Şimdi Ara

Star Wars Spoiler yedim hangi sırayla izlemeliyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba herkese.dün star wars hakkında hangi sırayla izlenmesi hakkında araştırma yaparken sanırım seri ile ilgili en büyük spoileri yedim. mobil olduğum için spoikeri yazamamış olabilirim SPOİLER
    anakin skywalker ın darth vader olduğunu.
    SPOİLER BİTTİ.
    daha sonra şaşırarak izlemek isteyenler4-5-6-1-2-3 izlesin şaşırmadan olayları tam özümsemek isteyenler 1-2-3-4-5-6 izlesin yazıyordu ama ben 456 lı izlemek istiyorum ne yapmalıyım? teşekkürler.

• Dostum izledin mi bilmiyorum ama 4 5 6 1 2 3 şeklinde izlesen zaten anakinin darth vader olduğunu öğrenmiş olacaktın 6. Filmde. Eğer spoilerı yememiş olarak 1 2 3 4 5 6 şeklinde izlesen o zaman şaşırır şok olurdun anakinin vader olduğunu öğrendiğinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: TurgutBerk

Dostum izledin mi bilmiyorum ama 4 5 6 1 2 3 şeklinde izlesen zaten anakinin darth vader olduğunu öğrenmiş olacaktın 6. Filmde. Eğer spoilerı yememiş olarak 1 2 3 4 5 6 şeklinde izlesen o zaman şaşırır şok olurdun anakinin vader olduğunu öğrendiğinde

Hocam 4 5 6 şeklinde izledim zaten sadece 4 5 6 yı izledim 1 2 3 izleyeceğim ama ne zaman bilmiyorum :) Teşekkürler :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önemli değil dostum 1 2 3 ü de mutlaka izle özellikle 2. ve 3.sü (3.sü en epiği bu arada) seni etkileyecektir son sahneleri en az 5 6 kere izledim o kadar diyorum sana. Boş vakit bulduğun gibi izle.

Orijinalden alıntı: TurgutBerk

Önemli değil dostum 1 2 3 ü de mutlaka izle özellikle 2. ve 3.sü (3.sü en epiği bu arada) seni etkileyecektir son sahneleri en az 5 6 kere izledim o kadar diyorum sana. Boş vakit bulduğun gibi izle.

Boş vakit var ama üşeniyorum :)yoksa güzel olduğuna şüphem yok zaten Anakin i falan merak ediyorum Teşekkürler yine :)

• arkadaşlar bana söylermisiniz 1.film şu 2.film şu diye çünkü giriyorum bi siteye starwars 2 diyorsun sonra bi bakıyorum meğer 5.filmmiş anlatamadım ama bu tarz bi karışıklık yaşıyorum ve izlemiyorum isimlerini verirmisiniz şu bir şu iki diye seriye yabancı kalmayalım daha son çıkanıda izlemedim sırf bu yüzden

Orijinalden alıntı: Dukkha

arkadaşlar bana söylermisiniz 1.film şu 2.film şu diye çünkü giriyorum bi siteye starwars 2 diyorsun sonra bi bakıyorum meğer 5.filmmiş anlatamadım ama bu tarz bi karışıklık yaşıyorum ve izlemiyorum isimlerini verirmisiniz şu bir şu iki diye seriye yabancı kalmayalım daha son çıkanıda izlemedim sırf bu yüzden

Hocam bu resimde IV - a New hope yazan yapım sırasına göre ilk ama hikaye kurgusu açısından 4. film. Bundan sonra The Empire Strikes Back 5. film Sonrasındaki Return Of the Jedi 6.film hikaye kurgu sırasına göre.
    Sonrasında prequel trilogy yazan 3 filmde kurguya göre ilk 3 film. 4. film ile başlayan olayların sanırım 15-20 yıl öncesini anlatıyor. Geçen sene çıkan film ise kurguya göre 6.film (Return Of the Jedi) dan sonra olayları anlatıyor. O da bayağı sonrasını anlatıyor olmalı çünkü 4-5-6 daki oyuncular yaşlanıyor zaten. Umarım açıklayabilmişimdir. Anlamadığınız yer olursa anlatmaya çalışırım
    Bu mesaja eklenen görseller:

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Arc Reactor

quote:

arkadaşlar bana söylermisiniz 1.film şu 2.film şu diye çünkü giriyorum bi siteye starwars 2 diyorsun sonra bi bakıyorum meğer 5.filmmiş anlatamadım ama bu tarz bi karışıklık yaşıyorum ve izlemiyorum isimlerini verirmisiniz şu bir şu iki diye seriye yabancı kalmayalım daha son çıkanıda izlemedim sırf bu yüzden

Hocam bu resimde IV - a New hope yazan yapım sırasına göre ilk ama hikaye kurgusu açısından 4. film. Bundan sonra The Empire Strikes Back 5. film Sonrasındaki Return Of the Jedi 6.film hikaye kurgu sırasına göre.
    Sonrasında prequel trilogy yazan 3 filmde kurguya göre ilk 3 film. 4. film ile başlayan olayların sanırım 15-20 yıl öncesini anlatıyor. Geçen sene çıkan film ise kurguya göre 6.film (Return Of the Jedi) dan sonra olayları anlatıyor. O da bayağı sonrasını anlatıyor olmalı çünkü 4-5-6 daki oyuncular yaşlanıyor zaten. Umarım açıklayabilmişimdir. Anlamadığınız yer olursa anlatmaya çalışırım

1 1999
    2 2002
    3 2005
    4 1977
    5 1980
    6 1983
    7 2015

Sıralamasına göre izleyeceğim o halde çok teşekkür ederim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Arc Reactor

quote:

1 1999
    2 2002
    3 2005
    4 1977
    5 1980
    6 1983
    7 2015

Sıralamasına göre izleyeceğim o halde çok teşekkür ederim.

Rica ederim :)

• her türlü 4-5-6-1-2-3 diye izlemek lazım ama episode 1 iyi film değildir bi sonları güzel işte. diğer filmler iyi
    Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır.
  • 4 5 6 1 2 3 123 Flashback gibi düşün 4 5 6 ana mevzu

Orijinalden alıntı: pijama61

büyüsünü bozma yapım yılına göre sırasıyla izle

Öyle yaptım 4 5 6 yı izledim 1 ide izleyeceğim ama üşeniyorum :)

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.