Bildirim
Steam Client Service Sorunu!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Arkadaşlar lütfen yardımcı olun, son çare olarak steami silip tekrar yükledim ama yine aynı şey. Bir bileniniz yok mu? Hiçbir oyunu açamıyorum! -
quote:
Orijinalden alıntı: ScudVakum
Arkadaşlar lütfen yardımcı olun, son çare olarak steami silip tekrar yükledim ama yine aynı şey. Bir bileniniz yok mu? Hiçbir oyunu açamıyorum!
Format deneyebilirsiniz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam zaten format gibi bir şey attım daha onceden. Şu an adını tam hatırlayamıyorum. Sistem geri yükleme gibi bir şeydi sanırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ScudVakum
Hocam zaten format gibi bir şey attım daha onceden. Şu an adını tam hatırlayamıyorum. Sistem geri yükleme gibi bir şeydi sanırım.
O ise yaramaz tam anlamiyla temiz bir windows kurmaniz gerek
Steami kaldır önce oyunların yedeklerini al sonra Steam dosyalarının kalıntılarını temizle programları ile kaldir ve Steami tekrar kur dene en son çare olsun format atmak
Hocam şimdi başka bir oyunda denedim ve açtı. Sorun steam'de değil de açamadığım oyundaymış. Oyunun .exe dosyasından çalıştırdığımda msvcp100.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı diyor. Ben de visual c++ programlarını indirdim 2005,2010,2012,2017 bunları indirmeme rağmen hala aynı hatayı veriyor. Ne yapabilirim sizce? -
Direxct sürümünü güncellemeyi deneyin
Yada net framework
aynı şey bana da oluyor subnauticada açılıyor csgoda açılmıyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X