampire: The Masquerade'ü Bloo Moon paket olarak steam gift almıştım, o yüzden iptal etme şansım yok. Ama indirimi çok sağlam, almayan kaçırmasın.
  • Detroiti psde oynamama rağmen epice destek olsun diye PC'ye alasım geliyor

    Bu arada Şeytan diyor bu yeni çıkacak oyunların hepsini al ama bilgisayar yok. Bana 5:10 yıl gidecek bu bilgisayarı kaça patlar arkadaşlar yani öyle 4k grafiğe gerek yok , uzun yıllar oyunları normal oynayım yeterli.
    Cidden bu konuda bir fiyat verebilecek bilgili arkadaş yardımcı olursa çok sevinirim zira Bu indirimleri kaçırmış olacağım, yeni oyun indirimlerinden de faydalanamıyorum steamde çünkü bilgisayar yok bunları oynatacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bedava oyun verme aralığını da 1 haftaya düşürmüşler sanırım haftaya veriyorlar Rime'ı bir sonraki hafta vereceklerine. Şu Outer Worlds'de açılsa da keyfimiz biraz daha artsa.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rektangular

    i7 6700 hq gtx 950m 8 çikolayt ram ile ben detroiti aldım. Ben o kadar yüksek grafik isteyeceğini sanmıyorum. İsterse de dursun kenarda pc yenileyince oynarız 20 liranın değeri kalmadı zaten artık
    o çok korkutmuyor da vampire,control ve sinking city?
  • Detroit'i alsam mı acaba ya... PS4 Pro'da oynayıp satmıştım. Gtx 1080 kart var, efsane gözükecektir ama ps4 pro'da da çok iyiydi. Ne yapsam bilemedim tekrar alacağım sanırım mükemmel bir oyundu.
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.