Şimdi Ara

STAR WARS: JEDI FALLEN ORDER[PS4 ANA KONU] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
465
Cevap
13
Favori
28.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rodion Raskolnikov

    Disney'den kaynaklandığını biliyorum. Fakat bu oyunun aksiyon kısmını bence çok baltalıyor. Force konusu biraz göreceli. Karakterin gücünden ziyade force özelliklerinin bize yansıtılışından bahsediyorum. Bu tür güçler görsel olarak Control oyununda daha dolu daha tok hissettiriyor.
    Tabi dediğim gibi bu kısım biraz göreceli. Asıl problem bence ışın kılıcı. Önümüzdeki sene büyük ihtimalle Ghost of Tsushima çıkacak. Katananın düşmanı kesip kan akıtmadığını, uzuv kesmediğini bir düşünsenize. Tıpkı bu oyunda olduğu gibi sopadan bir farkı kalmaz.

    SW açıkcası çokta sevdiğim bir seri değil. Ancak ışın kılıcına yapılan muamele beni bile rahatsız etti:) Sorunun kaynağı maalesef sonucu değiştirmiyor. Bence bu uygulamadan vazgeçmeliler.
    Star wars evrenini güzel yansıtıyor oyun aksiyonlar ilk oyun için gayet eğlenceli devam oyunu çok daha iyi olacaktır. Kan akma olayına gelince, ışın kılıcının kestiği yerde kan akmaz, filmlerinin hiç bir sahnesinde hatırlamıyorum , meşhur anakin obi wan sahnesini tekrar bir izleyin derim. Eksik olarak oyunda çok fazla combo vs yok oda güçlerini unutmuş bir padawanı oynamamızdır diye düşünüyorum ama yinede gelişim sürecini iyi yansıtmışlar.

    Dediğim gibi 2.oyun bu şekilde çıkarsa o zaman eleştiririz ama giriş oyunu olarak çok başarılı olmuş
  • Rodion Raskolnikov kullanıcısına yanıt
    İsin kilici kesme islemini keserek yapmiyor, yuksek isili isik demeti oldugundan aslinda eritetek ve yakarak kesiyor.

    Bu yakma islemi de erittigi dokuyu aninda dagliyor. Dolayisiyla lightsaber kesiginden filmlerde bile cok istisnai durumlarda kan akmistir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackTower_35

    8K mı :)))

    Ps5 native 4K 60 fps versin yemin ederim dünyalar benim olur. Yıl 2020 olmuş hala 900p 30 fps oyun oynuyoruz.
    Sony, Ps5'de 4k 60 FPS sabit performans vereceğini resmi olarak açıkladı aylar önce, keza yine Microsoft'da benzer şeyleri söyledi, hatta 120 FPS bile oynatma ihtimali varmış, bakalım göreceğiz ne kadar sözlerini tutacaklar ama, artık 60 FPS'in standart haline geleceğine inanıyorum ben, çünkü zorundalar yani, başka seçenek yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun için custom lightsaber ve glove controller yapmış eleman.
    https://thumbs.gfycat.com/DishonestPresentEthiopianwolf-mobile.mp4
  • Respawn adina sevindim baya , Titanfall 2 senaryo modu Halflife tadi veren tek oyundu.Bu oyunun meta puani 65-70 civari olsaydi EA top gibi oynardi bu saatten sonra Respawn'la.Simdi elleri daha guclu.

    Microsoft da gecmisi saglam single player oyunlarla dolu firmalari satin alip hepsine online oyun yaptirmaya devam etsin hala.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Güzel olmuş baya ama gerekliymiydi bunu yapmak bilemdim dünya gerçekten işsizler ile dolu....


    (işsizler derken İş yani bir yerde çalışmayı kastetmiyorum)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Insomniac34 kullanıcısına yanıt
    anladim hocam, bu gezegenlere sonradan donebiliyoruz o zaman.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Isin kilicinin kestigi yerden kan akmamasi olayi reel olarak bakildiginda dogru birsey.Kaldi ki oyunda tam tersini yapilsaydi iste o zaman star wars filmlerine aykiri duserdi ve overrated bir oyun olurdu.

    film serisinde mace windu jango fett in kafasini kestiginde bile kan cikmamisti

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok kararsız kaldım oyunu alıp almamakta. Oyun içi animasyonların ve kontrolün tatmin edici olmadıgına ve ara ara fps düsüklügü yasandıgına dair birkaç yorum gördüm. Bunun yanısıra son yılların en iyi star wars oyunu olduguna ve kullanıcıları memnun ettigine dair birçok izlenim de aldım. Benim gibi Star Wars evrenine ve Soulsborne oyunlarına pek hakim olmayan birisi için oynanmasi tavsiye edilebilecek oyunlardan mıdır ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuna hiçbir şekilde Souls-Like demezdim. Çünkü oyuncuyu cezalandırma sistemi çok iyi çalışmıyor. Bunu zorluktan bağımsız söylüyorum. Zaten Souls-Like türünde zorluk olmaz. Souls-Like mekaniklerinin sadece bölümlerin birbirine bağlanmasını örnek almışlar. Star Wars bir çok oyun türünün birleşmesinden oluşmuş. Hatta düpedüz Metroidvania derim. Oyunun nasıl olduğuna gelince başlarda oldukça durağan geçmişti, lakin %50 den sonra çok güze açılıyor. Özellikle yetenekleri keşfettikçe oynanış çok eğlenceli bir hale geldi. En önemlisi de hikaye çok iyi olmuş. Star Wars evrenine çok sadık kalmışlar. Zaten Canon bir hikayeden de aksi beklenemezdi. Oldukça hoş sürprizler var. Fiyat konusuna gelince oyun Hindistan Psn'den oldukça uygun bir rakama geliyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Star Wars filmlerini izlememiş ve film izlemeyi sevmeyen biri olarak oyun çok hoşuma gitti, hikayesi çok güzel ve sürükleyici. Tek eksik yanı grafikleri benim için, daha iyi olabilirdi.
    Filmleri izlemedim, oyunu oynayabilir miyim diye merak eden varsa tavsiye ederim. TPS action seviyorsanız alın oynayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hasta oldum oyuna ya, oynadikca guzellesiyor oyun, kashyyyk bölumu inanilmaz iyi ormanli olan, tam cikacagim dinlenecegim birsey oluyor oyun hic sabit durmuyor biryerden atliyorsun zipliyorsun inanilmaz surukleyici yapmislar normalde araliksiz cok az oyun oynarim hep kapatir dinlenirim ama bu fena sürükledi cok begendim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun EFSANE!

    Sanırım EA bi ps4 ü es geçmiş. Orta üst donanımda bir pc'niz varsa kesinlikle orada oynayın. 3 yıllık bir ekran kartıyla (rx480) kalburüstü bir işlemciyle ( ryzen5 2600x) epic ayarlarda 60 fps sabit alıyorum haberiniz olsun. Hiç işkence çekmeyin. Ayrıca burada grafiklerini beğenmeyen arkadaşları görünce şaşırdım doğrusu. Ya ps4 de sabitlenen grafik ayarı medium low ayarında bir şey, ya da bu arkadaşlar uzaydan gelmiş, uzayda bir gezegende ultra realistic oyunlar oynamışlar.

    Bitirince oyun hakkında burada uzun bir inceleme yapacağım. Yaptığı işi kesinlikle iyi yapan bir oyun. Bir çok mekaniği bu kadar optimum ayarlayabilmek, ve bunu oyuncuyu boğmadan yapabilmek her yiğidin harcı değil.

    Ayrıca son bir şey... Işın kılıcını çok güzel yapmışlar laaaaan :D
  • Bu oyun inşallah satar da ea saçma saman micro ödemeli garabet multiplayer oyunları dayatmaktan vazgeçer insanlara.
  • kubillian kullanıcısına yanıt
    Sekirodan beri gördüğüm en iyi dövüş mekaniği bu oyunda, inanılmaz başarılı olmuş. Ama bence en iyi tarafı hikaye tarafında gerçekleşmiş.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunun yılın oyunu adayları içinde olmaması kötü oldu. Yılın oyunu olurmuydu bilmiyorum ama birçok oyunu altında ezerdi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackTower_35

    Bu oyunun yılın oyunu adayları içinde olmaması kötü oldu. Yılın oyunu olurmuydu bilmiyorum ama birçok oyunu altında ezerdi.
    Kesin birşeyler alırdı sanırım şimdiye kadar çıkmış en iyi Star Wars oyunu
  • Patch gelmiş, fps sorunu düzelmiştir umarım.

    Edit: FPS sorunu düzelmiş, PS4 Pro'da oynuyorum. Kashyyk bölümünde grafikler muazzam. Son patchten sonra daha iyi gelmeye başladı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonic.Storm -- 20 Kasım 2019; 22:39:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Source

    Hangi zorlukta bitirdiniz kaç saat sürdü?
    jedi knight zorlugunda 12 13 saat aralıgında heryeri explored ederek bitirdim.
  • neden sandıklardan sürekli ışın kılıcı sapı, ışın kılıcı otu boku çıktığını anlamıyorum

    görmediğimiz tırt bi sopa

    abanmış herifler resmen ışın kılıcı fanatikleri için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.