Şimdi Ara

STAR WARS Jedi: Fallen Order (2019) [PC ANA KONU] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
338
Cevap
9
Favori
17.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri
  • Son Yorum 6 gün
  • Cevaplayan Üyeler 132
  • Konu Sahibinin Yazdıkları 7
  • Ortalama Mesaj Aralığı 3 gün 16 saat 51 dakika
  • Haberdar Edildiklerim (Alıntılar) 3
  • Favoriye Eklediklerim 9
  • Konuya En Çok Yazanlar
  • arman09 (22 mesaj) Guest-2C5CD639E (20 mesaj) FORZAFATHER (19 mesaj) Gaara34 (11 mesaj) iyi birisiydim (10 mesaj)
  • Konuya Yazanların Platform Dağılımı
  • Masaüstü (244 mesaj) Mobil (47 mesaj) Mini (10 mesaj) Uygulama (35 mesaj) (2 mesaj)
  • @
0 oy
Öne Çıkar
Giriş
    Origin access basic'e 9-10 ay sonra gelir. O zamana kadar Türkçe yama da gelir acelen yoksa beklemek en güzeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Origin Basic tarafında 10 saat deneme olarak oynarım belki diyordum fakat Hikaye tabanlı oyunlarda yokmuş bu. Mecbur ya oyunu satın alacağız yada Access Premier. Dediğiniz gibi beklesin biraz. Olmadı Steam'e gelirse Access olayı bakiye ile alırız.
  • Valla hocam Diablo 4 çok ayrı bir yerde benim için. Ama bu oyuna gerçekden 400TL vermek bana mantıksızlık gibi geliyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    doğru bak ben geleceğini unuttum iyi hatırlattın sağolasın.
  • Yarın oyun çıkışı ile birlikte inceleme puanları da geliyor 80-90 arası bekliyorum.

Ana hikayenin 30 saat sürdüğü söylenmekte. Yan görevler ve keşiflerle birlikte 40-50 saatlik bir oyun bizi bekliyor.
  • X0 2019 etkinliğnden Live Action fragman yayınlandı.

• 1 saat falan oynadım. İlk 1 saati itibariyle başarılı bulduğumu söyleyebilirim. Pek Star Wars ile alakalı biri değilim ama ışın kılıcını Dark Souls vari bir oynanış ile kullanıyor olmak ilgimi çekmişti. Vuruş hissiyatı konusunda şüphelerim vardı ama yapımcı firmadan ötürü iyi olacağı konusunda ümitliydim. Ümidimi de boşa çıkarmadılar. Vuruş hissiyatını beğendiğimi söyleyebilirim. Dövüşler keyif veriyor. Umarım oyun zamanla verdiği tadı kaçırmaz.
  • 1060 6 gb performansı nasıl acaba. Yoksa direkt ps4 mi alsam. Biledim hiç. Var mı 1060 6 gb ile oynayan ?
  • shupusbu kullanıcısına yanıt
    takip et, birazdan 1060'a geçecek.
    https://www.youtube.com/watch?v=AIhSz58jPa0

optimizasyon harika olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shupusbu

1060 6 gb performansı nasıl acaba. Yoksa direkt ps4 mi alsam. Biledim hiç. Var mı 1060 6 gb ile oynayan ?
    Ps4e almayin Dost kayaoglu ps4proda oynuyodu oyunda kasma ve fps drop vardi adam dayanamayip kapatti.Pc devam edecem dedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnceleme puanları gelmiş.

Gamers Heroes 100
    GamingTrend 95
    GamesBeat 93
    SomosXbox 90
    Stevivor 90
    GameCrate 90
    GameSpace 90
    XGN 90
    COGconnected 90
    PC Games 90
    Hobby Consolas 90
    TheSixthAxis 90
    Easy Allies 90
    IGN 90
    Press Start Australia 90
    TrueGaming 90
    Game Informer 88
    Vandal 88
    SpazioGames 88
    Multiplayer.it 87
    GamePro Germany 85
    Everyeye.it 83
    GameSpew 80
    Twinfinite 80
    Guardian 80
    God is a Geek 80
    GameSpot 80
    GamesRadar+ 80
    PSX-Sense.nl 80
    Eurogamer Italy 80
    Power Unlimited 78
    USgamer 70
    Gamer.nl 70
    Shacknews 70

• Hadi Amd ver ekran kartı kampanyasıyla da alalım ucuza.

• RX 570 ile Ultra'da 45-55fps arası gidip geliyor testlerde.

Optimal ayarlar ise 60-70fps. Optimize harika görünüyor helal olsun Respawn
  • evo_4 e kullanıcısına yanıt
    Bende bir donanım hediyesi bekledim ama çıkmadı. Oyun güzel çıktı da oynayamıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shupusbu

1060 6 gb performansı nasıl acaba. Yoksa direkt ps4 mi alsam. Biledim hiç. Var mı 1060 6 gb ile oynayan ?
    Ben i5 4670 ve 1060 6GB ile oynuyorum. Yer yer işlemci kullanımı %100e vurduğu için droplar oluyor ama onun haricinde High-Epic ayarlarla 60 oynatıyor. Ben rahatsız olmadığım için 45'e sabitleyerek oynuyorum gerçi ama onda da %100'e vuruyor işlemci ve droplar yaşıyorum. Genel olarak performansı iyi ama kötü diyemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2C5CD639E

RX 570 ile Ultra'da 45-55fps arası gidip geliyor testlerde.

Optimal ayarlar ise 60-70fps. Optimize harika görünüyor helal olsun Respawn
    Ayarların ekran görüntüsünü paylaşır mısınız rica etsem.
  • torkema61 kullanıcısına yanıt
    Oynamadan bir şey diyemem ama EA optimizasyon konusunda en başarılı firma bana göre.STAR WARS Battlefront I,II olsun Battlefield V olsun hatta Battlefield 1 olsun çıkardıkları işler ve kalite ortada.Frostbite motoru en iyisi diyebilirim piyasa için.Görsel kalite olarak da çok başarılı.Motorun tek gözüme çarpan durumu işlemciyi diğer motorlara göre biraz fazla kullanması.Zaten oyunlarını PC ye göre yapıp daha sonra konsola port ediyorlar.Bununla ilgili açıklamaları olmuştu.Diğer oyunlar gibi önce konsol sonra pc ye port etmiyorlar.Bu oyunun da kötü olacağını sanmam yani
    Edit: Unreal ile yapılmış. Frostbite sanmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 15 Kasım 2019; 13:40:28 >
  • soulfly1 kullanıcısına yanıt
    Bende de i5 7600 var. Bir kaç saat önce bir yayın izledim orada da elemanın işlemci ara sıra %100 oluyordu oda i3 9100f ile test ediyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

Bende bir donanım hediyesi bekledim ama çıkmadı. Oyun güzel çıktı da oynayamıyoruz.
    Benimde çok canım çekiyor ama 399 lira veremem maalesef. Steam'de suyunu çıkarmaya başladı fiyatlandırmanın.

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.