Şimdi Ara

stattrak ak kartel mi stattrak ak blue laminate mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • biraz konu birikmiş gibi oldu rahatsız ettiysem kusura bakmayın

• Stattrak senin için çok önemli degilse benim fikrim onun üzerine biraz daha ekleyip daha üst bir ak-47 alman şeklinde. MW alacaksın şeklinde düşünürsek bütçen 30-40 TL civarı galiba. Frontside mw ya da point disarray ft ya da mw

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Kaliforniyum

Stattrak senin için çok önemli degilse benim fikrim onun üzerine biraz daha ekleyip daha üst bir ak-47 alman şeklinde. MW alacaksın şeklinde düşünürsek bütçen 30-40 TL civarı galiba. Frontside mw ya da point disarray ft ya da mw

hocam vallahi frontside aldım kullandım da ama sevemedim sattım baktım skinlere en çok hoşuma giden vulkan fakat pahalı olduğu için yüzümü stattraklılara çevirdim

Orijinalden alıntı: von Goethe

quote:

Orijinalden alıntı: Kaliforniyum

Stattrak senin için çok önemli degilse benim fikrim onun üzerine biraz daha ekleyip daha üst bir ak-47 alman şeklinde. MW alacaksın şeklinde düşünürsek bütçen 30-40 TL civarı galiba. Frontside mw ya da point disarray ft ya da mw

hocam vallahi frontside aldım kullandım da ama sevemedim sattım baktım skinlere en çok hoşuma giden vulkan fakat pahalı olduğu için yüzümü stattraklılara çevirdim

İmkanın varsa eger o zaman elindeki parayı kenarda tutup üstüne biraz daha ekleyip vulcan'ı sonrasında alabilirsin :)

• bence kartel vulcan'dan sonra neredeyse en iyi ak skini. blue laminant ile kıyaslamak bile hata. bence tabii.

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

Kartelin düz skinden pekte bi farkı yok bence.

Hocam mavi laminantın klasikden ne farkı var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: von Goethe

quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

Kartelin düz skinden pekte bi farkı yok bence.

Hocam mavi laminantın klasikden ne farkı var

onunda pek farkı yokta. kartel mi laminant mı diye sorduğun için böyle yazdım. laminant azda olsa göze hitap ediyor kartelde çok çok az bi detay var. onada para verilmez bence.
  • Zevkler tartışılır tabi ki ama Kartel sadece yakından farkedilen bir skin. Düz ak ile hiçbir farkı yok. Mavi laminant eğer stickerlı bulursan hoş duruyor fakat ben birikiminin biraz daha üstüne koyup, çöl isyancısı ya da vulkan almanı tavsiye ederim. Özellikle vulkandan sonra başka ak skini sevmeyebilirsin
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.