Şimdi Ara

Starbucks Zammı (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
2
Favori
40.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
220 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • https://www.starbucks.com.tr/coffee/medium
    almak istediğin kahve bunlardan hangisiydi acaba.
  • Starbucks olayı biraz garip ya starbucks aslında ülkemize baya öncelerde giriş yapmış bir firma ilk popülerleşmeye başladığı zamanlar gerçekten kalitesi diğer kahve firmalarından ayrıydı insanlar kahve içtiğini anlıyordu ama popülerliği çok hat safhaya ulaşınca şuan bir çok kahve starbucksla yarışır hatta geçebilir durumda ya starbucks Türk insanını iyi tanıdı yada diğer firmalar olağan üstü çaba sarf etti.

    Ayrıca burada starbucks elit benzetmesi yapanlar var ulan sıra bekliyorum ne elitliği kafanız mı iyi hep gittiğim avm de starbucks hariç kahveci yok gitme sebebim de o.

    Starbuckstan daha iyi kahveciler

    Favorim coffedepartment

    balatta kahveden gerçekten anlıyorlar çok orjinal lezzetleri var filtre kenya ve kolombiya kahveleri baya güzel.fiyatları normal 10-12 tl bandında.

    Kronotrop

    cihangirde genelde yoğun ama huzurlu keyifli bir kahveci fiyatları uçuk değil baristaları gününde değilse muhtemelen modunuz düşebilir.espresso ve brownie ikilisi çok iyi cheesecake bulaşmayın fiyatı ve tadı çok alakasız.

    At origin coffe

    Beşiktaş ta hem açık hem kapalı alanı var mekan olarak romantik bir havası var flat white ve kruvasan ikilisi kalp ben.

    Avrupa yakasında olan kahve dükkanı önerilerinize açığım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Starbuckı da elit sanan ne bileyim 😂

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Start Again kullanıcısına yanıt
    Eskiden idi elit Starbucks olayları. Bu ulkeden birşey olmaz diye boşuna demiyor bazıları. Bu ülkede Starbucks tan kahve icmek iPhone telefon kullanmak elitlikti bir zamanlar. Şimdi ortaokul çocuğunun elinde iPhone var. Vasıfsız insanların elinde iPhone var. Yolda karton toplayan çocukların cebinde iPhone var. İlkokul çocuğu Starbucks tan kahve alıyor. Aynı şekilde. Amacım küçümsemek değil. Elit değil aksine standartlasiyorsunuz. Daha kötü kahveye üstünde Starbucks yazacak diye daha çok para verecek milyonlar var bu ülkede. Enflasyon yukselsede alabilme gücü dussede insanların artık kalite peşinde değil gösteri peşinde koşan bir nesil büyüyor bu ülkede. İlerisini düşünebiliyor musunuz?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir şeyin elit olabilmesi için sana elit hissettirmesi gerektiğini anlayamayacak bebeler işte bunlar. Bir otele gidersin parayı bayılırsın işini görürsün daha lüks bir otele daha çok para öder kral gibi işini görürsün beyefendi olursun yemeğin önüne gelir ickin odana. Paranın karşılığı olan saygı ve hizmeti alırsın. Starbucks mu elit. Gidip yarım saat kahve sırasında bekleyip aldığın kahvenin üstüne ismini bile doğru yazamayacak tiplerin çalıştığı, aldığın kahve ile oturacak yer bulamayıp biri kalksın da oturayım diye oynanan sandalye kapmaca mi elit ahahahah evde su an içmek bile bundan daha elit lan ahahahah komedi harbiden



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selocanq -- 2 Aralık 2019; 7:42:18 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pelinsular kahveyi alıp twitter dan kapitalizm tweetleri atarlar farkına bile varmazlar zammın 😄 Kahve dünyası ndaki kahveler daha güzel bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahoni_38 kullanıcısına yanıt
    Boşver hocam hiç uğraşma bu kafayla, starbucksa gitmeyi marifet sanan tiplerden daha kötü bu gitmemekle övünen tayfa

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mahmut efendinin kahvesinin starbucks kahvesi muadili olabileceğini sanmıyorum ara ciddi kalite farklı var ama yeni başlayan birisi için iş görebilir.

    Tchibo veya Kahve dünyasından taze çekim olarak takılıyorum şuan. Bir kerede taft almıştım ancak bu aşırı kafeinli ancak spor öncesi stabil içebildim.

    Kahve geniş bir kavram. Farklı iki markanın aynı kahve çekirdeğinde dahi ciddi tad farkı var. Deneyerek damak tadını bulmak lazım
  • Bazı arkadaşlar doğru bazı arkadaşlar hatalı konuşuyor.

    Starbucks'ta türk kahvesi f/p ürünüdür. 2 adet çifte kavrulmuş fıstıklı lokum ve 500 ml su ile gayet mantıklı seçim. Diğer kafelerde ufak bir bardakta su ile fincanlar daha küçük.
  • bi kahveye 10 lira verilirmiciler doluşmuş yine.
  • Starbucks Türkiye'de kahve kültürünü yıkmıştır.Götüne çivi batan sandelyeler yerine konforlu koltuklar,rahat bir orta sunumuştur.Daha elinde ki çayı bitirmeden tepende biten "çay verümmü abüüü" diyen kahveci tipi yok.8 TL verip bilgisayarını adamın prizine takıp ,ücretsiz internetine bağlanıp akşama kadar otur.Kimse sana boş boş oturma lan demez....
    Bunları düşününce Starbucks ucuz bile kalıyor.
  • Normal alışmak lazım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şuraya bilimsel bir konu açılsa yüzüne bakılmaz. Böyle sosyal statü sanılan bir konu açılınca doluşuyor herkes. Neyse starbucks eskiden bir marka olabilirdi ama artık çokta şeyy yapmamak lazım.

    Fiyatına gelince ortalama bir fiyatı var demek doğru olur. Daha ucuz filtre kahve olduğu gibi kat kat pahallılarıda var.
    Migrosa gidip kahve bölümünden daviduff marka kahvenin kilogram fiyatına bakarsanız sanırım starbucksı o zaman anlarsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba,

    Kurukahveci Mehmed Efendi'nin ödedigi kira ile

    starbucks'in ayni mi ?

    zorlu'da , nisantasida 3 tane, havaalanlarinda

    kira bedelleri nasil odenecek ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Starbucks dan önce ülkenin kahve kültürü "Türk kahvesi ve sütlü nescafe" ile sınırlıydı.Adam milleti kahve çeşitleri ve kaliteli cafe kültürü ile tanıştırdı.Kendini bu ortama uyarlayamayan,maganda tayfası da çamur atmaya başladı.Uzanamadığın ciğer misali.Akşama kadar kahvede oturum kırmızı 7 yi beklemek varken napcan starbucksta gardaş.
  • Kahve başlı başına bir kültürdür. İçimi, tadı, kokusu, sertliği, asit denge oranı olan engin bir deniz.
    Starbucks, Türkiye'de kahve olayına farklı bir boyut kazandırdı. Rahat koltuklar, çalışma masaları, internet gibi hizmetleri sundu.
    Elbette şu anda Starbucksta satılan kahveler 3.nesil kahvecilerin yanından geçemez. Ancak yukarıda bir arkadaşımın dediği gibi ulaşım imkanları oldukça kolay. Nereye gitsen elbet bir tane Starbucks görürsün. Bu yüzden hiçbir zaman tercihini kaybetmez.
    Evde yapmak için kahve alacaklara önerim Tchibo'dur. Eğer internet harici düşünmüyorsanız. İnternette fazlaca seçenek var. Ve fiyatlar oldukça iyidir.
  • istanbul'da yaşayanlar eminönünde mehmet efendinin caddesinin olduğu yerde ara sokakta(kalçin sokak) istediği kahvveyi bulabilir fiyatları da bu bahsedilen rakamların yanına makul kalıyor. bunun dışında çarşıya gidemediğim zamanlarda satın aldığım internet satışında da kg ı 50 tlye alıyorum isteyen olursa link verebilirim.
  • Ya tchibo makinesi olup kapsüle bağlı yaşayan bizler ne yapacak? Var mı bir fikrin?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: colsart

    Starbucks denilince fil dışkısı aklıma geliyor.
    Biri ısmarlasa içermiyim. İçerim.
    Artık kullanmıyorlardır herhalde.
    Filin diskilarindan ayıklanan kahvenin kilosu birkaç bin dolar. Starbucks ta satilmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pikalos

    Starbucks Türkiye'de kahve kültürünü yıkmıştır.Götüne çivi batan sandelyeler yerine konforlu koltuklar,rahat bir orta sunumuştur.Daha elinde ki çayı bitirmeden tepende biten "çay verümmü abüüü" diyen kahveci tipi yok.8 TL verip bilgisayarını adamın prizine takıp ,ücretsiz internetine bağlanıp akşama kadar otur.Kimse sana boş boş oturma lan demez....
    Bunları düşününce Starbucks ucuz bile kalıyor.
    Kahve + Wifi dahil 8tl demek ki (o da en ucuzu sanırım)
    kahve maliyeti 1 tl
    Kurumsal vergi+ işçi maliyeti+ kira +vs girdiler derken cafede oturma bedelini de eklersek ucuz bile


    8 lira vermeden aynı konforla evde oturmak da mümkün

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.