Şimdi Ara

Starbucks Su (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
229
Cevap
2
Favori
64.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
125 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • farego kullanıcısına yanıt
    Farkı yok ikiside aynı mantık takeaway yakınımda starbucks var ona gidiyorum yoksa tercihim nero anlatılmak istenen kahve zincirleri hariç diğer cafe'ler adam sürekli azrail gibi başında dolanıyor rahatsız ediyor 50 100₺ hesap kitlemeden rahat bırakmıyor 2 3 defa yaşadım adam 1 kahve içtim diye hesabı kasaya öde dedi bazı beyfendilerinde amerikan firması diye zorlarına gidiyor starbucksı kötülüyolar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • starbuckstan başka 7.5tl ye gerçek filtre kahve+wifi+klima hizmeti sunan başka yer yok.
  • Allahtan gerçek hayatımızda bu forumdaki kadar yıkık tiplerle karşılaşmıyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ülkemizde filtre kahve, espresso kültürü olmadığı için yabancı bir firma gelerek bu işi başlatmış ve başarılı olmuştur.

    İtalya'da sadece 1 tane starbucks olmasının sebebi budur. Çünkü adamlar bu kültürün başladığı yerdir.
  • Kahveleri beş para etmez starbaksın İtalya da ilk şubesini 2018 yılında açtığını biliyor musunuz?
    https://www.cnbc.com/2018/09/06/starbucks-just-opened-its-first-location-in-italybut-its-far-from-typical.html

    Starbucks just opened its first location in Italy

    çalıştığım kurumda aksatmadan her öğle tatilinde gidip oraya oturan ve sosyal medyaya resim koyarak orada sigara içen kahveden anlamaz sekreterler var
  • erco35coast kullanıcısına yanıt
    mc donalds filtre kahve 1 tl
  • valla böyle yerlere sallayanlar atanlar gitsin çay içmeye garson 10 dk da bir cins cins bakıp boşları alır bir şey lazım mı der. kahve dünyasına kız arkadaşımla giderdim karışan eden yok sadece servis işareti yapınca geliyorlar otur 2 3 saat 10 15 lira sütlü kahveye takıl sıcacık sep serin ortam müzikte var zaten para mekana gidiyor içeceğe değil ki dandik yere gidip baskı yemekten 10 kat iyidir biraz çekingenseniz gidin kahve dünyasına miss gibi ortam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Daten

    Kadıköy Starbucks'tayım şu an. Sipariş verirken önümdeki "Starbucks dışında bir yerde sandviç yiyemiyorum" dedi.
    Kesin kızdır :))

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bekciozelharekat kullanıcısına yanıt
    cift vatandaş olunca noluyor?
    üst sınıf insan mı oluyorsun?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: picobello

    mc donalds filtre kahve 1 tl
    bak, kahvenin kilosu en ucuz 40-50tl
    bir kg dan 50 bardak kahve çıkıyor. yani kahvesi karsız mı satıyor bu adamlar?
    bildiğin 3ü1 arada o, ben içtim aynı nescafe tadı.
  • 1 kahve içip 2 saat otur üstede para verelim deseler oturmam. Millet kahveden çok oturmanın hesabında

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumları çok okumadan bir tane yorum yazmıştım, şimdi kabaca yorumları okudum. Forumdaki bazı arkadaşlar cidden çok sığ ve ufak bir açıdan düşünüp yorumluyorlar :)

    Meseleyi Starbucks olarak düşünmeyin, bu tarz standartları olan mekanların hepsini düşünün; buraların ortak özelliği ne ? Büyük çoğunluğunda kapıdan girdiğinizde kahvenizi, çayınızı alır bi masaya geçer "rahatça kendi halinizde" takılırsınız.

    Fakat ülkemizde ucuz kahve, çay satan diğer mekanlarda bu rahatlık, kendi halinde takılma durumunuz olmuyor. En basitinden belli bir standart olmuyor, oradaki çalışanların ruh haline göre size verilen hizmet değişiyor, kahveler, çaylar ucuz olması sebebiyle zaten beklentiyi karşılaması pek mümkün olmuyor.

    Şuana kadar yüzlerce kez starbucksa gidip kahve içmişimdir, bunların çoğunda eşimle birlikte gitmişimdir. Her girdiğimde kafam rahat, içeride tuhaf garsonla karşılaşır mıyım ? Mekanda sağa sola salça olan var mıdır ? içeceğim kahve güzel olacak mı ? Bunları sordurmadığı için insanlar orayı tercih ediyor.

    Yoksa benzer standartlar sahip daha ucuz bir yerde varda, insanlar gitmiyor mu ? Olum derdiniz ucuz kahve, fiyat performanssa alın evinizi kahve makinası, sabahtan akşama kadar maliyet hesaplayıp yorum yaparsınız.

    Fakat insanların tercihleri, keyifleri size batıyor mu aga ? :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyuncu11790 -- 19 Ağustos 2019; 13:26:26 >




  • AlliedSL A kullanıcısına yanıt
    Senin beynine kurban
    1-)
    Starbucks, hem istediğim kadar oturuyorum dizi izliyorum kimse de yani her yer dolu olsa da yeni gelen müşteri ayakta da olsa bana kalk demiyor özellikle ülke içi ve yurtdışı gezilerinde starbucks sayesinde iletişim kurabiliyor ve hem güzel kahve içip hem de ortamın internetinden vs yararlanıyorum.Dışarda normal bir Türk kahvecisiyle aynı fiyatta satıyor fiyatlarını zaten niye bu kadar taktılar anlamıyorum
    2-)
    Kardeşim bilgi vereyim sana, bak ben blutv kullanmaya yeni başladım ama yoğunluktan daha açıp dizi bile açmadım.Ama yine de söyleyim gidip de blutv izlenir mi felan demem diyemem niçin?Beleş olup da tvmde olan bir şey değil.İsteyen sitesine girip parasını verip izliyor.
    Ayrıca Netflixte LGBT var diye izlenmemesini propaganda edenleri de anlamıyorum.16-17 yaşındaki çocuk eğer yatılı lisede okumuyorsa zaten çoğusunda banka kartı vs yok.Yani o çocuk açıp da izleyemez.
    18 yaşındaki adam da isterse porno isterse netflix isterse yozgat blues isterse ahaber izler.Kime ne?
    Netflixte LGBT propagandası yapmıyor olağan birşey bu.Sen burada bu LGBT mensuplarını göremiyorsun diye bunlar yok değil.
    Ben de netflixte herşeyi sevmiyorum ama parasını verdiğim platformda istediğim diziyi izlerim kimsenin abiciğim sen bunu izleyemezsin sen bunu bipli izleyeceksin derse benim hakkıma girmiyor mu?
    Hani netflixten aldığım hizmetin vergisini almasa direkt o şirketi tanımasa anlayacağım.Misal için amazonprimedan üyelik alsanız rtük size birşey yapamaz.
    Ama netflixten vergi alınıyor(Netflix Türkiye'den) Yani parasını alırken tamam da izlemek kısmına girersem bunu izleyemezsin çünkü biz aykırı buluyoruz demek saçma değil mi?
    Bence sen bizim ne yaptığımızı boşver de biraz araştırma yap




  • Bak oturmuşsun destan yazmışsın, neden?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Starbaks benim icin min 13 TL’ye sabahtan kapanisa kadar koltuk kiralamamdir...
    Gloria jeans’te ayni sekilde...Gloria jeans’te 5. Kahve hediye olmasi guzel.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olm adamlar zaten 40 kuruşa aldıkları başka marka suyu 2 liraya mı 3 liraya mı ne satıyor.

    Hatta burda starbucksın yanında hacı Şerif var bardak su satıyordu 50 kuruşa. Starbucks kaldırttı su satışını.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biri de dememiş ki "Kaç kere 10 TL'ye kahve içip akşama kadar yüksek hızlı internet ve bedava enerji ile oturdunuz bir yerde?" Sanırım anlamadığınız şey diğer kahve yapan "kafelerin" aynı kahveyi daha azıyla daha fazla fiyata satmasını ve 10 dakikada bir gelen "Bir şey ister misiniz?" diye soran garsonları saymazsak evet zincir kahve dükkanları çok kötü.
  • AlliedSL A kullanıcısına yanıt
    Haklısın önemli olan ne anlattığın, karşı tarafın ne anladığı :)
    Onun için en iyisi senin seviyene inmek, boşver kardeşim sen takıl netflix starbucks kötüle.Amerikan firmaları hep kötü en iyisi bizimkiler.
    Ben de Amerikancı değilim lakin verdiğim paranın hizmetine uygun bir kalite almak istiyorum.Starbucks sandviçleri pahalı (bana göre öyle) ama bunla beraber kahveleri güzel ve hani oturup ders çalıştığım makale yazmaya çalıştığım zamanlar dahi vardı ya da sevgilimle film izlediğim zamanlar vardı ve kimse de rahatsız etmedi beni .Benim için önemli olan bir yandan kahve içerken bir yandan özgür olmak bu kadar
    Netflix meselesini zaten yukarda anlattım bir başkasına göster mesajı sana anlatsın
  • Bebek starbuck 10 numara yerde kim ne derse desin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Starbucksın kahvelerini beğenmiyorum.Bana göre başarılı bir kahve zinciri ama kahveleri bana hesap etmiyor.Tek çekirdekten herşeyi elde ediyorlar.Tchibo da istediğim seçenekte kahve yaptırabiliyorum.Starbucksın tek artısı kimsenin size karışmaması.Size kimse ne zaman kalakacaksınız diye bakmıyor.Bir diğer konuda kahveyi begenmedıgınızde begenene kadar size kahve sunuyorlar.Tekrar ediyorum Starbucks bir çok ülkede standart bir kahveci olarak gecmekte sadece bizde çok büyütülüyor.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.