Şimdi Ara

Starcraft 2'ye türkçe yama yapılacakmı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
4.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Starcraft 2'ye türkçe yama yapılacakmı arkadaşlar?Yapılması ne kadar zaman alır?.Starcraft2'yi türkçe oynamanın tadı baska olur.

• bence öyle bir ihtimal yok...
  • umarım yapmazlar
  • bence yama yapılmalı oyunu anlayarak oynamak lazım
  • şu sitede türkçe yama çalışması var.
    http://sc2.iblogger.org/
  • quote:

Orijinalden alıntı: irondragon01

şu sitede türkçe yama çalışması var.
    http://sc2.iblogger.org/

evet üstad türkçe çalışması devam ediyor senaryo dışındaki çevirilerin bir çoğu bitmişti fakat yeni güncellemelerle güncellediğimiz dosya yenileniyor bunun önüne geçmeye çalışıyoruz. Yakında sc2.iblogger.org adresimiz yeni adresine taşınacak orada tüm kullanıcılarında katılacağı bir Türkçeleştirme sistemi olacak ve bu sayede çok daha hızlı bitecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: waleur5

bence yama yapılmalı oyunu anlayarak oynamak lazım

path bekliyeceğine yavaştan ingilizce öğrenmeye başlamak daha mantıklı değil mi önündeki yaşamında da lazım olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MGS 1 ve 2 türkçe yama isteği
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fod

quote:

Orijinalden alıntı: waleur5

bence yama yapılmalı oyunu anlayarak oynamak lazım

path bekliyeceğine yavaştan ingilizce öğrenmeye başlamak daha mantıklı değil mi önündeki yaşamında da lazım olur

haklısın ama cok karısık ing geldi bana :D
  • @fod hocam koreliler almanlar fransızlar bundan faydalanıyor neden bizimde türkçe oyunumuz olmasın. ingilizce öğrenmek gerekli ama bu ayrı bir şey adamlar bizi yok sayıyor bundan öte bir şey yok gerçi zamanında devlet yetkilileri bir toplantıya katılsalardı. simdi tüm oyun ve kullanım klavuzlarında tr mecburi olacaktı. ahh ahh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bursat -- 22 Ekim 2010; 18:36:08 >
  • oyun kılavuzlarında mecbruyi de
    o kadar fazla dil var ki dünyada, adamlar da haklı orjinal oyun satışlarına bakınca niye Türkçe yapalım ki diyorlardır
    kendi dilinde oyun bana neden saçma geliyor zevk alamazmısım gibi geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: fod

oyun kılavuzlarında mecbruyi de
    o kadar fazla dil var ki dünyada, adamlar da haklı orjinal oyun satışlarına bakınca niye Türkçe yapalım ki diyorlardır
    kendi dilinde oyun bana neden saçma geliyor zevk alamazmısım gibi geliyor

hayır hocam 90 lardamı ne bir toplantı yapıldı resmi olarak 7 dil mi 9 dil mi ne var suan mecburi olan eger bizim yetkililer katılsaydı o anlaşmaya bizde 7 veya 9 dil içinde olacaktık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bursat

@fod hocam koreliler almanlar fransızlar bundan faydalanıyor neden bizimde türkçe oyunumuz olmasın. ingilizce öğrenmek gerekli ama bu ayrı bir şey adamlar bizi yok sayıyor bundan öte bir şey yok gerçi zamanında devlet yetkilileri bir toplantıya katılsalardı. simdi tüm oyun ve kullanım klavuzlarında tr mecburi olacaktı. ahh ahh

gerçi ben onu dil olarak değil türkçe karakterler olarak biliyordum ama yanlış mıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulent35220

quote:

Orijinalden alıntı: bursat

@fod hocam koreliler almanlar fransızlar bundan faydalanıyor neden bizimde türkçe oyunumuz olmasın. ingilizce öğrenmek gerekli ama bu ayrı bir şey adamlar bizi yok sayıyor bundan öte bir şey yok gerçi zamanında devlet yetkilileri bir toplantıya katılsalardı. simdi tüm oyun ve kullanım klavuzlarında tr mecburi olacaktı. ahh ahh

gerçi ben onu dil olarak değil türkçe karakterler olarak biliyordum ama yanlış mıyım ?

hepsi seçenekli olacak yani şu şekilde

1 nci paket: Türkçe senaryo
    2 nci paket: Türkçe menüler
    3 nci paket: Türkçe isimli birimler vs.
    4 nci paket: Hepsi içinde

şeklinde seçenekler olacak

• teşekkürler bilgilendirme için
  • Senaryolar TÜRKÇE olsa yeter yaa... Videolara alt yazı yeter.
  • Çok güzel bir fikir, isteyen kullanır isteyen kullanmaz. Bu arada birimlerin isimleri nasıl türkçeleştirilcek merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Aegwynn-

Çok güzel bir fikir, isteyen kullanır isteyen kullanmaz. Bu arada birimlerin isimleri nasıl türkçeleştirilcek merak ediyorum.

kısa bir zaman sonra sistemi yeni adresimizde yayınlıcaz arkadaşlar isteyen istediği türkçe paketini kuracak
  • sc2.iblogger.org sc2 sevenler için bulunmaz bir site
    sc2 türkiye portalına baş aday
    yeni adresine taşınmasını bekliyoruz sabırla
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1337

sc2.iblogger.org sc2 sevenler için bulunmaz bir site
    sc2 türkiye portalına baş aday
    yeni adresine taşınmasını bekliyoruz sabırla

dostum çalışmalara bayramdan dolayı ara vermiştim ama geri döndüm çok kısa zamanda site açılacak ve çok güzel bir portal olarak dediğin gibi sc nin türkiye platformu olacak ve bu türkçeleştirmede bir o kadar hızlı olacak.
  • aslinda gerek de yok, ben kore dilini kullaniyorum:) tabi sadece sesler icin. kesinlikle hic bir seye degismem :) zerg sesleri cidden sahane
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.