Şimdi Ara

Steam'deki Fiyat Düzenlemeleri Perakendecilerden Kaynaklanıyormuş (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
2
Favori
3.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Almayın aldırtmayın arkadaşlar Türkieyden oyun bu kadar basit.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Online mağazalar kullanılarak Aral rahatlıkla bypass edilip boykot edilebilir, oyuncu camiası çok da geniş sayılmaz (orijinal alanları kastediyorum). Onun dışında, Aral'ın distribütörlüğünü yaptığı bazı ürünler var (Razer gibi) onları da bir arkadaş araştırıp ortaya çıkartırsa boykotu eksik yapmayalım. Bundan sonra kesinlikle Aral'dan tek ürün almam, el mi yaman bey mi yaman görürüz. Tek ürün satamayınca o fiyatlar nasıl inecek görürürüz hep beraber.

2 ay bişey alınmasa batarlar zaten

Adamlar resmen fiyatlarını ucuzlatmak için her oyun basıncılarıyla her zaman görüşdüklerini anlatıyor (Daha doğrusu ima ediyor).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IG -- 5 Kasım 2014; 20:29:30 >
  • Aralı besleyen asıl zümre konsol sahipleri aslında PC oyunu satışları çok azdır ,pc ciler zaten dijital edinme çıkmadan önce çoğu kez korsan oynuyordu ,dijitalde ise en çok satan oyunlar multisi eğlenceli oyunlar gerisi fasa fiso.

Bu üçlüyü çözmüş adam onla bunla uraşmaz, aç gözlülere de para yedirmez.

• aralın yegane müşterileri AVM lerde D&R gibi yerlerden oyun alan, bu durumlardan haberi olmayan oyuna verdiği 250 lira ona koymayan durumu iyi değil epey iyi olanlar oluşturuyor. Spotçularında araldan aldığını çok duydum muhtemelen oda gerçektir. Zaten artık kutlu oyun hiç almıyorum. Ps4 te oyun aldığımda dahi dijital aliyorum. Kutulu oyuna vereceğim parayla adil kullanımsız full limitsiz internet aldım hem kotam düşmüyor hem sorunsuz hızlı download ediyorum psn den ve steamden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IG

Beyler email'i yanlış çevirmiş veya anlamış olmayanız...

Adamlar resmen fiyatlarını ucuzlatmak için her oyun basıncılarıyla her zaman görüşdüklerini anlatıyor (Daha doğrusu ima ediyor).

Evet Steam'in olayı budur zaten.Yapımcılara belli bir fiyat öneriyor.Muhtemelen 1.5 kurdan hesaplamalarını söylüyorlardır ama iş tamamen Ubisoft ve 2K'ya kalmış durumda.Steam'e değil, 2K,Ubi'ye atacaksınız mailleri.

Orijinalden alıntı: cato16

Attılar zaten, adamlar Steam ile görüşün dedi. Steam, Aral ile görüştük böyle ayarladık demiş resmen.

Steam'in öyle bir şey dediği yok.Steam fiyat ayarlayamaz diyoruz hala anlamıyorsunuz.Steam orada kabaca fiyatların iyi olması için uğraşıyoruz mealinde bir şey demiş.2K ve Ubisoft işlerine geldiği için öyle diyor yani düpedüz yalan atıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 5 Kasım 2014; 21:23:37 >

Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗
  • İlk gün ne varsa kapacaktım oyun dlc vs. 70-80tl olan yeni çıkmış oyunun fiyatı öbürsü gün 170 lere çıktı.
  • Bizi kaybettin be steam

• insanların artık bilinçlenmesi lazım aral,sony tr,origin,2k,ubisoft vs firmaların türk oyuncuları yolunacak kaz gibi görmemeleri için twitterde changede vs boykot etmeliyiz yok ben hong kongtan alırım yok torrent çekerim artık bunları aşmalıyız biz birer oyuncuyuz ve adil fiyatlarla oyun almak herkes gibi hakkımız

• Şikayet var gibi tüm mecralara ulaşalım. Bu adamları hiç olmazsa terletelim biraz. Daha da üstelemek isteyen olursa birisi aralın adresini versin gösteri yapalım, haber oluruz en azından, o da bir tepki.

Grand Theft Auto 4 | Pes 2008 | Motor Storm: Pacific Rift | Mortal Kombat vs DC Universe | Fifa 09 | Call of Duty: Modern Warfare 2 | Assassin's Creed 2 | Assassin's Creed Brotherhood | Pes 2010 | Grand Theft Auto 4: Episodes From Liberty City | Red Dead Redemption | Gran Turismo 5 | God Of War: Collection | Uncharted 2: Among Thieves | Killzone 3 | Pes 2011 | Crysis 2 | Uncharted 3: Drake's Deception | God Of War 3 | Uncharted Drake's Fortune | Assasin's Creed Revelations | Max Payne 3 | Assasin's Creed 3 | Fifa 13 | Call Of Duty Black Ops 2 | Gof Of War: Ascension | The Last Of Us | GTA 5
    PS4
    GTA 5 | The Order:1886 | Bloodborne |
  • quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

quote:

Orijinalden alıntı: cato16

Attılar zaten, adamlar Steam ile görüşün dedi. Steam, Aral ile görüştük böyle ayarladık demiş resmen.

Steam'in öyle bir şey dediği yok.Steam fiyat ayarlayamaz diyoruz hala anlamıyorsunuz.Steam orada kabaca fiyatların iyi olması için uğraşıyoruz mealinde bir şey demiş.2K ve Ubisoft işlerine geldiği için öyle diyor yani düpedüz yalan atıyorlar.

Aynen arkadaşın dediği gibi,
    çok büyük bir yanlış anlama var bu konuda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lextor -- 5 Kasım 2014; 22:08:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kutulu oyun diye direten arkadaşlara sesleniyorum; dijitalin kutuludan hiçbir farkı yoktur, sonuçta ikisinin de içinde aynı oyun var. Koleksiyon yapacağım falan diye gidip de paranızı çöpe atmayın. Kaldı ki Steam oyunlarınızı yedekleyip DVD'ye, USB flash diske, hard diske yazabilir, bu sayede koleksiyon oluşturabilirsiniz. İmkanınız varsa alın İninal kart veya benzeri bir kartı, gönül rahatlığıyla Steam'den, PSN'den ve diğer yerlerden alış verişinizi yapın.(Türkiye'de dijital de kutulu fiyatına yaklaştı ancak yine de birçok oyunda fark olabiliyor.) İsmi lazım olmayan bazı firmalara paranızı kaptırmayın, siz satın almadıkça tıpış tıpış fiyat düşüreceklerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 5 Kasım 2014; 22:32:50 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.