50+50 alıp 100 tl ye tamamlayıp yüklersek te 15 yıldız gelir mi? |
Starbucks Aralık Sonuna Kadar Toplam 8 Milyon Yıldız Dağıtıyor (4. sayfa)
-
-
Kupa fiyatlarına baktım ama 89 lira en ucuz gözüküyor.Yani belki gördüğümüz mağazadaki ürünlerde öyledir.En ucuz kupa ne kadar acaba ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
69 tl ye gördüm ben tek kupa fiyatı ama ben türk kahve fincan seti aldım 79 ödedim ve hediyesiyle birlikte 7X15 yıldız verdi
-
kadıky Bahariye şubesi sessiz mi gerçekten ? Hiç girmedim ama ihtimal vermiylrdum konumundan dolayı
O kadar ara ara en sakin Starbucks bir türlü bulamamaıştım zamanında …
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler . Yarın bakarım artık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çok sessiz yahu herkes harıl harıl ders çalışıyor kitap okuyor amacı eğitim olanın oraya gitmesi lazım karı kız erkek koca avlamak isteyeninde rıhtıma inmesi lazım yarım saatte bulursunuz birini elektriği fenadır
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhabalar. Dediğiniz kahve setinde kaç tane fincan var acaba? İnternette baktığımda 2'li fincan seti gördüm ama 130 tl gibi bir fiyatı var.
-
80 Liraya kupa aldım 100 yıldız + 100 yıldız da kampanyadan verdi. 13 tane kahve ücretsiz oldu. Her gün bir arkadaşa ısmarlamam gerekecek sanırım yoksa bitmez bu.
Edit: Ayrıca bilmeyenler için ücretsiz kahvelerinize her şey dahil. Normalde ekstra pump, şurup, badem sütü falan 3-4 tl tutarken hepsini ücretsiz ekletebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xakler -- 31 Aralık 2021; 12:15:48 > -
80 liraya kupa bulamadım hocam.
180 liraya bir termos aldım o bile çok avantajlı.
Yüzde 40 zam geldi diye duydum bu arada öngörüm tutmuş :)
Bitmiş hocam insanlar saldırmış herhalde. İstediğim gri bir kupa vardı 5 starbucks gezdim bulamadım. En son mecbur şu İstanbullu olanı aldım değişim fişiyle beraber, denk gelirsem o griyle değiştiricem.
-
Normalde ekstra eklemek ücretli idi ama değişmiş olabilir.Yıldızı normal kod ile alıyorsun ekstra ekleme olunca 1-2 lira neyse parası ile oluyordu.Tabi şubeden şubeye değişebilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dünyada en ucuz starbucks fiyatları bizde bunda bir terslik var harbiden
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X