Şimdi Ara

Starbucks Su (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
229
Cevap
2
Favori
64.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
125 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jeremy Klakson

    sesli güldüm la.

    özellikle de gitmeye cesaret edememe kısmına.

    Alıntıları Göster
    Gülmene sevindim la

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-C99111CD4

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    starbucks'ın tek başarısı kendini zengin markası gibi gösterebilmesi ki bu türkiyede gerçek oldu döviz kurundan dolayı.bir de iphone showroom'u gibi bir özelliği de olunca cuk oturuyor bu tanıma

    boktan bi jazz eşliğinde ortalama kahveler için 20 metre kuyruk oluşturabilme bizim kekoların başarabileceği bir iş değil hem fikiriz bu konuda.
  • TriLi T kullanıcısına yanıt
    Yok bilmiyoruz.
    Bana ya da herkese uyan bir kahve değil.
    Ben onu içersem midem bozulur.
    Kahve fazla abartılıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _A_L_İ_

    Evet aynen bu sebepten gitmeye çekiniyolar. Halbuki starbaks türkiye temsilcisi şirket biraz uyanık olsa her ürüne numara verip herkesin görebileceği şekilde listeleyip numara söyleterek de satış yapabilirdi ve satışlarını arttırabilirdi.

    Bir de insanımızın şu kurumsal dünya markaları hakkındaki durumu bilmeyişi var.

    Mc Donalds , starbaks , burger king ıvır zıvır bunlar kendi anavatanında isim yapmış şirketler. Her birinin türkiyede temsilcisi var . Örneğin türkiyedeki mc donaldsda Tüm ürünler türkiyede türk firmaları tarafından üretiliyor.Etler pınar ve bir markadan daha gelirken tavuklarda banvitten geliyor. Yani sen mc donalds a gittiğinde banvitin tavuğunu yiyorsun.

    starbaksın türkiyedeki temsilcisi hangi şirket ise onlar da benzer muhabbeti döndürüyordur. Kahve türkiyede yetişmediği için bu türkiye temsilcisi şirkette bir yerlerden kahve tedarik edip satıyor. Belki fransaki starbaks temsilcisi şirket türkiyedeki temsilci şirkete göre daha kaliteli yerlerden kahve tedarik ediyordur.

    Bazen sağda solda görüyorum burger king de at eti çıktı mc donadls da insan eti çıktı , starbaks fil bokundan kahve üretip satıyormuş vs. Hangi ülke için kardeşim ? Zira almanyadaki mc donalds ile türkiyedeki mc donaldsın alakası yok. aynı temel tezgah zihniyeti var yumuşak doku etlerini soslarla lezzetli hale getirme tezgahı ama ham maddeler aynı değil.

    Sonuç olarak belki kaliteli hizmet satın alıyorsunuz ancak kaliteli ürün almıyorsunuz bilgilerinize.

    Alıntıları Göster
    Numaralandırma olayı güzel fikir aslında, bir kaç yabancı dükkanda görmüştüm diye hatırlıyorum. "Starbucks'ta içeceğin adını yanlış söylerim benimle dalga geçerler" salaklığının önüne geçer. Fakat Starbucks Türkiye ekibinin pazarlamaya kafa yorduğunu pek zannetmiyorum ben, zaten boş dükkanları yok, her girdiğim dükkanında insanlar yılan şeklinde sıra oluyorlar, eskiden sadece istanbulda durum böyleydi şimdi kocaelide de böyle oldu. Pazarlama için tek yapmaları gereken daha çok dükkan açıp, olan yerleride büyütmek :)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-ADF35784A

    starboks mu ucuzmuş

    la allahın americanosu 10 lira 2gr espresso 1 bardak sıcak su malzeme maliyeti şeker bardak dahil 25 cent

    evet kekomsu yerlerde bile türk kahvesini 6.5 liradan iteliyorlar ama starbokda türk kahvesi 8.50 lira ve 5 para etmez bir türk kahvesi aloooov

    ohooo
    Şu 6.5 liraya nerede kahve satiliyormus soylesene. Alayi hazir paket kahveyi makinaya dokup hazirliyor. Starbucks in turk kahvesi neye gore kotu oluyor acaba???

    Hepiniz kahve profesörüsünüz zaten. Cok begenmiyosaniz gidin 3u1 arada icin. 75kurus a

    En keko mekanda bile turk kahvesi 8 - 9 TL minimum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Starbucks olmasa big bilmemne zart zurt mekanlarda rezalet kahvelere para verecez hem de başımızda sürekli dolaşan garsonlar olacak. Ben öncelik kahvedünyası olmakla birlikte starbucks tan gayet memnunum. Starbucks ülkeye gelmeden öncede evde makinedr kendi kahvemi demlerdim. Benim için yeni birşey olmadı hiçbir zaman. Özellikle yeni yapılan otobanlarda neredeyse her durakta (oksijenler) olması beni çok mutlu ediyor. Ayrıca starbucks ın kahve dışı ürünleride çok kaliteli. Örneğin sabahları erkenden işim olduğunda erken çıkıp biraz oturduğum bir starbucks var istanbulda ataköyde. Burada otururken her sosyal ve kültürel katmandan insanın gelip kahve alıp gittiğini görüyorum. 10 yaşında doblosuyla hatta şahiniyle geleni bile gördüm. Statü olayı fila geçin bunları.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Qbert1903 kullanıcısına yanıt
    Çok doğru şimdi nesacfe nin bir makinesi çıkmış galba bildiğin dandik nescafeyi filtre veya americano diye iteliyorlar 9-11 liraya

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: salih uçan

    Bu mesaj silindi.
    ahahahaha yav komedi resmen . şu kadar söyleyeyim , ulukışla - ereğli otoyolu üzerinde demireller dinlenme tesisinin "cafe de mirel" adındaki dandik kafesinin filtre kahvesi ve amerikanosu bile starbucks denen leş kömür kahveli yerden iyi . Fiyatlar starbuckstan ucuz , bi kahve alıp aylarca otursan bile bişey diyen yok




  • Kahveleri güzel, bu muhabbet niye bu kadar uzadı anlamış değilim. Gitmek isteyen gider gitmeyen istemeyen gitmez ne tatava yapıyorsunuz ara sıra 2 kahve içmelik mekan işte.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CavaLieR-G kullanıcısına yanıt
    Güzel reklam yaptın kardeşim özellikle girmeyiz saol

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Herkes birseyler yazmis ve herkes de kendisine gore hakli. Niye boyle sacma konular aciliyor anlamiyorum, sevmiyorsan gitmezsin olur biter. Ben seviyorum, freelancer bir yazilimciyim ve disarida calismam gorusmeler yapmam gerekiyor. Starbucks hem uygun hem de bana lazim olan elektriki ve rahatligi veriyor. Ben seviyorum kullaniyorum, ha baska bir gun ayni konseptte bir yer acilir, gider orada calisir kodumu yazarim. Arkadaslar fanboyluk yada birbirinizle catismaniza gerek yok. Herkes kendine uygun olan yere gider, ihtiyacini karsilar. Sutlu filtre kahve aliyorum ve rahatim agalar. 10 saat rahatca kod yaziyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Qbert1903

    Şu 6.5 liraya nerede kahve satiliyormus soylesene. Alayi hazir paket kahveyi makinaya dokup hazirliyor. Starbucks in turk kahvesi neye gore kotu oluyor acaba???

    Hepiniz kahve profesörüsünüz zaten. Cok begenmiyosaniz gidin 3u1 arada icin. 75kurus a

    En keko mekanda bile turk kahvesi 8 - 9 TL minimum

    Alıntıları Göster
    Beşiktaşta ve ortaköyde istemediğin kadar kahvaltıcı var türk kahvesini 6 liradan veren bırak buçuğunu. en keko mekanda 8-9 liraymış. anca sürekli full çeken iyi bilinen yerlerde 8 lira. sen nerde yaşıyosun anlatsana biraz.

    Starbucs'ın türk kahvesi kurukahveci mehmet efendiye göre kötü oluyor.

    konu kahvenin kalitesi değil bu arada ama sözü açılmışken kahve kalitesi fast-food kalitesi kadar. sadece asırlar önce kavrulmuş kara çekirdek kullanılıyorlar
    https://making-nice-coffee.com/why-starbucks-is-bad/




  • Stabucksun tek güzel tarafı klimalı ve internet şifresi istemeden erişebilen WiFi sonra da bu hizmetlerin hepsinden de hiç bir şey almadan yararlanabilmektir. 2 liraya mal ettikleri kahveleri 15 TL’ye satmak en trajikomik tarafıdır. Sigara ile yarışıyorlar zam konusunda...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar abartmayın. Starbucks'ın kahvesi o kadar kötü değil. Gayet iyi bence. Ayrıca 8 liraya ne kahvesi alıyorsunuz? Latte olmuş 11-13 lira. Chai Latte 13-15 lira civarında. Eskiden ucuzdu ama ikidir zam geliyor. Sandvici de 10-15 lira civarında.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Daten

    Arkadaşlar abartmayın. Starbucks'ın kahvesi o kadar kötü değil. Gayet iyi bence. Ayrıca 8 liraya ne kahvesi alıyorsunuz? Latte olmuş 11-13 lira. Chai Latte 13-15 lira civarında. Eskiden ucuzdu ama ikidir zam geliyor. Sandvici de 10-15 lira civarında.
    konu kalite değildi zaten kazıkçı olmasıydı. italya ya da latin amerika dışında iyi kahve kültürü olabilecek bir ülke aklıma gelmiyor
    mc donalds'ın hamburgerleri de enfes geliyor(du) gerçek burgercilerin sayısı patlayana kadar.
  • Benim iki seçeneğim var. Sabah erken kalıp kendi kahvemi hazırlarsam ki espresso makinem var, o zaman Starbucks'a gerek kalmıyor. Ancak bazen dersler çok ağır geçerse kendimi şımartmak için gidiyorum oraya. Sabah erkenden kalkamazsam mecbur oraya uğruyorum. Marmara'da okuyorum. Okulun hemen karşısında Starbucks var. Okul içine de EspressoLab açıldı. EspressoLab de fena değil. Kantinde Nescafe makinesi var. 5 liraya büyük boy kahve veriyor. Çok mecbur kalırsam onu alıyorum. Bir de oturan tip değilim. Kahvemi alıp sınıfa ya direkt kütüphane gidiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daten -- 20 Ağustos 2019; 3:21:33 >
  • Daten kullanıcısına yanıt
    valla tchiboda satılan kapsüller ve kahve makineleri fena değildi fiyatına göre ama onlarda küçülme kararı aldı ufaktan çekiliyorlar gibi türkiyeden. en iyisi türk kahvesi bence al bi grundig (arçelik alma çok kazık su haznesi var diye) bak keyfine. 2. tercihim americano ama espresso makinesi lazım ona da
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AlliedSL

    Kapitalizm yalayıcıları gelmiş . Belki de bu sömürgeci sistem olduğu için başka kafelerde 8 tlye istediğin gibi oturamıyosun
    Sömürge bir tekelden çıkan kahveye mecbur edilmektir, özgürlük ucuz-pahalı yüzlerce kahveci arasında seçim yapıp içebilmektir. Kapitalizm yalayıcısı nedir, haşlanmış patates mi yalasın millet?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BluePassenger

    Sizce nerenin kahvesi övükecek kadar güzel. Gerçekten merak ettim. Çünkü Starbucks kahveleri bence çok güzel.
    Yasadiginiz yerde lavazza veya illy varsa o markaları tercih edebilirsiniz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ermenilerin isteği ile, reklam tanıtım filminden Türkiye yi çıkaran bir markanın dükkanına girmedim, girmem de,
    Not kahve kullanan birisi değilim ama biraz duyarlı olup böyle bir şey yapan bir markaya haddini bildirmek lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz_sea -- 20 Ağustos 2019; 7:42:38 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.