Şimdi Ara

Stardew Valley Resmi Türkçe Dil Desteği (Android ve iOS için de Türkçe!) (70. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.456
Cevap
38
Favori
101.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Test steamde herkese açıldı arkadaşlar.
  • Oyuna türkçe dil desteği geldi lakin türkçe karekter sorunu var bir çok kısımda ve madene girince ya da Farm Buildings ekranında gezerken oyun çöküyor yakında düzeltilir inşallah. (İki çökme hatasını da yapımcı fixledi.)

    Beta sürecinde yaşanan tüm sorunları bu linkden bildirebilirsiniz.

    eta Branch (v1.3.35) Bugs/Discussion -- New Languages! (French, Turkish, Italian, Korean)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercomxlive -- 25 Ocak 2019; 1:16:54 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sercomxlive

    Oyuna türkçe dil desteği geldi lakin türkçe karekter sorunu var bir çok kısımda ve madene girince ya da Farm Buildings ekranında gezerken oyun çöküyor yakında düzeltilir inşallah. (İki çökme hatasını da yapımcı fixledi.)

    Beta sürecinde yaşanan tüm sorunları bu linkden bildirebilirsiniz.

    eta Branch (v1.3.35) Bugs/Discussion -- New Languages! (French, Turkish, Italian, Korean)
    Farm building olayı benim birazcık beynimi yaktı. Özelden yazan arkadaşlar da test sırasında bu sorunla karşılaşmıştı ama birkaç kez denememe rağmen bende hiç çökmemişti. Sorunun çözülmesine sevindim.

    Bu arada, herkese iyi testler arkadaşlar. Fark ettiğiniz sorunları veya burası çok hoş olmamış, daha iyisini yapabilir misiniz vs. diyeceğiniz yerleri bana ekran görüntüsü alarak özelden bildirebilirsiniz.

    Düzenleme: Çeviri'nin blog sayfası da açıldı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dufresneee -- 25 Ocak 2019; 10:55:0 >




  • çeviri baya güzel elinize sağlık. türkçe karakter olayınıda orjinali ile uyumlu yapabilseydiniz mükemmel olurdu tabi.

    oyun ile ilgli not: ahududuyu sandığa koyup satılmasını beklemeyin para etmiyor. 1 gün boyunca dolanıp topladığım 50 ahududum çöp oldu ben yandım siz yanmayın :D
  • Merak ettm, beta'daki savemiz orjinal tam sürüm oyuna aktarlabiliyormu
  • betaya geçince save gidiyor mu ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MaiqTheLiar

    betaya geçince save gidiyor mu ?
    Önceki kayıtlarınız betada çalışır ancak beta sürümünden çıkış yapıp oyunu daha düşük bir sürümde oynarsanız muhtemelen kaydınız bozulacaktır. Her zaman için yedekli çalışmanızda fayda var bu yüzden.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lyc

    Merak ettm, beta'daki savemiz orjinal tam sürüm oyuna aktarlabiliyormu
    Eğer bu güncellemenin tam versiyonu çıkmadan betadan çıkıp oyunun sürümünü düşürmekten bahsediyorsanız kayıtlarınız bozulur. Ama betadan sonra gelecek tam versiyonda betadaki kayıtlar da çalışacaktır.
  • hocam oyunun son sürümünün linkini atarmısın lütfen oyunu parayla almayanlar varda benim gibi :) bana bi ulaştırırsan sevinirim :)
  • tam sürüm ne zaman çıkar
  • iridyum cevherinin üstüne gelince külçe yerine külte yazıyo bunun dışında bi sorun görmedim 30 saat oynamışım çeviride emeği geçenlere teşekkürler
  • bayadır oynuyorum oyunu türkçe olarak ilk defa hata verdi ve oyundan attı. ekran görüntüsü alamadım ama gördüğümü anlatıyım.

    büyük kümes yaptırmak için Robin e gittim ve satın alma yerindeki büyük kümes açıklaması altın fiyatının üzerine geliyor ve karman çorman bi görüntüye sebeb oluyor. sanırımda bu yüzden attı oyundan.
  • Oyunla ilgili yaşadığınız tüm sorunları buradan bildirirseniz yapımcı ilgileniyor.

    Beta Branch (v1.3.35) Bugs/Discussion -- New Languages! (French, Turkish, Italian, Korean)

    Oyunda şuan kışın grafiklerin bozulması sorunu var. Bunun gibi bir çok sorun bildirilmiş durumda onları yukarı taşırsanız reddit de yapımcının görmesi daha kolay olur diye düşünüyorum. (Özellikle Türkçe dille gelen sorunları yukarı taşırsanız harika olur.)

    Kışın Grafiklerin Bozulduğunu gösteren geri bildirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercomxlive -- 5 Şubat 2019; 11:22:39 >




  • betadan çıkınca diğer platformlarada gelecek mi türkçe yama
  • sercomxlive S kullanıcısına yanıt
    Bu grafik bozulması bir tek kış mevsiminde mi yaşanıyor? Betayı silmiştim bu sorundan dolayı. Son yolladığınız bildirime göre sorunu çözmüşler. Deneyeceğim ben de şimdi.
  • silentmangaka S kullanıcısına yanıt
    düzelmiş mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: silentmangaka

    Bu grafik bozulması bir tek kış mevsiminde mi yaşanıyor? Betayı silmiştim bu sorundan dolayı. Son yolladığınız bildirime göre sorunu çözmüşler. Deneyeceğim ben de şimdi.
    Evet sadece kış mevsiminde yaşanıyor, düzeltmiş ama yine ufak tefek noktalar var siyah siyah ve gerçekten sinir bozucu tekrar resimli şekilde attım ama çok yavaş ilerliyor geri dönüşlerin güncellenmesi ve bir kaç arkadaş build bölümünde çökme meydana geliyor demiş baya sancılı geçecek anlaşılan bu beta.
  • sercomxlive S kullanıcısına yanıt
    Evet, bahsettiğiniz noktalar sanırım şehirdeki taş yollarda mevcut. Oynayışa çok etkisi yok da sanırım kışın kar yağdığında vs. sanırım fps düşüşleri yaşanıyor. Yani grafiksel bozulmalar hala var. Mesela atla giderken mekanlar arasında geçiş yapıldığında atın ayakları çok fazla hızlanıyor kısa bir süreliğine. Çok önemli bir sorun değil ama rahatsız edebiliyor zaman zaman. Bunları da belirtirseniz sevinirim. Reddit mesajınızı buradan paylaşırsanız oy da veririz.

    Şu an oynadığım oyunda zaten yapıları tamamladığım için çökme sorunuyla karşılaşmadım. Yine de Robin'e gidip konuşayım, bir sorun yaşarsam iletiyi düzenlerim.

    Edit: Tarlaya ahşap baraka yaptırdım, çökme olmadı. Belirli bir yapıda çökme olmuyorsa düzeltmiş olabilirler. Bu sırada başka bir sorunu farkettim. Oyuna girdiğimizde ilk gün oyun müziği çalıyor. Sonraki günlerde çalmamaya başlıyor ya da rasgele zamanlarda çalıyor. Ya da çalarken bir yere gittiğimizde aniden duruyor. (Tren durağına gittiğimde durdu mesela.) Bu sorunu diğer dillerde de yaşayanlar vardı. Ekleyebilirsiniz isterseniz. İngilizce yazmak konusunda sıkıntı yaşıyorsanız steamden beni ekleyebilirsiniz. Beraber hata metni oluştururuz.

    Steam:https://steamcommunity.com/id/cemozyurt41

    Edit2: Boyuna duran çitlerin içinden atlarla geçilebiliyor. Sol fare tuşuna basılı tutarak tohum ekildiğinde karakterin bacağı hareket etmiyor. Uçuyormuş gibi ilerliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silentmangaka -- 9 Şubat 2019; 17:5:26 >




  • Son durum ne tam sürüm ne zaman çıkar ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dark Brotherhood

    Son durum ne tam sürüm ne zaman çıkar ?
    çok fazla sorun var sadece terimler ve yazım hataları değil dil yaması oyunun yapısınıda bozmuş biraz
    tahminen 1-2 ay içinde stabil hale gelir diye düşünüyorum
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.