Şimdi Ara

Star Wars: Puzzle Droids indirmeye sunuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Star Wars: Puzzle Droids indirmeye sunuldu


    Son bir kaç yıldır Star Wars evreni oldukça hareketlenmiş durumda. 10 yıl aradan sonra yeniden beyaz perdeye dönen seri beraberinde pek çok masaüstü ve mobil oyun da getirmişti. Star Wars evreninde genelde aksiyon sahnelerine alışığız ancak nadir de olsa farklı türler karşımıza çıkıyor.


     


    Star Wars: Puzzle Droids bir renk eşleştirme oyunu ve bu açıdan bir ilk teşkil ediyor. Sürekli aksiyondan ziyade biraz zekaya yönelik oyun isteyenleri hedefleyen Star Wars: Puzzle Droids, BB-8 robotunun hafızasını canlandırmak için verdiği mücadeleyi konu ediniyor.


     


    Ayrıca Bkz.Bunny Golf eğlenceli bir yerli oyun

    50’den fazla bölümde renk eşleştirme yaparak görevleri tamamlamaya ve anıları açmaya çalışıyorsunuz. 3’ten fazla eşleştirmelerde çeşitli güçlendirmeler kazanırken, bazı bölümlerde gelen robot solucanları da yine eşleştirme yaparak kullanabiliyorsunuz.


     


    Star Wars: Güç Uyanıyor hikayesi etrafında şekillenen oyunda Rey, Finn ve Poe Dameron gibi karakterler karşınıza çıkıyor. Oyun ücretsiz.


     


     


     


     


      



     







  • Artık sıktı he şu saçma oyunlar. Telefonlara neredeyse bir bilgisayar parası döküyoruz(belki de daha fazla) bize sağladığı tek yarar iletişim ve sosyal medya. Doğru düzgün oyun yok. Şimdi bana git o zaman bilgisayar al diyenler gelmesin. Verdiğin paraya karşılık hakkını alamıyorsunuz o tonlarca para dökülen amiral gemilere

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: the fall of max payne

    Artık sıktı he şu saçma oyunlar. Telefonlara neredeyse bir bilgisayar parası döküyoruz(belki de daha fazla) bize sağladığı tek yarar iletişim ve sosyal medya. Doğru düzgün oyun yok. Şimdi bana git o zaman bilgisayar al diyenler gelmesin. Verdiğin paraya karşılık hakkını alamıyorsunuz o tonlarca para dökülen amiral gemilere

    inanin ayni seyleri bende düşünüyorum. Dogru durust bir mobil oyun yok. Butun oyun sacma ve pay to win.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen katılıyorum. Saçmasapan oyunlar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.