Şimdi Ara

STAR WARS: THE FORCE UNLEASHED II (GÜÇ YENİDEN BİZİMLE) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
0
Favori
9.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 1. oyunu bile agzım 5 karış açık oynamıştım.Bu oyunu oynarken umarım coşup ps3 e force uygulamam
  • İlk oyunu oynamadım ama videolarını izledim demonunda videolarını izlemiştim bana çok fazla aksiyon ve abartı var gibi gelmişti ki sanırım çoğu kişinin ilk oyundan şikayetlerinden biri de bu.Hem lightninh hem force hem lightsaber ne var ne yok koyunca saçma olmuş dedim ancak demoyu oynadım ilk oyunu oynamadığım için nasıldı bilemiyorum ama burda bi sorun varsa bana kalırsa düzeltilmiş.Aksiyon gerçekden zevk vericiydi grafikler mükemmel CE almayı düşünüyorum shoptodan güzel şeylerle geliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: san lorenzo

    Aslında oyunun konusu çokta kötü düşünülmemiş. Great Jedi Purge'den kurtulan bir Jedi'ın oğlunun Darth Vader tarafından bulunup, imparatoru devirmek ve kendi özel işlerini yaptırmak için Sith çırağı olarak yetiştirmesi.

    Fakat konunun içine ettikleri kısım Starkiller'ın force konusunun abartılması ve oyunun son bölümünde Darth Vader'ı yenmesi. Orası banada çok koydu sanki ben yenildim anasını satim.

    Yahu Darth Vader lan o.
    Namı diğer Anakin Skywalker yani The Chosen One.

    Bu oyunu hazırlayanlar Star Wars'ı ne kadar biliyorlar cidden merak ettim. Adam daha Obi-Wan'ın padavanı iken(Episode 2'de) ışın kılıcı tekniğini geliştirirse Yoda'ya rakip olacağı konuşuluyor. Starkiiler gibi sümüklü kim koskoca 20.000 midichlorian sahibi Vader'ı yenmek kim?

    Abi bunlar hep Lucas'ın saçmalıkları bu işi iyice ele almıyor böyle saçmalıklar çıkıyor ondan sonra. SW evrenini kullanma hakkını vereceği adamlara dikkat etmesi lazım. KOTOR ve Jedi Academy'i hazırlayanlar tam anlamıyla Star Wars evreninin mantığını çözmüş kişilerdi. Ve müthiş bir hikaye dahilinde harika bir oyun oluşturdular. Bir de bunlara bak.

    Gerçi sadece oyunda değil çizgi roman veya kitaplarda da aynı mevzular dönüyor. Sonra millet orjinal evren ile sonradan uydurma offical olmayan hikayeleri karıştırıyor. Mesela Darth Plegius olayı. Hala Plegius'u Anakin'i yaratan kişi zannedenler var. Adamlara anlatıyorsun oğlum yok öyle bir durum, o hikayeyi Anakin'i Dark side geçirmek için Palpatine uydurdu, öyle bir durum olsaydı Padme'yi diriltirlerdi diye şaşırıp kalıyor.

    O yüzdendir abicim Lucas'ın bu işe el atıp mantık dışı kısımları ayıklaması gerekiyor.


    Ah o jedi academy yok mu o jedi academy. Kaç defa bitirdim o oyunu. Multiplayer modu müthişti...
  • alacağım oyunalrdan biri olcak
  • demo itibariyle oyun harika görünüyor. özellikle aşağı atladığı sahne süper hele bir inişi var ki aman aman.

    demoyu çok beğendim. oyun yağmuru başladı hayırlısı artık. yine cepler boşalacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NecronLord

    İzlemeyen varsa



    video süpermiş
    Recep İvediğin gençlik hali
  • Demoyu dün akşam indirip oynama fırsatı buldum. Doğruyu söylemem gerekirse, ilk oyundan kat ve kat daha güzel olmuş. Özellikle grafiklerdeki gelişme hemen göze çarpıyor. Zira hem oyun içi ve hem sinematik görüntülerde garfik kalitesi epey yükselmiş. Bununla birlikte oynanış daha zevkli ve çoğu kişinin memnun olacağını düşündüğüm husus olarak, ışın kılıcınızla canlı objeleri de parçalayabiliyorsunuz.

    Demoda Kamino'dan kaçış adlı bölümü oynuyorsunuz. Haliyle yağmurlu bir ortam. Yağmur efekti ve bununla birlikte patlama efektleri de hayli etkileyici. Ayriyeten oynanış da basite indirgenmiş. Özellikle büyük rakiplere karşı tuş kombinasyon yardımı hemen devreye giriveriyor.

    Neticede demoyu indirip, yapılmış değişiklikleri kendi gözlerinizle görmenizi tavsiye ederim.
  • Beyler ilk oyunda tek sevmedigim şey ara sıra ekranda aksiyon seviyesi çok yükselince takılmalar,kasmalar oluyordu.Demoyu oynayanlar bu oyundada varmı cumartesi deneyebilicem demoyu.
  • Tv reklamları çok güzel olmuş ama
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SyLaR25

    Beyler ilk oyunda tek sevmedigim şey ara sıra ekranda aksiyon seviyesi çok yükselince takılmalar,kasmalar oluyordu.Demoyu oynayanlar bu oyundada varmı cumartesi deneyebilicem demoyu.

    Demoya bakarak sorun düzelmemiş veya düzelmiş diyemezsin. Adı üstünde demo.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Awesome


    quote:

    Orijinalden alıntı: SyLaR25

    Beyler ilk oyunda tek sevmedigim şey ara sıra ekranda aksiyon seviyesi çok yükselince takılmalar,kasmalar oluyordu.Demoyu oynayanlar bu oyundada varmı cumartesi deneyebilicem demoyu.

    Demoya bakarak sorun düzelmemiş veya düzelmiş diyemezsin. Adı üstünde demo.


    En azından oyunun akıcılıgı belli olur.İlk oyunun demosunda bile takılmalar vardı.
  • 1. oyundaki bütün sorunlar tamamen düzelmiş gerçekten herkesin beklentisinin çok üstünde bir oyun olmuş. grafikler yağ gibi akıyor gerçekten bütün o tearingler, takılmalar, fps düşüşleri hepsi bitmiş. Lucasarts uzun yıllardan sonra gerçekten sağlam bir oyunla geri dönmüş...
  • Bu oyunu ps3 e alsammı yoksa pc demi oynasam karar veremedim. belki ps3 de move patch çıkartırlarsa manyak olur...
  • Konsolda oynamanın zevkini pc asla veremez imkanın varsa ps3'e al
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hasskabal

    Bu oyunu ps3 e alsammı yoksa pc demi oynasam karar veremedim. belki ps3 de move patch çıkartırlarsa manyak olur...


    Yanılmıyorsam şayet ilk oyunun PC versiyonunda optimizasyon sorunları mevcut. Eğer bu oyun da optimize edilerek PC ye uyarlanacak ise yine bir takım kayıplar olabilir.
  • Ben çok beğendim demoyu.İlk oyuna göre grafik olarakta ilerlemiş ama tek eksik patlama efektleri
  • Demo izlenimlerim:

    -İlk oyuna göre akıcılık daha üst düzeyde, kombo sayıları arttırılmış.
    -Grafikler demo olmasına rağmen muhteşem geldi bana, özellikle de serbest düşüş sahnesinde ve akabinde giren oyun içi grafikleriyle olan ufak ara video şahane.
    -Mind-Trick olayı da çok hoş olmuş. Düşmanın aklına girerek ona istediğimizi yaptırabilmek. Bunun bir limiti var mı bilmiyorum ama demoda düşmanların hepsine mind-trick uygulayarak birbirine düşürmek eğlenceli. :)


    Kısa süreli oynadım demoyu, bir yerinde playstation kilitlendi ve kapatmak zorunda kaldım ama oynadığım kadarıyla eğlenceli bir oyun. Move desteğinin gelmemesi talihsizlik. Star Wars, move için yapılabilecek en iyi konseptlerden biri.
  • grafikler, aksiyon, kullandığımız yetenekler vs iyi ama oyunda birşeyler eksik çözemedim.. menüler, içerik vs çok sıradan gibi geldi bana albenisi eksik. baya bir umutla bekliyordum inş full oyun daha iyi olur. move destekli de pek oynanamaz gibi bu oyun açıkçası (kamera açısını sürekli değiştirmek gerekiyor nav cont. üzerindeki L3 harici bir R3 de mutlaka gerekli gibi?).
  • shopto dan önsiparişi vermiş bulunuyorum. oyun hayırlı olsun.
  • demo izlenimlerim şöyle:

    oyun yağ gibi akıyor, ama dövüş esansında ufak çapta takılmalar olabiliyor.

    vuruş hissi ilk oyuna göre epey iyileşmiş.

    bosslar hala aynı zorlukta gibi. full sürümde daha zor bosslar görürüz inşallah.

    atmosfer seslendirmeler ve cut scene ler gene muhteşem..

    bekliyorz bakalım
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.