Şimdi Ara

Star Wars evreninde geçen yepyeni bir üçleme için hazırlıklar başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  Star Wars evreninde geçen yepyeni bir üçleme için hazırlıklar başladı
    2015 yılında vizyona giren The Force Awakens ile uzun bir aranın ardından beyaz perdeye geri dönen Star Wars, sinemadaki yolculuğuna hız kesmeden devam ediyor. The Force Awakens ile başlayan yeni üçleme birer yıl arayla vizyona giren filmleri ile devam ederken, arada kalan yıllarda da Rogue One ve Han Solo gibi antoloji filmleri vizyona giriyor. Bir yandan bu filmler için hazırlıklarını sürdüren Disney ve Lucasfilm, bir yandan da Star Wars filmlerinin geleceğini planlıyor.
     
    Önümüzdeki ay vizyona girecek The Last Jedi'ı yazıp yöneten Rian Johsnon, stüdyonun gelecek planlarında önemli bir role sahip olacak. Brick ve Looper gibi başarılı filmler ile adını duyuran Johnson, Star Wars evreninde geçen yepyeni bir üçleme hazırlayacak.
     
    İlk filmini Rian Johnson'ın yazıp yöneteceği bu yeni Star Wars üçlemesi; farklı bir galakside geçecek ve orijinal karakterler içeren yeni bir hikaye anlatacak. Star Wars evreninde geçen fakat Skywalker hikayesinden bağımsız yepyeni bir hikaye anlatan bir film serisi, Star Wars hayranlarının uzun süredir görmek istediği bir şeydi.
     
    Rian Johnson önderliğinde hazırlanacak bu yeni üçlemenin konusu ve ilk filmin vizyon tarihi gibi detaylar henüz açıklanmış değil.







  • "Star Wars Esenyurt Chronicles " bekliyoruz hiç şaşırmam ,

  • Şu saçma filmin suyunu çıkardılar illa uzayda geçecek film yapacaklarsa efsane bir roman ve anime biliyorum; Ginga Eiyuu Densetsu izleyemeyen varsa kaçırmasın derim 35 yıllık romanı ve 20 yıllık animesi var ancak bence dünyanın ilk 5 en kaliteli kurgu animesidir. Bir çok zeki karaktere de sahiptir ayrıca adamlar bundan 35 yıl evvel bu kurguyu yaratmışlar kurguda darbeler,demokrasi,otokrasi,tarih ve karakterleri çok iyi işlenmiş...
    ''Galaktik Kahramanların Efsanesi, Yoshiki Tanaka'nın yazarlığını yaptığı; 1982-87 yılları arasında çıkan on kitaplık bilim kurgu serisidir. Bu seri, 1988 yılında Seiun Ödülü'ne layık görülmüştür.''



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 10 Kasım 2017; 18:56:44 >
  • Bolca hikaye var zaten . Yapmamaları hata olurdu.
  • Star wars filmleri aynı oldu artık ilk seriden beri bir tane çok güçlü ölüm yıldızı var gizlice onun planlarını ele geçiriyorlar sonra zayıf noktasına saldırıyorlar

  • star wars saçmalığı sıktı artık

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeter.

  • hiç seyretmedim bu seriyi, seyretmeyede hevesim yok

    çocukcana duruyor
  • Bu olayların iyice suyu çıktı.
  • Benim anlamadığım Star Wars'u sevmeyenlere girip çıkan ne? İzlemezsiniz olur biter. Sizi zorla mı oturtuyorlar ekran karşısına? Silah mı dayıyorlar kafanıza izleyeceksiniz diye?

  • Bence çoktan Skywalker'lardan hikayeyi ayırmalarının zamanı gelmişti.Buradaki ütapik arkadaşlar SW'nin ne denli geniş bir hikayesi olduğunun bilincinde değil, onun için 100 tane daha sinema yapılsa yine de izlenecektir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fluox


    Bence çoktan Skywalker'lardan hikayeyi ayırmalarının zamanı gelmişti.Buradaki ütapik arkadaşlar SW'nin ne denli geniş bir hikayesi olduğunun bilincinde değil, onun için 100 tane daha sinema yapılsa yine de izlenecektir.

    Skywalkerlar hayatta olduğu sürece hikaye onlar üzerinden gitmeli.Güç onlarda çok yoğun çünkü.Genişletişmiş evreni sildikleri için saçmalayacaklar mı(daha fazla) diye de korkmuyor değilim.
  • Bana sevindirici geldi bu haber, Rogue One'ı Force Awakens'ten kat kat daha iyi bulmuştum. Han Solo filmi de şahane olur, direktörü de başrolü de bence çok iyi iş çıkaracak kişilerden seçilmiş. Last Jedi'dan daha yüksek beklentiyle gideceğim Solo'ya, eğer ölmez sağ kalırsam.
  • solo filmiden sonra bir kenobi filmi gelmeli artık. içinde ahsoka tano da olursa tadından yenmez.



    skywalker içermeyen bir seri olacaksa kesinlikle old republic zamamından bir seri yapılmalı. knights of the old republic oyununa benzer bir senaryo olsa bile harika işler çıkabilir

  • Ne varsa 80ler kusaginda var.biz bunlari izlerken bu forumun yarisi daha dogmamisti bile :) starwars,star trek,transformers,batman,superman,ninja turtles,dracula bu hikayeler hala piyasanin en populerleri.bu kadar uzun sureli populerite yakalayan hikayeler cikarilamadi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BumberShoot

    Star wars filmleri aynı oldu artık ilk seriden beri bir tane çok güçlü ölüm yıldızı var gizlice onun planlarını ele geçiriyorlar sonra zayıf noktasına saldırıyorlar

    TFA bu hatayı yaptı diye direkt sonuca erişmek sıkıntı. Öncelikle ep4 zaten sadece Star Wars idi. Sonrasında ep5 gibi egzotik ve şaşırtıcı bir film geldi. Ardından ise yine imparatorluğun galaksiye hükmetmesi için daha büyük bir Death Star yaptığını gördüğümüz ama içinde farklı olaylara da sahip olan, Endor gibi güzel bir yerde geçip, ewokları bize tanıtan bir film gördük. Baba-oğul ve İmparator muhabbetleri de tadı tuzu. Hele Vader'ın Sister deyişi... Neyse efenim, prequel kısmı ise tamamen Death Starsız geçiyor. Ucu ona bağlansa da Ep2 ve 3 içinde, bence gayet de DS bağımsızlar.

    Peki TFA ne iş? JJ gayet makul bir şekilde, yeni karakterler, yeni yerler ve yeni bir düzen için bilindik bir yol izlemiş oldu. Fena fikir de değildi, temelde bu sefer gezegen olarak vardı ama biz o arada Rey'i gördük, Kylo'nun ergenliğini yaşadık, gözünün içine baka baka yaptığı şeyi gördük, Harrison'ın seriden ayrılma isteğine uyum sağladıklarını gördük, Carrie'yi gemiden indiğinde gördüğüm haliyle, iç çekip ah canım dememe sebep oldu. Onu dediğim anda tabii C-3PO çıktı ve daha da derinlere indirdi beni. Neyse ısınma turu olarak güzel bir filmdi. Riske atmadan pek... Rian ise eğer hikayeyi cidden taşıdıysa üst noktalara bence dert değil yeni bir üçleme kurgulaması. 1 ay sonra göreceğiz.

    Son olarak Rogue One spin-off konusunda gelmiş geçmiş en efsane yapımlardan biri. Hikayeyi ucu ucuna bağlama dışında bazı karakterlerin görülmesi, Carrie öldükten bir kaç gün sonra izlememle birlikte final kısmında hıçkırmam ve Vader sahnesi...

    Dipnot: aslında değerlendirilmesi gereken Star Wars evreni ve güç konusu, belki prequel düşünüp politik olaylar ya da old republic era düşünüp Sith düzeni gibi şeyler. Yine de burada pek yapılabilecek bir şey değil gibi gözüküyor.




  • Star wars serisini artık skywalker ailesinden veya ölüm yıldızından kurtarmak gerekiyor.

    Aslında yeni bir seri, ya sith'lerin doğuşu gibi geçmişte geçen ya da başka galaksilerde geçen hikayeleri anlatan ama gerçekten sağlam ekiplerce yazılacak bir star wars'ı düzenlemek gerekiyor. star wars genellikle çocuksu bir hikayeye sahip, iyilerle kötülerin savaşını anlatan ve iyilerin kazandığı bir evren. biraz bu kalıbın dışına çıkarmakta fayda var. Yanlışta anlaşılması. pararel evren gibi filmleri boğan anlayışlara da girmesinler.
  • Buraya suyu çıktı,sıktı yazan arkadaşlar neyin kafasını yaşıyor anlamıyorum.Sanki film çıkınca alnına silahı dayayıp zorla filmi izletmeye götrüyorlar.

    Her haltı eleştirerek cool gözükmezsiniz.Cool olanlar o filmleri çekip milyonları götürenler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • suyu çıkarılacak demektir.

  • Bence suyu çıktı demenin de suyu çıktı ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.