Şimdi Ara

Steam'deki Fiyat Düzenlemeleri Perakendecilerden Kaynaklanıyormuş (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
2
Favori
3.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • asgari ücretin bu denli düşük olduğu ülkede ps4 oyun fiyatlarını 250 liraya dayandıran season pass ekleriyle beraber 400 liralara satabilen firma nasıl olabilir. kulaklık fiyatları bile bu adamlardan nasibini alıyordur, geçenlerde kulaklığı teknik servise gönderdim aral game bakıyor deyip adres verdiler oraya gönderdim. oyuncu malzemesi ithalatı da yapıyorlar herhalde fiyatlar hep tavan vaziyette !

Orijinalden alıntı: AyKqT

<b>Beyler bakıyorumda. Millet burada atıp tutmuş.<font color="#990000"> #AralGameÜrünleriALMA</font> iki kelime yazmaya gelince kimse birşey yazmamış. Valla nediyeyim. Demekki biz hakediyoruz bu durumu</b>

Hep yazılıyor zaten ne faydasını gördün tweet atmanın?

Ayrıca bunu lafla değil eyleme dökerek kendi lehimize çevirebiliriz.Yani pahalı oyunları almayarak.

Alan var ki Aral da satıyor. Ben de Aral'ı savunmuyorum ama satılmasa o fiyattan koymaz adamlar.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

çıktıgın gibi dibe inersin...
    bir hatana bakar
    zaten sevilmeyen konumdasın
    sadece 1 - daha ver bize keşke sırf
    oyun ticareti yapsaydın batırmak daha kolay olurdu seni
    sen zannet biz M4I gibi alıcaz senin ürünlerini bizde heryol var koçumm

Orijinalden alıntı: ErayG-TR

Yok orada ucuz yok burada ucuz yok şuradan alın gibi mesajlar gördüm. Tamam ben de uzun zamandır fiyat politikasından dolayı Aral'ın getirdiği hiçbir oyunu almıyorum. Steam'den veya yabancı kaynaklardan ediniyorum ama yabancı kaynaklardan ucuza almanın bize hiçbir getirisi yok. Biz orjinal alsak da yapımcılar "Türkiye'de oyun satmıyor yeaaaa" demeye devam edecekler çünkü oradan buradan aldıklarımız Türkiye'nin hanesine işlemeyecek. Bu imza kampanyasıyla Aral'ın kapısına dayanılması gerek. Gerekirse büyük çaplı bir boykot düzenlenmeli

Yürü Git ! Türkiye'den aldığımız sürece Aral ın cebine girecek! En başından beri bunun arkasında aral oldugunu söylemiştim ! Yazıklar olsun kendi ülkemizde firmanın uygun fiyatla oyun almamızı engellemesine lanet olsun !
    #AralGameÜrünleriALMA

• Kısa bir süre aral bünyesinde çalışmıştım. Söylenti dedikleri bilgi gerçektir. Sözde spotçulardan aldığın ucuz oyunlarıda aral piyasaya dağıtıyor. Hatta size bu dağıtımı personellerinin bile isimlerini veririm. Ben araldan ayrılırken de firmadan nefret ettim bir müşteri olarakta... Almayın bu adamlardan oyun. Zaten herhangi bir müşteri hizmetlerine yok. Satın aldığım bir çok kutulu oyunun içinde key çıkmamıştı 50 kere mail attığım halde geri dönen bile olmamıştı. Oyunu satın aldığım zincir mağaza oyunu değiştirmişti. Zaten oyunların hepsini online olarak indiriyoruz bu haramzdelere neden para kazandıratım ki... Akıllı olun paranızın değerini bilin!!
  • Gençler kısaca steam böyle gidicek . Bu konuda söylenecek tek şey Allah aralin belasini versin.zaten kazikti aral steamden aliyodum .hala kazik bu sefer steamede karışmış. Öğrenci adam aylik geliri (miz) bile yok yani çoğunluğun yok onu geçtim asgari ücret 700-800 tl adam 180-300 e kadar oyun satıyor. Tokadı steam değil kendi (sözde) firmamiz aral atmış .o Amerikalı steam bile bizi daha çok düşünüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Death -- 5 Kasım 2014; 16:13:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben ARAL ismini ilk duyduğumdan beri bir tane olumlu mesajla karşılaşmadım desem yeridir. Görünüşe göre yine kendilerine yakışanı yapmışlar. Yıllardır eleştiriliyor ama birileri almaya devam ediyor demek ki. Almayın arkadaşlar lütfen, keriz yerine koydurmayın kendinizi. Çok şükür alabilecek gücüm olmasına rağmen sitelerini bile birkaç defa ziyaret etmişimdir en fazla. Fiyatı uygun ve güvenilir bulduğunuz dijital platformlardan alışveriş yapın ki bu tarz sitelerle ilgili sağolsun forumda arkadaşlar çok güzel bilgiler, açıklamalar yapıyorlar. Belki resmi oyun satış adedi bazında ülkeye bir katkımız olmayacak ama haketmeyenlerin cebini şişireceğime eldekiyle yetinmeyi tercih ederim.

Orijinalden alıntı: ErayG-TR

Yok orada ucuz yok burada ucuz yok şuradan alın gibi mesajlar gördüm. Tamam ben de uzun zamandır fiyat politikasından dolayı Aral'ın getirdiği hiçbir oyunu almıyorum. Steam'den veya yabancı kaynaklardan ediniyorum ama yabancı kaynaklardan ucuza almanın bize hiçbir getirisi yok. Biz orjinal alsak da yapımcılar "Türkiye'de oyun satmıyor yeaaaa" demeye devam edecekler çünkü oradan buradan aldıklarımız Türkiye'nin hanesine işlemeyecek. Bu imza kampanyasıyla Aral'ın kapısına dayanılması gerek. Gerekirse büyük çaplı bir boykot düzenlenmeli

Azıcık mantıkları varsa o yapımcılar 800 tl asgari ücretli biryerde 190 TL'ye oyun alınmayacağını bilir. Düşünsünler biraz.

LG C2 4K + Asus Rog Strix XG27AQDMG Oled | ZOTAC RTX 4080 AMP H | RYZEN 7800X3D | Corsair 2X16 GB DDR5| NZXT Z53Kraken 240mm | FSP AURUM PT 1200 | NZXT H9 Elite | STEELSERIES ARCTIS 1 WIFI | LOGITECH G305 LIGHTSPEED - ZOWIE EC2A |
  • Zaten bu sitedeki kimsenin araldan alıcagını zannetmiyorum malesef cok acıyorum onlara ama ulkemızde gerizekalı bir oyuncu kitleside var bizden ayri onlar onlar için oyun pes yada fifa ve onlar dijitalden asla almazlar hep kutulu alırlar cunku korkarlar daha hiç alışveriş yapmamışlardir dijital olarak zannederlerki karti calınacak bilmemene salak oldukları ıcın gerizekalı oldukları ıcın mal gibi 200 lira hatta 300 küsür liraya kutulu alırlar büyük ihtimal silinicek yada banlanıcam ama gerçekleri söylüyorum bilin hersemtte 2 3 internet kafe vardir herbirinde 4 ps3 olsa 8 oyun yapar pes ve fifa olmassa olmazı bu salak insanlarin zaten hep alırlar bu beyni çürümüş yobaz geri kafalılar yüzünden aral hayata tutunabiliyor ve malesef arkadaşlar bu gerizekalıların sayısı bizden kat kat fazla bizimgibi oyunculari gördük 25 26 bin kişiyiz biz sadece kücükbir topluluguz asalak kitle cok kalabalık ve asla bu yazıları görmiycekler cunku oyuncu degiller futbolu seviyolar ve agızımıza ..... neyse anlıycanız konunun ennn derinine inecek olursak lanet ayak sporu furbol yuzunden oyun sektoru boyle acı ama gercek ve tuhaf gelıyor bılıyorum ama oyun sektoru futbol yuzunden bu konumda

• quote:

Orijinalden alıntı: AyKqT

<b>Beyler bakıyorumda. Millet burada atıp tutmuş.<font color="#990000"> #AralGameÜrünleriALMA</font> iki kelime yazmaya gelince kimse birşey yazmamış. Valla nediyeyim. Demekki biz hakediyoruz bu durumu</b>

Arkadaşlar yorum yazıp çıkmayın twitter dan desteklerinizi esirgemiyin

//Intelİ7 6700K/Msi Z170A Gaming M7/Kingston Crucial 16 Gb DD4 2666/WD 2 TB Cavier Black/ PNY CS2211 240 GB/ Crucial Internal Solid State Drive 525 GB SSD M2/ZoTaCGTX 980ti AMP! EXTREME Edition OC/Evga 1000 Walt G2 Gold/AoC AgoN AG271QX//
    Aerocool Strike X-ST Big Tower///Logitech G510s/// Logitech G930///Logitech Z 906///Thermaltake Water 3.0 Ultimate///
    FreeMaNMeliH Korsan Oyun Bağımlısı... Steam///Origin///Ubisoft///Racenet///Social Club ID: FreeMaNMeliH ///Steam FreeMaNMeliH///
    ///Mustafa Kemal ATATÜRK Kronolojisi...///
  • Bu tarz firmalardan 5 liralık bile oyun almayın. Bırakın batsınlar. Arz talep para çokomel eğrisi.
  • şimdi araldan twitter mesaj geldi GTA V yeni nesil için fps deneyimi sunuyor diye alan arkadaşlar vardır. Adamlar resmen geleceksiniz diyor kucağıma !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Senden asla almam ben o oyunu kazıkçı aral !!!!

#AralGameÜrünleriALMA

//Intelİ7 6700K/Msi Z170A Gaming M7/Kingston Crucial 16 Gb DD4 2666/WD 2 TB Cavier Black/ PNY CS2211 240 GB/ Crucial Internal Solid State Drive 525 GB SSD M2/ZoTaCGTX 980ti AMP! EXTREME Edition OC/Evga 1000 Walt G2 Gold/AoC AgoN AG271QX//
    Aerocool Strike X-ST Big Tower///Logitech G510s/// Logitech G930///Logitech Z 906///Thermaltake Water 3.0 Ultimate///
    FreeMaNMeliH Korsan Oyun Bağımlısı... Steam///Origin///Ubisoft///Racenet///Social Club ID: FreeMaNMeliH ///Steam FreeMaNMeliH///
    ///Mustafa Kemal ATATÜRK Kronolojisi...///
  • Aralin sitesine bile girmem su dakkadan itibaren

II. Abdülhamid
    Ulû Sultân Abd-ül Hamid Han - Gazi

"Tarih değil,hatalar tekerrür ediyor."
  • Aral bu sektörün ayıbı.

Orijinalden alıntı: CrossfireLambda

Zaten bu sitedeki kimsenin araldan alıcagını zannetmiyorum malesef cok acıyorum onlara ama ulkemızde gerizekalı bir oyuncu kitleside var bizden ayri onlar onlar için oyun pes yada fifa ve onlar dijitalden asla almazlar hep kutulu alırlar cunku korkarlar daha hiç alışveriş yapmamışlardir dijital olarak zannederlerki karti calınacak bilmemene salak oldukları ıcın gerizekalı oldukları ıcın mal gibi 200 lira hatta 300 küsür liraya kutulu alırlar büyük ihtimal silinicek yada banlanıcam ama gerçekleri söylüyorum bilin hersemtte 2 3 internet kafe vardir herbirinde 4 ps3 olsa 8 oyun yapar pes ve fifa olmassa olmazı bu salak insanlarin zaten hep alırlar bu beyni çürümüş yobaz geri kafalılar yüzünden aral hayata tutunabiliyor ve malesef arkadaşlar bu gerizekalıların sayısı bizden kat kat fazla bizimgibi oyunculari gördük 25 26 bin kişiyiz biz sadece kücükbir topluluguz asalak kitle cok kalabalık ve asla bu yazıları görmiycekler cunku oyuncu degiller futbolu seviyolar ve agızımıza ..... neyse anlıycanız konunun ennn derinine inecek olursak lanet ayak sporu furbol yuzunden oyun sektoru boyle acı ama gercek ve tuhaf gelıyor bılıyorum ama oyun sektoru futbol yuzunden bu konumda

Yeminle yazıyı okurken gülmekten koptum ama doğruları söylemişsin kardeşim.

• Yahu internete bakıyorum Aralla alakalı tek iyi yorum göremiyorum peki kim alıyor bu oyunları bu firma nasıl ayakta kalıyor?Kim oy verdi muhabbetine döndü iyice.

Orijinalden alıntı: Zarbo257

Yahu internete bakıyorum Aralla alakalı tek iyi yorum göremiyorum peki kim alıyor bu oyunları bu firma nasıl ayakta kalıyor?Kim oy verdi muhabbetine döndü iyice.

AVM'lerde gezerken "bubaaaa oyun al!!!" diye zırlayan bebelerine hayır diyemeyen, piyasadan bihaber babalar ve anneler alıyor bu oyunları. Ne zaman meşhur kitap ve dergi mağazasına girsem anne/babasına zırlayan bir velet görüyorum. Sonra nişanlıma dönüp "mal la bunlar, ben aynı oyunu 100 TL'ye ucuza alıyorum" diyorum. Aynı geyiği duymaktan kız da bıktı ama yapacak bir şey yok.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.