Şimdi Ara

Steam'de malum DNS sunucu da mi engellendi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugun itibariyle yarim saattir Steam Community acilmiyor. Sizde de boyle mi?

• sen yenisin galiba. steam community yavaşlığı ve çökmesiyle meşhurdur zaten.

Bu siteden steamin anlık genel durumunu kontrol edebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maniac35

sen yenisin galiba. steam community yavaşlığı ve çökmesiyle meşhurdur zaten.

Tabii ya, iki yildir Steam'de baskasi var zaten.

ttnet kendi DNS sunuculari haricinde girisi onuluyor. Steam sayfalarina bak, VPN'i etkinlestir gir bir de VPN'i kapat baska DNS sunucu dene anlarsin. Biri yandex sadece engellenmeyen demisti. Sabah giriyordum. O da engellendi herhalde ki o da artik Steam sayfalarini acmiyor.

Bilmeden yorum yapma.

• quote:

Orijinalden alıntı: LivingDeads69

Bugun itibariyle yarim saattir Steam Community acilmiyor. Sizde de boyle mi?

Kardeşim Google'ın rakibi olan arama motorunun DNS adreslerini kullan, açılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LivingDeads69

quote:

Orijinalden alıntı: maniac35

sen yenisin galiba. steam community yavaşlığı ve çökmesiyle meşhurdur zaten.

Tabii ya, iki yildir Steam'de baskasi var zaten.

ttnet kendi DNS sunuculari haricinde girisi onuluyor. Steam sayfalarina bak, VPN'i etkinlestir gir bir de VPN'i kapat baska DNS sunucu dene anlarsin. Biri yandex sadece engellenmeyen demisti. Sabah giriyordum. O da engellendi herhalde ki o da artik Steam sayfalarini acmiyor.

Bilmeden yorum yapma.

ben dns siz ve google dns ile denedim ikisindede girdi (ttnet). ters ters cevap vermene gerek yok yardım etmeye çalışıyoruz. verdiğim bilgilerdede bi yanlışlık yok sonuçta.

eğer dns leri sadece youtube a girmek için değiştirdiysen onun yerine host dosyasını düzenleyerek girebilirsin ,böylece dns siz kullanabilirsin interneti.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu DNS adresleri güvenli mi?
    11 yıl önce açıldı
    VPN'ler bir bir engelleniyor
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.