Şimdi Ara

Steam Client Service Sorunu!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Steamde oyunu açmak istediğimde steam client service çıkıyor, evet diyerek çalıştırıyorum fakat buna rağmen oyun açılmıyor. İnternette bir çözüm sunulmuş fakat o da işe yaramadı. Ne yapabilirim arkadaşlar, yardımlarınızı bekliyorum.

• Arkadaşlar lütfen yardımcı olun, son çare olarak steami silip tekrar yükledim ama yine aynı şey. Bir bileniniz yok mu? Hiçbir oyunu açamıyorum!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScudVakum

Arkadaşlar lütfen yardımcı olun, son çare olarak steami silip tekrar yükledim ama yine aynı şey. Bir bileniniz yok mu? Hiçbir oyunu açamıyorum!

Format deneyebilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SeagateWD S kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten format gibi bir şey attım daha onceden. Şu an adını tam hatırlayamıyorum. Sistem geri yükleme gibi bir şeydi sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScudVakum

Hocam zaten format gibi bir şey attım daha onceden. Şu an adını tam hatırlayamıyorum. Sistem geri yükleme gibi bir şeydi sanırım.

O ise yaramaz tam anlamiyla temiz bir windows kurmaniz gerek

• Steami kaldır önce oyunların yedeklerini al sonra Steam dosyalarının kalıntılarını temizle programları ile kaldir ve Steami tekrar kur dene en son çare olsun format atmak

• Hocam şimdi başka bir oyunda denedim ve açtı. Sorun steam'de değil de açamadığım oyundaymış. Oyunun .exe dosyasından çalıştırdığımda msvcp100.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı diyor. Ben de visual c++ programlarını indirdim 2005,2010,2012,2017 bunları indirmeme rağmen hala aynı hatayı veriyor. Ne yapabilirim sizce?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Direxct sürümünü güncellemeyi deneyin

• Yada net framework

• aynı şey bana da oluyor subnauticada açılıyor csgoda açılmıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.