Şimdi Ara

steam üzerinden counter strike

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar steam de satılan düz counter strike 1.5 sürümü mu yoksa 1.6 mi ve hala populerligi varmı bilgilendirebilirmisiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Mustafa4222

CS : GO çıktı ama 1.6nın yeri başka

+1 GO' ya geçiş bence kesin fakat 1.6 yerini doldurur mu bilemem gerçi beğendim oyunu

Orijinalden alıntı: ahmettahad

quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa4222

CS : GO çıktı ama 1.6nın yeri başka

+1 GO' ya geçiş bence kesin fakat 1.6 yerini doldurur mu bilemem gerçi beğendim oyunu

Bence 1.6 kadar sarmaz

Orijinalden alıntı: RemagX

Bence CS 1.6 bir oyun CS:GO başka bir oyun gibi oynanır gider gibi geliyor, ikisi de piyasada tutunur bence.

1.6' nın yurtdışında tutunabilir değil gibi gözüküyor. Malum yurtdışındaki en büyük turnuvalar CS:GO' ya geçti bile. 1.6 sadece yurtdışına takım gönderemeyen ülkelerde deva eder. Türkiye de onlardan biri. Fakat herkes gibi aynı anda CS:GO' ya geçiş yaparsak en büyük turnuvalarda(DreamHack, ESWC, IEM) baş gösterebiliriz. Ben şahsen HWA Gaming' e inanıyorum. Onlar illaki yurtdışındaki bi turnuvada boy gösterecektir.

Orijinalden alıntı: ahmettahad

quote:

Orijinalden alıntı: RemagX

Bence CS 1.6 bir oyun CS:GO başka bir oyun gibi oynanır gider gibi geliyor, ikisi de piyasada tutunur bence.

1.6' nın yurtdışında tutunabilir değil gibi gözüküyor. Malum yurtdışındaki en büyük turnuvalar CS:GO' ya geçti bile. 1.6 sadece yurtdışına takım gönderemeyen ülkelerde deva eder. Türkiye de onlardan biri. Fakat herkes gibi aynı anda CS:GO' ya geçiş yaparsak en büyük turnuvalarda(DreamHack, ESWC, IEM) baş gösterebiliriz. Ben şahsen HWA Gaming' e inanıyorum. Onlar illaki yurtdışındaki bi turnuvada boy gösterecektir.

Turnuva olarak söylememiştim, Turnuvalarda zaten en son sürüm esas alınır, çünki önceki sürümlerde yeterince turnuva yapılmıştır ve yeni oyun yeni heyecan demek olduğundan yeni oyunlar turnuvaların gözdesi olur.

• arkadaşlar cs 1.6 oyuncusuyum.. Bu mermi sekmemesi için ne yapmalıyım?

Mouse'den mi kaynaklanıyor yoksa kaliteli mouse mi almalıyım? Örneğin Logitech g500 yada steel series kinzu..

Yoksa başka sebeplerden dolayı mı sekme oluşuyor ?

uluslararası turnuvaları izliyoruz hepimiz, navi , Fnatic vs bu gibi takımların maçlarında silahlarında hiç sekme olmuyor.. Swlerden mi kaynaklanıyor yoksa anlayamadım!

Yardımcı olursanız sevinirim

İyi Forumlar
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.