Şimdi Ara

Starbükste akşama kadar oturmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • isterdim. kamuda çalışıyom pc mühendisi olup starbükste laptopumla akşama kadar code yazmak isterdim. gelsin iş teklifleri oh mis kahve yudumlarken. 1000 dölar yolla tamamım derdim. herkes atom parçalıyomuş gibi starbükste çünkü.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Starbükste akşama kadar oturmak

Amsterdam Centraal Starbucks' da akşama kadar oturup demlenmek gibisi yok...

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt
    laptıp yok mu hocam hani kodlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darius Widdershins -- 12 Mayıs 2025; 20:53:59 >
  • burda starbaksta akşama kadar oturmak çok pahalıya patlar bide o kadar kahveyi nerene içecen? kahve içmeden oturmakta mallık olur. dükkan sahıbı get ulan diyebilir.

• ben hayatımda bir kere mekbuk ile sıtarbaks'a gittim. en azından bunu yapmadan ölmeyecem. üstelik kod bile yazdım. birdaha da gitmem. mekbuk'u da kardeşime vercem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evde Türk kahvesi yudumlayıp yapıyoz aynısını, ne gerek var starbükse bi kahveye 4-5 dolar vermeye

• Lüzumsuz Adam kullanıcısına yanıt
    hocam en iyisini yapıyorsun ama sıtarbaks'dan daha kötü olan yerler var: sıtarbaks dışındaki diğer cafeler ve pastaneler. hepsi sıtarbaks'tan daha pahalı fiyata kahve satıyolar ve bazılarında tuvalet bile yok. içeceğin bittiği an kafana çöküyolar yeni içecek al diye.

kadıköy'de tuvaleti olmayan pastaneler bile 150-200 liraya kahve satıyolar. kaldırıma bi masa atan kendini sıtarbaks zannediyo.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • starbüksler moderen yerler bir kahve alırsan akşama kadar çökebilirsin hocam kimse get ulan demez

• 01001101 kullanıcısına yanıt
    evet mekbuk kullanıyo çoğu bir havalar sanki atom parçalıyorlar mekbuk ile. dünyayı kurtarıyor gibi havalar falan.

• Lüzumsuz Adam kullanıcısına yanıt
    code yazıyoz abi 1500$ alınca 4-5 dölar adama koymaz ki. hem bi tane alsa akşama kadar çökebilir wifiye.

• ben anlamıyom hepsinde bi havalar bi havalar millet keriz mi saatlerce yola gidiyor iş için. bunlar oturmuş araya almış eline kahve masada mekbuk hayat bunlara güzel.

• oturarak ve kahve yudumlayarak dölar kazanmak istiyorum bende. yapay zeka gelişti ilerde starbükste oturup code yazamıcaklar. makineler daha iyi code yazacak.

• Darius Widdershins kullanıcısına yanıt
    mekbuk'u orjinal paketine geri koydum, bayramda götürüp kardeşime verecem. biraz da o sıtarbaks'ta dünyayı kurtarsın

görev çok kutsal hocam ecbebi isimli coffileri yudumlayıp mekbukta dünyayı kurtaracak akşama kadar.

quote:

ecbebi isimli coffiler

2012 idi galiba, arkadaşım gidiyo diye ilk defa sıtarbaks'a gittik ama ben içmedim. orda baktım dandik marka bi uht süt kullanıyolar.

o akşam gece 11 gibi konu dışında bi konu açtım, sıtarbaks'ın pahalı satmasına rağmen en dandik sütü kullandığını yazdım. konuya daha cevap gelmesini beklemeden yatıp uyudum. ertesi gün öğlen bi açtım, konuya birkaç sayfa mesaj gelmiş. kimse o beş para etmez uht sütün kullanılmasını eleştirmemiş. ben konuyu açarken orda arkadaşın içmiş olduğu kahvenin ingilizce adını hatalı yazmışım. ondan dolayı herkes bana küfretmiş sen nasıl cahil kekosun diye. konunun en beğenilen mesajı da "zırcahil detected" idi.

ulan dedim, konu dışı gibi bi yer bile bu kadar eşşeklerle dolu, o zaman cafelerde suç yok abi. bu millete herşey müstehak.

ben bugün bile ailemle falan sıtarbaks'a gitmem icap ettiğinde ordaki kahvelerin ingilizce adlarını söylemem. "orta boy sütlü kahve" deyip geçerim. ingilizcem çok iyidir yani konuşmam da baya iyidir. ama burası türkiye. özenti değiliz "toll" , "gırande" diyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 13 Mayıs 2025; 9:48:52 >

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

ayakkap şaka mı ağabey

insanlar ecnebice sölücem diye kasım kasım kasılıyo hocam. hiçte yakışmıyo söyledikleri tarzlar ağızlarına çakasım geliyo. wayt çaklıt mokağğ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darius Widdershins -- 13 Mayıs 2025; 10:12:14 >
    kahve sevmeyen biri olarak yıllar önce arkadaş zoruyla gittiğimde limonata içmiştim. adı ays'lı bişeydi.

aradan yıllar geçti, gene 3 kişiyle gittik. gene aynı limonlu içeceği istedim. kasiyer İngilizce bişey söyledi, ondan da istiyo musunuz dedi. o nedir diye sordum. ekstra şurup oluyo dedi, tadı daha keskin olur dedi (ekstra para tabi) gerek yok dedim, daha önce içmiştim tadı iyi zaten dedim.

içecek hazırlandı. bi içtim. lan bu ne! bildiğin su! limonlu içeceğin tadı yok! adeta suyun içine buz atmışlar.

meğerse gizli zam yapmışlar. o bana sorduğu "ekstra" dediği şey aslında eksik koyulan şurubun tamamlanması için.

lan dedim Allah belanızı versin.

geçen bi kere uğramak zorunda kalmıştım bende arkadaşlarla soft içim olsun mu dedi. bilmediğimden değil o ne dedim. güldü yumuşak içim dedi yok ben hard seviyom dedim. sinirlendi.

abi şu rezil cafelerden nefret ettiğim kadar hiçbir şeyden nefret etmiyorum. ama yanında biri olunca bazen gitmen gerekiyo.

bide Kadıköy gibi Alsancak gibi yerlerde kuyruk beklenen pastaneler var. onlardan da ayrıca nefret ediyom.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.