Şimdi Ara

Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017) (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
788
Cevap
16
Favori
30.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ama bu sahnede güldüm.


    Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017)
    Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017)
    Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oreXin -- 12 Mart 2018; 15:4:29 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Filmle ilgili yorum yapmaktan ziyade benim fikrimi eleştirmen forumun amacı olmasa gerek diye düşünüyorum.

    Filmi bekleyen ve sabırla izlemek isteyen 'şuan' orta yaş grubun hitap etmediğinde de hem fikir olduğumuza kanaat getirdim.

    Maksadınızı çözememekle beraber gereksiz espriler yapılan ergen filmi olmuş bu yapıt için star wars demek bana uygun değil.

    İyi seyirler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • düşmüş

    indirelim bakalım

    gerçi bende filmler olaylar baya karıştı yahu .Yok ara seri mara seri derken aklımda kalan sadece 3-4-5-1-2-3-7 bu sırada izledim, gerisi nasıl sıralamada bilmiyorum yani rogue one ve bu film ne oluyor ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackLead

    düşmüş

    indirelim bakalım

    gerçi bende filmler olaylar baya karıştı yahu .Yok ara seri mara seri derken aklımda kalan sadece 3-4-5-1-2-3-7 bu sırada izledim, gerisi nasıl sıralamada bilmiyorum yani rogue one ve bu film ne oluyor ?

    Bu 8 oluyor. Ana filmler üçleme şeklinde çekiliyor. Rogue One, Spin Off bir film olarak Disney'in Genişletilmiş Evren düşüncesinden doğan her yıla bir film politikasının (veya tersi) ürünü. İlk Ölüm Yıldızı'nın planlarının ele geçirilişini işliyor. 3. ve 4. filmler arasında geçip hemen ardından 4. film A New Hope (Orijinal üçlemenin ilk filmi) başlıyor. Mayıs'ta da Han Solo'nun gençliğini işleyen bir diğer Spin Off, Solo: A Star Wars Story vizyona girecek.

    ------------------------------------


    Bu ne arkadaş? Bu Rian Johnson bir de ayrı bir üçleme çekecek. Abrams'ı beğemezken bu adam cidden korkuttu. Müzikler bazen Star Wars değil de ailecek izlenen sihirli, çiçekli-böcekli film, animasyon izlenimi uyandırdı. Özellikle eğlence/kumarhane şehri sahnelerinde Disney kendini hissettirdi. Karakterlerde adam akıllı derinlik de yoktu. Star Wars yapımlarında mizah/güldürme işlerini yapan belli başlı karakterler var-dı. Yani belli bir iş bölümü vardı. Kötü veya en azından karanlık taraf karakterleri mümkün mertebe bir ciddiyete sahip olup en fazla kara mizah yapıyorlardı. Bu filmde başta Kylo Ren ve Hux arasında özellikle Crait'teki diyaloglar/sahneler bu ciddiyetten uzaktı. Kylo Ren'in zaten kıt olarak aşıladığı karanlık taraf hissiyatını (karakter derinliğini) da bu ufak, ciddiyetten uzak mizahi sahneler bozuyordu.

    Anladık, Skywalker hikayesine son vermek kafaya konulmuş da, bu son vermenin ötesinde harcama olmuş/oluyor. Son verme işi de en az onun kadar etkili bir hikaye ortaya konularak yapılmalıydı. Leia güç kullanıcısıymış; Luke tribe girmiş, kendini güce kapatmış, on yıllarını (veya kaç yılda artık...) eski bir tapınak-adada inzivada geçirmiş; yeğeni ağır bir ergenlik sonrası kimlik bunalımına girmiş, Jedi olarak çıktığı yolda önce Sith, sonra hatun ayartabilmek için salla Sithleri falan diyen bir tip olmuş...(Gerçi, her ne kadar Kylo başkan, Dark Lord of the Sith olan dedesini örnek alsa da bunlar Sith de değiller.)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lotusx -- 13 Mart 2018; 8:24:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 17 gb'lık internal-sprinter versiyonunu indiriyorum

    bakalım nasılmış
  • 2 seridir bir eski 90 lardaki tadı alamadım yok 1 cisi cocuk ergen filmi gibiydi disneyland havasında, bu kısmen daha büyükçene tarzda olmuş ama bilindik bayat bir havayla gitti hikayeleri iyi bağlayamamışlar derine inemiyon yani sığ çok, tek beğenediğim yönü sexy yakışıklı oğlan ve güzel sexy kızlarla ortamı kurtarmaya çalışmamaları son derece sıradan tipli oyuncuları ön planda görmek iyiydi hoşuma gitti..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 14 Mart 2018; 17:29:0 >
  • Son üçlemenin ilk iki filmini üst üste koy,yüzle çarp,bir ''Rogue One'' etmez.Yazık etmişler seriye..Bu nedir ya...Seri oldu bebe-becik filmi..
  • The Phantom Menace kadar berbat. A Star Wars Movie from Marvel Studios gibi olmuş.


    Gereksiz komiklikler ( General Hux'ın Kylo Ren'in lafını bağırarak söylemesi ve Kylo'nun " wtf " der gibi bakışı ) Evet espri eksik olmazdı Star Wars filmlerinden. Güzeldi de. Niye ? Çünkü yapması gereken kişilere bu rol veriliyordu. ( Han Solo'nun Leia ile uğraştığı zamanlar, C3PO ve R2D2 ) Şimdi dark side ultron gibi takılıyor Luke Skywalker'ı artık anlatmaya gerek yok. Mark Hamill bile nazik bir dil ile " yapacağınız Luke'un " diyerek gereken tepkiyi vermiş. Öpücük veren hologram Finn ve Rose olayı ise berbat. " sevdiğimizi kurtararak " ulan zaten herif onu yapıyor. Bırak ölsün işte. Çatışma ortasında öpücük vermesi Eski Rebel üssü hatrına 5/10



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batman -- 16 Mart 2018; 15:28:41 >
  • Film üzerine yapılacak çok bir yorum yok.Genel olarak herkesle aynı görüşteyim bende.
    Ancak aklıma çok alakasız bir şey takıldı birisi cevaplarsa sevinirim.


    Luke Skywalker ile Anakin Skywalker arasındaki bağlantı neydi?Uzun zaman geçince unuttum gitti.
  • 90 2000 lerin ortlarına kadar nekadar güzeldi yahu adam gibi bilim kurgu izliyorduk şimdi çoğunda efect sex pompalaması, ergensi çocuksu hava dışında bir halt yok..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 17 Mart 2018; 16:46:12 >
  • Star Wars'a yakışmayan bir film olmuş. Genel kanıya ben de katılıyorum maalesef.
  • Rezalet bir film olduğunu daha önce yazmıştım sanırım
  • Görsellik yine çok iyi fakat eski SW den eser yok. Vasat film serisine devam ediyor SW. Arada Rogue One gibi bir istisna nasıl çıktı hayret ediyorum. Belki de ana konunun ve karakterlerin dışında , başka şeylere yönelmek gerekiyordur. "Belki bu iyi olur" diyerek , her çıkanı izliyorum ama hepsi hayal kırıklığı yaratıyor. Hele bu filmde o kadar çok mantık hatası var ki , insanın "eeeehh! yeter artık " deyip bırakası geliyor ama SW aşkı işte ... Kısacası film olarak vasat , SW ayarına göre berbat .
  • Ben de ilk başlarda filmin iyi olduğunu düşünüyordum,ta ki gerçek star wars'u öğrenene kadar.seriyi yarım yamalak küçükken izlemiştim tekrar izledim,çok popüler olan old republic zamanlarının kitaplarını okumaya başladım ve bu filmin ne derece star wars lore'unu yokettiğini anladım.the force awakens ise meğer ep.4 ün bildiğin kopyası olmuş dedikleri gibi.

    Mantık hatalarını vs de sonradan farkettim meğer film son derece tutarsız ve mantıksızmış.bir de can sıkıcı olan durum şu ki yeni üçleme yine Rian Johnson'a verilmiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • STAR WARS : THE ÇÖP JEDİ

    Phantom Menace bile 10 kat daha iyi film.
  • Old republic artık yok maalesef non canon yani.
  • Erwin kullanıcısına yanıt
    O zaten tüm yeni filmlerinden iyi.

    Popüler kültürü arkasına almak adına seriyi bozdu star wars maalesef

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yahu filmi bi ben mi beğendim?



    bence muhteşemdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bcan402

    yahu filmi bi ben mi beğendim?



    bence muhteşemdi.





    Sayımız çok az.
  • İzlediğim en kötü Star Wars filmiydi.

    İlk olarak filmde ciddi bir ''villain'' sorunu var. Darth Vader'dan sonra kesinlikle o boşluk doldurulamamış. Doldurması kolay değil ama en azından yine akıllara kazınacak kötü bir karakter sun o da yok. Kylo Ren bildiğin aklı karışmış muhasebeci gibi ne yapacağını bilmez halde dolaşıyor. Aynı durumlar iyiler içinde geçerli akılda kalan karakter yok bir Rey var o da yettiği kadar.

    Darth Sidious, Darth Vader, Darth Maul, Boba Fett, Count Dooku,General Grievous gibi karakterler nerede bu filmdeki karakterler nerede. Filmde ışın kılıcı sahnesi yok gibi birşey yok. Elinde maddi olarak imkan var buna bağlı teknoloji var hazırlasana adam gibi ışın kılıcı ile ilgili kareografiler bu ne böyle. Lightsaber efsanesi bildiğimiz florasan lambasından hallice. İki vızzz yap '' yakarım heee'' moduna gir o kadar. En azından gidip bir ilk üçlemeyi seyredin oradan birşeyler görün, o kareografileri alıp copy-paste yapsanız ona bile eyvallah.

    Filmde Star Wars ile özdeşleşen herşeyi silip atmışlar. Star Wars markasının ekmeğini yemek için yapılmış vasat bir filmden ötesi değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 9 Nisan 2018; 8:28:59 >
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.