< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Starbucks Aralık Sonuna Kadar Toplam 8 Milyon Yıldız Dağıtıyor (3. sayfa)
-
-
Uygulamada ana sayfada kampanya gözüküyor. Üzerine tıklarsanız koşullarında açık bir şekilde yazdığını göreceksiniz. Kazanılan yıldızlar kazanıldığı gün itibariyle 30 gün geçerli. Ayrıca uygulamada bildirimleriniz açık ise süresi dolmak üzere olan yıldızlarınız için uyarı da geliyor. Mesela bugün bana 60 yıldızımın süresinin dolmasına bir hafta kaldığı ile ilgili bildirim geldi. Ben de hemen beleş kahve almaya koştum :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dhhesap0238 -- 21 Aralık 2021; 22:34:59 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynı kampanya daha önce de yapılmıştı. Satışlarının düştüğünü de hiç sanmıyorum. Piyasadaki en ucuz kahve satan yer olabilir :D
Bildirim olayı iyimiş hocam teşekkürler.
-
Starbucks hesabımı nasil kapatabilirim ? Icerdeki parayi çekmek istiyorum
ülkenin içinden tır geçti, millet karnını doyuracak yemek alamıyor.
İstinyeparktaki ya da çevrenizdeki düşmemiş olabilir ama insanlar 5 lirasına dikkat ediyor.
Neyse pazarlama nedir, ne zaman yapılır vb. gibi işin merkezine inmeye gerek yok.
İşleri yolunda giden satışları istediği gibi olan bir tüccar böyle bir kampanya yapmaz ve bunun maliyetine katlanmaz.
En ucuz olmasa bile en standart ve ulaşılabilir kahve markası kendileri.
-
Haklısınız ben de dikkat ediyorum aldıklarıma bu aralar ama ara sıra bu stresten uzaklaşmak için gidiyorum. Sigara kullanmadığım için de bir sigara parasına aldığım kahve bana çok koymuyor şu noktada. Bir de yapılan bu tarz kampanyalar da teşvik edici oluyor tabii ki.
Müşteri hizmetlerini ararsanız hesabın kapanması konusunda size yardımcı olabilirler. Ancak içerideki parayı çekebilir misiniz ondan pek emin değilim.
100 tl hediye çekinin kasalardan mı temin ediyoruz? online olarak hediye çeki alınabiliyor mu? (bakiye yükleme değil, hediye çeki ile 15 yıldız veriyor.)
-
Ben kasadan temin ettim. Oradaki arkadaşlar yardımcı oluyor zaten istersen aldıktan sonra hesabına tanımlıyorlar 100 tl bakiyeyi. Hemen sonrasında 15 yıldız geliyor zaten hesabına.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
15 yıldız halen 1 içeçek mi acaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 27 Aralık 2021; 18:28:52 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
geçen 30 yıldıza iki tall aldım
O zaman doğru,halen aynı
İnsanlar her ne olursa olsun belli grup sosyalleşme ihtiyacında.Kimisi oturup çalışacak yer ihtiyacında.Bugün 1 kahve çay sıcak bilmem ne bile 10+ lira iken bu kampanya çok iyi.Yadırgamamak lazım.İlla "İstinyepark" benzeri örnek ile ötekileştirmemek lazım.Oturup 2 çay içmek isteyenler sadece zengin çocukları olmuyor yani.
Havalar soğuk ,evlerinde elektrik internet çok kısıtlı yaşayan onca insan var.Starbucks gibi yerler tüm gün otur çalış hiç ses çıkartan olmuyor.Bunu yaparken 2 çay içmek artık öğrenciler için zorluyordu.Bu uygulama bu yüzden çok iyi olmuş.
Bende bir kaç gün önce ilk kez yükleme yaptım 30 yıldız geldi yalnız dünde doğumgünü vardı oradan da 15 gelir diye düşünüyordum gelmedi
kadıköyde ki starbucks tam çalışmalık boğanın ordaki çıt çıkmıyo ama rıhtımda ki tam kopmalık :)
bu kampanyadaki yıldızlar;
KAZANILDIĞI GÜN İTİBARİ LE 30 GÜN GEÇERLİYMİŞ!
-
Bir içecek 137 yıldız ☺️💪🏽
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kesin bilgi dimi 100 yıldız çıktı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Görevli öyle söyledi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X