Şimdi Ara

Steam'deki Fiyat Düzenlemeleri Perakendecilerden Kaynaklanıyormuş (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
2
Favori
3.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Para bizde değil mi? Kendileri bilirler. Orijinal oyunlara 200 lira vereceğimize korsan alıp her yıl pc'yi yenileriz. Multiplayer için illa ki orijinal gerekmiyor gameranger gibi birçok program var.

Tam muhabbettler çıktı herifler markafoni 9 tl ye oyun satıyor be

http://aralga.me/markafoni
  • bence 2k ve Ubi oyunlarını saymazsak çok hesaplı fiyatlar, niye bu kadar abarttınız ki, o iki firmanın oyunlarını da internetteki diğer sitelerden tedarik edebilirsiniz.Şu an gayet hesaplı oyunlar bence steamde.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

Orta Dünya Soy Ağacı Çalışmam | MyAnimeList | Last.fm | psn: FingolfinPF
    "Mutluluk uçsuz bucaksız ormanlardadır, bomboş sahillerdeki coşkudadır, insan elinin değmediği bir yerdedir,
    Denizin diplerinde ve gürlemesindedir. İnsanları severim ama doğayı daha çok severim."

Switch FC: SW - 8548 - 9877 - 7372 | 3DS FC: 5301 - 1859 - 0736 | Steam
  • Oyunlar Türkçe çıksın diye sürekli kutulu alın veya steamden alın diyenler var.ben katılmıyorum.adamlar Türkçe çıkarsın biz de öyle alalım.kitaplar Türkçe çıksın diye yabancı dil kitap mı alıyoruz?

xbox one gt : sawolverine35 phenom II X4 955 - Powercolor hd6870 - 6gb 1333 cl7 - W7 64 Bit Chivalry: Medieval Warfare * Black OPS 2 * Modern Warfare 3 * Battlefield 3 * Bad Company 2 * Left 4 Dead 2 * Street Fighter 4 * STEAM ID : sawolverine35 * ORIGIN ID : sawolverine
  • Oyuncunun oyuncudan başka dostu yoktur arkadaşlar her yerde tepkimizi gösterelim araldan hiç birşey almayalım sosyal medyada öyle bir baskı yapalım ki akılları başlarına gelsin eninde sonunda senin de sonun gelecek Aral Allah ın dan bulasın şu cuma gününde başka ne diyeyim :(((
  • USA Playstation Store da yeni çıkan en baba PS4 oyunu $60 dan çıkıyor ve Playstation Game Sharing (PSN Kardeşlik) yaparak iki kişi ortak alabiliyor ve adam başı $30 düşüyor. Game Sharing ile alınan oyun, iki adet PS4 de çalışıyor ve alan kişiler, aynı oyuna aynı anda online olarak girebiliyorlar. Sanki ayrı ayrı almışlar gibi.

2006 yılından bu yana Sony şirketi, Playstation kullanıcılarına bu hizmeti sunuyor. En pahalıya aldığım Playstation oyunu $30 ve aylık indirimlere, black friday indirimlerine, plus indirimlerine, psn kampanyalarına, vs. denk gelirsem. Yeni çıkmış en baba oyunları $30 dan da ucuza alıyorum.

USA Playstation Store dan alışveriş yapmak ise çok kolay, aşağıdaki linkte her şey detaylıca anlatıldı.

USA PLAYSTATION STORE dan ALIŞVERİŞ NASIL YAPILIR [ANA KONU]
    http://forum.donanimhaber.com/m_97897417/tm.htm

• Beyler Bombayı gördünüz mü. BSC`de Call of Duty: Advanced Warfare Reklamı çıkıyor Şimdi Satın al diye. Tıklayınca nereye yönlendiriyor ARALGAME Şok oldum. Dik durmak önemli. Bizleri Destekleyeceklerini düşündüğümüz bir Oyun Haber Portalı ARALGAME Reklamı almış. Para işte.

Orijinalden alıntı: AyKqT

<b>Beyler Bombayı gördünüz mü. <font color="#000099">BSC</font>`de <font color="#990000">Call of Duty: Advanced Warfare</font> Reklamı çıkıyor Şimdi Satın al diye. Tıklayınca nereye yönlendiriyor <font color="#990099">ARALGAME</font> Şok oldum. Dik durmak önemli. Bizleri Destekleyeceklerini düşündüğümüz bir Oyun Haber Portalı ARALGAME Reklamı almış. Para işte.</b>

BSC aralı destekliyor ki yeni mi fark ettin ?! :D :D :D

• Merhabalar ben Yasin Yıldız. Başlattığım imza kampanyasını belki görmüşsünüzdür. İmza kampanyamda Aral'ın bizim takmayacaklarını belirttim, direk boykot çağrısı yaptım. Bunun için destek olmanız lazım arkadaşlar.

Bu arada sadece Aral'dan almamak yetmiyor, spotçular mağazalar dahil hepsine satışı onlar yapıyor. Bunlara da dikkat etmemiz lazım.

https://www.change.org/p/naomi-barnett-aral-boykot-aral-game-oyun-fiyatlar%C4%B1n%C4%B1-kabul-edilebilir-fiyatlara-%C3%A7eksin-bu-%C3%A7a%C4%9Fr%C4%B1m%C4%B1z%C4%B1-dikkate-almad%C4%B1%C4%9F%C4%B1-taktirde-t%C3%BCm-oyuncular%C4%B1-boykota-davet-ediyorum?after_sign_exp=default&just_signed=true

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.