Şimdi Ara

Starbucks da yaşadığım esrarengiz olay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün bir arkadaşım starbucks sessiz oluyor bir kere de orada kahve içelim dedi. Bende forumdan duyuyordum tabii merak ettim girdik.
    İşte oturduk ne alırsınız efem dedi bağyan ben tabi bilmiyorum starbaks ta ne içilir içilse bile nasıl söylenir. Arkadaşım mokko dedi bende aynısından dedim. Hazırlarken bunların içinde fil dışkısı oluyormuş doğru mu dedim. Hemde ortamı güldürürüm vs. diye.

Kasiyerdeki bağyan hayır normal brezelye kahve kullanıyoruz dedi. Bende esprime devam edeyim dedim. Siz onu kullanıyorsanız bilemem de bu kahvenin içinde fil dışkısı varmış doğru mu dedim ?
    Kadın değişik bir tipleme ile hayır diyerek kahveleri uzattı. Oturduk masalara. Kankama dedim nasıldı espri. O da tam bir şey diyemedi.

Asıl önemli mevzuya gelelim arkadaşlar.

Starbucks kahvecisi bahçeli bir yerdi. Yani dışarıya da masa koymuş adamlar. Her masada 4 sandalye var ve 5 e yakın görevlide müşteriler ile ilgileniyordu. Yoğun yer olmasına karşın oturacak yer bulmuştuk.

Bahçeli yere oturduk. O deminki bağyan başka biri ile beni gösterirken gördüm. İlk başta benim süper esprimden hoşlanmış olacağını düşünmüştüm. O bağyan bizim olduğumuz yere yaklaşıyordu. Bende tabii bir heyecan. Dedi ki; Bir dakika gelebilir misiniz efendim ? Bende tabii evet dedim.

Beni kahvelerin hazırlandığı yere götürdü. Orada nasıl yapıldığı filan vardı işte. Ben bu mu dedim. Orada müdürde vardı. Ne bekliyordun dedi. İşte orada bana promosyon kahve ikram ettiler. Bİr konuda csb açın demiş arkadaş. Boş kalmasın dedim. SOnra filan zabani yazacaktım.

• okumayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Daha Fazla Göster
  • Fakirler csb bile yazamaz oldu, adam starbucksta garson var diyor...

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.