Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (10956. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
28 Misafir (1 Mobil) - 27 Masaüstü1 Mobil
5 sn
349.589
Cevap
2.720
Favori
21.297.428
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
569 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • Knisath kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim yorumunuz için
  • Drima kullanıcısına yanıt
    Grafik takıntım yok. Deus Ex'in ilk oyununu yenilerde tekrar oynadım öyle diyeyim

    İkinci oyunla ilgili visual patchler varmış. Atölyede falan işe yarar şeyler var diyorlardı
  • *GameOver* kullanıcısına yanıt
    h1z1 den ban yemem şundan, gerekli şartlar dışında iade istedim. 100 küsür saat oynamışlık var, haberlerde de net bişey olmayınca heralde herkese iade edecekler dedim :)

    cs de item satmak için pazara girince pazar kullanamazsın bişeyler alırsan açılşır diyor da bir tutar belirtmemişler. şimdi ucuz bişey alırım açmazlar aldığımızla kalırız :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

    h1z1 den ban yemem şundan, gerekli şartlar dışında iade istedim. 100 küsür saat oynamışlık var, haberlerde de net bişey olmayınca heralde herkese iade edecekler dedim :)

    cs de item satmak için pazara girince pazar kullanamazsın bişeyler alırsan açılşır diyor da bir tutar belirtmemişler. şimdi ucuz bişey alırım açmazlar aldığımızla kalırız :)
    şaşırdım şuan iade sistemi her koşulda iade alabilir 100 saat olması çok önemli değil fakat bu şekilde cezalandırmaları çok garip resim atabilirmisiniz acaba edit: steam destek kısmına tıkla destek açmana gerek yok direk karşına uyarı vermesi lazım pazarı neden kullanamadığına dair



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 9 Mayıs 2018; 0:13:0 >
  • Cholo kullanıcısına yanıt
    Peki Star Wars evrenine dair bir ilginiz, merakınız, bilginiz var mı? Eğer yoksa oynadığınız RPG'leri sıralayın tavsiyede bulunulsun. Çünkü bilgisayarınız daha iyisini de kaldırabilecek gibiyse -zamanında birçok defa oynamış, oyunun içinde bulunmaktan zevk duyan, Star Wars fanı sayılabilecek kadar bilgiye sahip olan, filmlerini birden çok kere izlemiş olan biri olarak- oyunu tavsiye etmiyorum.

    Bir dönem RPG kıtlığı vardı, dönüp dolaşıp Baldur's Gate, Fallout, KotOR, Neverwinter Nights, Planescape: Torment gibi oyunları oynar, grafiklerin hiç önemli olmadığını dile getirirdik. Bunun en azılı savunucularından biri bendim. Hatta Baldur's Gate II konusunu da ben açmıştım, konuda hem oyun hakkında, hem RPG'ler hakkında hem de hayat hakkında onlarca sohbet yazımız var. Ancak bilgisayarınız kaldırıyorsa ve son yıllarda çıkan tüm kalburüstü RPG'leri oynamadıysanız KotOR almanıza bence gerek yok.

    Oynadığım zamanlarda oyunu kopya edindiğim için emeğe saygıdan beş yıl kadar önce her iki oyunu da Steam üzerinden satın almıştım. Ama bir kere kurup oynamadım, çünkü özellikle son 5-6 yılda gelen oyunlar ve remake'ler yeterli oldu.

    Bilgisayarınız bu tarz oyunları kaldıracak seviyedeyse, yani çok da iyi değilse öneririm. Oyundaki lightsaber kişiselleştirmeleri ve oyunun hikâyesi benim çok hoşuma gitmişti.

    Bilgisayarınız iyiyse Divinity: Original Sin 2 ve Pillars of Eternity II: Deadfire'ı öneririm. İkisi de memnuniyetle oynanabilecek RPG'ler. Daha aksiyonlu isterseniz ve henüz denemediyseniz Dragon's Dogma: Dark Arisen da mevcut.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 9 Mayıs 2018; 0:19:50 >




  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt
    Anladım düşüneceğim bunu teşekkürler yorumunuz için. Star Wars evrenine ekstra bir merakım yok. Hiçbir oyununu oynamadım zaten bu yüzden Kotor'u gözüme kestirmiştim zira hem rpg öğeleri içermesi hoşuma gitti hem de the force unleashed gibi serilerin çok yerilmesinden dolayı onlardan uzak kalmayı tercih ettim. Bilgisayarım iyi, güncel oyunları kaldırabilecek seviyede. Son paragrafta hangi oyundan bahsettiğiniz konusunda emin olamadım.

    Son yıllarda çıkan oyunlara uzak kaldım aslında. Oynadığım RPGler pek güncel değil. Geçmişte Sacred, Diablo, Torchlighti Titan Quest gibi serileri oynamıştım ve genelde o tarz RPGleri seviyorum. Yenilerden Witcher haricinde bir seri gelmiyor aklıma oynadıklarım arasından. O konuda da tavsiyeye açığım yani
  • Cholo kullanıcısına yanıt
    Oynadığınız oyunların tarzı Hack&Slash oluyor, RPG öğeleri barındırsa da aslında level atlama, item bulma, mistik öğelere ve bölüm sonu canavarlarına ve hikâyeye çok az etki edebilme -çoğunda hiç edememe- dışında ortak bir özelliği bulunmuyor. RPG'de ise hikâyeye doğrudan etki edebilir, rol yapabilirsiniz.

    Hack&Slash olarak Path of Exile ve Grim Dawn, biraz daha RPG ağırlıklı ve aksiyon kısmı da ağır basan olarak Dragon's Dogma: Dark Arisen ve Kingdoms of Amalur: Reckoning'i önerebilirim. Daha birçok oyun var ama ilk aklıma gelen ve oynadıklarım bunlar.

    Neticede; KotOR grafikten bağımsız iyi bir oyun ama grafiği de güzel olan, benim de RPG öğeleri ve hikâye olarak daha güzel bulduğum oyunlar var. Sizin durumunuzda gerek yok gibi gözüküyor.

    İyi eğlenceler.
  • *GameOver* kullanıcısına yanıt
    destek kısmına girdim de herhangi bir uyarı yok, oyun seçmemi istiyor sadece, seçince de uyarı çıkmıyor. pazar'a girince de aşağıdaki uyarıyı veriyor :) belki ben yanlış anlattım. oyun oynamamda sıkıntı yok ama pazar kapalı :)

    he tabi şu da var, bu durum h1z1 den oldu dedim de belki ondan değildir, başka bi halt işlemiş olabilirim :) ama aklıma gelen bişey de yapmadım. bi paladins bi cs oynuyorum toplam 1 saat o da 2-3 günde bir.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 9 Mayıs 2018; 0:46:7 >




  • Cholo kullanıcısına yanıt
    Şimdi hocam yakın zamanda ilk Deus Ex'i oynadım ve sorun olmadı diyorsan patch match arama direk kotor 1'e dal derim
    Deus Ex 1 sonrası Crysis 3 etkisi yapar hatta o derece




  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt
    Path of Exile'ı oynamıştım. Diğer oyunları not aldım. Çok teşekkürler
  • Drima kullanıcısına yanıt
    Hahaha aslında Deus Ex 1 grafiğinde bir oyunu oynamakta zorlanırım ama Deus Ex çocukluğumda çok oynadığım bir oyundu o yüzden gönül bağı var diyeyim Teşekkürler yorumunuz için
  • Cholo kullanıcısına yanıt
    Kotorun grafikler fena durmuyo yuksek ayarlarda sadece cevre biraz bos oyunda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    Pazarı kullanabilmen için yılda 1 alım yapman gerek Steam mağazasından. Herhangi bir oyun aldığında kısıtlama kaldırılacak. Oyundan ban yeme gibi bir durum yok. Tamamen Steam platformunun klasik kuralları.
  • Olumlu veya olumsuz cevap verebilecek. Evde veya ofiste de aynı sorun var.
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    Evet hediye key yada tarayici koduyla csgo alirsan boyle oluyor magazadan 5 dolarlik harcama yapmani istiyodu suan miktari bilmiyorum tabi :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende de olmuyor ama alternatif bir program vardı ismini unuttum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 70 TL cüzdanımda bakiye var ve pc den dolayı oyunları oynayamıyorum. Ben bu hesabı makul fiyata nasıl devredebilirim.ücret iadeleride olmuyor hesapta kaldı.
  • ArchiSteamFarm
    https://github.com/JustArchi/ArchiSteamFarm/releases

    Ayarlar:
    https://github.com/JustArchi/ArchiSteamFarm/wiki/Setting-up

    Youtube'da videoları var. Ayar işlemi çok basit zaten.

    --------------------------------------------------------------

    @djangobjk

    İkinci el forumda hesap satanlar oluyor. Bir daha hiç steam'de oyun oynamam diyorsanız, hesabı satmanız uygun olabilir. Ama ileride yine steam'i kullanacaksanız, satmaya değmez sanırım. Tabii hesapta ki oyunlar önemli, hesabın değeri adına.

    Alternatif olarak cüzdan bakiyeniz ile oyun alıp, oyunu %15-25 gibi indirimli fiyata satıp, bakiyeyi nakite çevire bilirsiniz. Bunu da ikinci el forumda yapanlar var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahtant -- 9 Mayıs 2018; 14:35:59 >




  • mahtant kullanıcısına yanıt
    Bug ile düşürme olayı çok işe yarıyordu. O yüzden IM sorununu çözmeye çalışıyorum. Teşekkürler hocam.
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.