Şimdi Ara

Starbucks ve benzeri kafeler içecek tavsiyesi lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
2.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Her gün artık 1 TL kenara atarak hafta da bir kez bu kafelerden birine gitmeyi planladım.
    Önceden sadece kahve dünyasına gittim o da Sabiha Gökçendeki idi biraz pahalıydı fiyatları olan oldu

Tercihim ilk önce starbucks sonra , caribou , kahve dünyası , gönül kahvesi.. Sonrada Mado özdür vb olabilir.Ama buraları tercihim değil biraz daha pahalı sanırım hem yiyecek var yemeyi düşünmüyorum.

Öncelikle starbucks ve diğer kafeler için tavsiye edeceğiniz içecekler ve fiyatları nedir. Tavsiyem ucuz olması.. 5-10 TL fiyat aralıgında...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• White Chocolate Mocha
  • Starbucks'ta mocha iç dostum en küçük boyu 8 tl. Güzeldir de.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamun aleyküm kardeşim bana bi caramel macchiato si andessa d'arbanville de.

Anlamadım efendim cevabıyla karşılaşacaksın, sizde yok sanırım neyse hafif bi şey istiyorum ne önerirsiniz diyeceksin, önerilerden ilkini(birden çok önermişse) isteyeceksin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gittikten sonra çok havalı olacaksın kesin. Off havalara gel havalara, kafeye gidecek ve karizmanın dibine vuracak. Ne kadar da cool bir insan.
  • Caramel macchiato

Starbucks ve benzeri kafeler içecek tavsiyesi lütfen
  • Para biriktirerek kafeye gitmek vay be

• vayt çaklık moka ,tol boy 8 TL olması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 22 Temmuz 2016; 21:03:43 >
  • Siyah karadeniz çayı

• Küçük esnafı öldüren kapitalist kahveler zincirine gitmek için bu kadar kasmayın.

Gidin çaycı ethem abiye paşalar gibi çayınızı için dayılarla muhabbet edin gelin kardeşim.
  • Ice mocha efsanedir

• quote:

Orijinalden alıntı: sancaryum

Küçük esnafı öldüren kapitalist kahveler zincirine gitmek için bu kadar kasmayın.

Gidin çaycı ethem abiye paşalar gibi çayınızı için dayılarla muhabbet edin gelin kardeşim.

cadde üzerinde bi kafeye gidiyoz ufacık kahveye 5 lıra alıyor en az.
    en azından farklı yerler gorup sosyellesırız

• filtre kahve ne kadaR?

• çay

• abartılacak kadar iyi bir mekan değil adı çıkmıs evet bende ara da sırada giderdim ama pek gitmiyorum ihtiyaç duymadıkça artık.gönül kahvesi vs yerlere arakadaşlarla gidersem giderim gereği yok bir nargilecide türk kahvesi içmek ayrı bi zevktir benım ıcın(geneli közde yapıyor)
  • Ülke ne hale geldi para biriktirip kafeye gidiyor millet

• Siyanür.

• Usta istanbulda cok pahalı yerler değil ki bunlar artık. Git keyfince takıl hedef olmasın senin için böyle küçük yerler. Artık sağda solda dandik bir kafeye bile girsen 6-7 tl kahveye 10-15 tl limonataya çekiyor.

• Su

Bimden alsan daha iyi aslında

Almışken 1koli al satarsın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.