Şimdi Ara

StarCraft II: Wings of Liberty Video İnceleme (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
23.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • video bu hatayı verıyor


    3: Failed to load a resource: Unable to load resources: Error #2032
  • Müthiş inceleme olmuş, diksiyonda kaliteli :) teşekkürler. Yalnız "Challenge" bölümünden bahsetmemişsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Terranfan

    Onalrca yeni unite var onlarca yeni kullanım kolaylıgı var, grafikler tamamen yeni, multiplayer ve rank sistemi daha adil ve maça başlaması çok çok kolay karsılasmalar saglayacak şekilde yeni ve iyi. Bir strateji oyunundan başka ne istiyorsunuz. Kaynak toplama kaldırılsın mı? Hikaye mi değişsin? Her oyundan bütün ırklar sıfırdan tamamen farklı mı yapılsın ki bu durumda bunun adına starcraft denmez eski kullanıcılar boykot edebilir. Nedir istediğiniz?



    sc1 i hakkiyla oynamis, multisini iyi bilen herhangi biri" sc2 abartiliyor basit bir rts oyunu" derse biraz daha dikkate alinir bir elestiri olabilir belki ama,
    olumsuz elestiri yapanlarin hicbirinin bu durumda oldugunu sanmiyorum,.o yuzden dikkate almiyorum :)

    yazik ki kacirmislar bu olaganustu zevki diyebiliyorum sadece..




  • Sevgili editörler ilginiz için teşekkürler.. Erdinç bey ayrıca teşekkürler.. Sitede şu gamescom olayı oldu olalı sorunlar baş göstermeye başladı.. Örneğin sitede aşşağılara indikçe, tekrardan tak diye yukarılara atıyor.. Oldukça sinir bozucu bir durum olduğunu söylemeliyim.. Site genelide yavaşlamış durumda.. Özellikle şu sitede sayfayı yukarı ve aşşağı kaydırırken sayfayı sürekli yukarı çekmesi çileden çıkartıcı.. Sorun benim pc'den kaynaklanabilir diye birçok sitede gezindim ama böyle bir problem ile karşılaşmadım.. Saygılarımla, sevgilerimle..
  • eski oynatıcının neyi vardı.rahatça izliyoduk .iyi yapmaya çalışırken daha kötü yapmışsınız.mümkünse eski oynatıcıyı yükleyin ! please
  • oyunu bitirdim beyler bu oyunun sadece tısortunu satan biyer bilen varmı acaba
  • Campaign gerçekten harikaydı, hayatımda oynadığım en eğlenceli campaign'di gerçekten. Bölümler arası uzay gemisinde geçirdiğim zamanlar bambaşkaydı.
    Grafik, ses, oynanabilirlik bu konularda toz kondurmam oyuna, bu noktalardan eleştiriyi hak etmiyor oyun.Benim beğenmediğim kısmı ise oyunun bazı noktalarda dengeden yoksun olması.

    Eğer tüm birimlerini kullanarak girdiğin savaştan yenik çıkarsan %90 oyunu da kaybediyorsun. Savunma yapmakla görevli binaların neredeyse hiç fonksiyonu yok.

    C&C serileri bu konuda çok daha başarılı: Hiç savaşçınız olmasa bile yapılarla kendini çok rahat savunuyorsunuz, ayrıca saldırırken de düşmanın savunmasının zayıf olduğu noktalara göre taktik yapmalısınız, aksi takdirde hiç zarar veremeden tüm ordunuzu kaybedebilirsiniz.

    SC2'de hiç de böyle değil ordunuzu yaptınız attack-move ile emri verdiniz. Artık ordunuz güçlüyse kazandınız değilse kaybettiniz, bazı birimlerin özel yeteneklerini kullanmak dışında en ufak bir taktik bile gerekmiyor.

    Irklar arası dengeye de kusursuz diyemeyeceğim ne yazık ki. Oyuncular eşit seviyede olduğunda protossun biraz daha ön planda olacağı belli. Ancak bu ahım şahım bir dengesizlik değil kesinlikle.

    Özet; strateji seven birisi olarak oyunu çok çok çok başarılı buldum. Beğenmediğim bazı yönleri var ama gelecek olan güncellemelerle bu sorunların giderileceğini düşünüyorum.

    Not: EA fanı değilim.
    Not: Oyunun ilk versiyonunu oynamadım ama piyasaki çoğu strateji oyununu hakkını vererek oynadım.




  • erdinç bey ben battle.net e üye olamıyorum ne yapmalıyım? lütfen yardım edin iz yada sizi dışınızdaki her hangi birisi lütfen yardım edin
  • bu oyun o kadarda güzel değil..daha 1 hafta önce oyunu aldım büyük bir hevesle yükledim oyunu son kalitede oynadım......oyunda askerler öldüğünde çıkan kanlar çok yapmacık olmuş...aynı şekilde binaların patlamasıda hiç bir görsel anlamda değer kazanmamış.....ara videolardada adamların yüzleri sanki pastel boya ile boyanmış gibi....yani bu oyunu 12 yıl boyunca ne yaptı bu firma....bunun yerine...Dawn Of War oynayın daha iyi...
  • benim yorumuma cevap verdiğin için teşşekür ederim arkadaşım
  • Bence güzel oyun izledim. iyi iş çıkarmışlar bu arada izleyemeyenler için

    http://www.bolumsonucanavari.com/VideoIncelemeler-StarCraft_II_Video_inceleme-1371.htm

    burdan izleyebilirler
  • video halen sorunlu...
  • İncelemeleriniz harika oluyor. Bu da harikaydı. Teşekkürler.
  • harika gözüküyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.