Şimdi Ara

Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
788
Cevap
16
Favori
30.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hondo Ohnaka kullanıcısına yanıt
    Belki Anekin daha doğmadan öldü.

  • Kimse en sondaki çocuğu konuşmuyor sanırım, çocuk Force kullanarak almadı mı süpürgeyi orada ? Kim sizce bu çocuk ?
  • cok bilmislere gelsin eksi'den:

    şu filmi beğenmemeyi anlarımda bazı yorumları anlayamıyorum

    çok fazla disney olmuş diyenler lucas espri hariç tamamen disney kafasında biri
    ewoklar jar jar lar şu filmlerde olsa hayal bile edemiyorum neler söylenirdi

    yok kylo ren'i titreten snoke hakkında bilgi verilmemiş öyle ölür müymüş

    herkesin methiyeler dizdiği bayıldığı en güçlü sayılan darth vader'a diz çöktüren imparator 2. filmde yok gibi zaten, hakkında gram bilgi yok ve taş kaldırır gibi aşağı atılıyor

    tamam eski serilerin havası farklıydı, bir çok kusuru mantık hatasını kabullenerek izledik sevdik ama bu filmler de bu kadar yerden yere vurulacak filmler değil
  • quote:

    Orijinalden alıntı: semavi7


    Şimdi yoda luke reyi eğit dedi ama luke öldü. Nasıl eğitecek? Çok boşluklar var seneryoda bu sadece bir tanesi. He amaç eğitime gerek yok güç içimizdeye dönecekse olmamış. Kimse anasının karnından usta doğmaz. En güçlü jedi anakin bile yıllarca eğitim aldı. Ama güç kimseye ait değildir o zaten kendi içinde dengededir mesajı güzel olmuş sevdim. Yani sadece iyiler kazansın kötüler yok olsun olayı çok sıkıcı ve felsefeye ters. Ama ustasız olmaz abi. Luke ustasız oldu diyebilir. Çok kısa bir eğitim aldı. Anakin yıllarca eğitim almıştı. Ama zaten luke jedi olmamıştı. Babasını da yenmeye değil kendi tarafına çekmeye çalışmıştı ve başardı. Anakini yenmedi kendi tarafına çekti. Böyle hem jedi hemde sith yok oldu ve güce denge geldi kehanet gerçekleşti. Aslında daha mevzuyu bir yere bağlamadılar bakalım ne olacak? Fakat o kadar boşluk var ki bir daha ki film beş saat falan olamalı. Belkide luke hayaleti reyi eğitecek bilemiyoruz. Fakat kıza güç içimizde diyor kız adayı sallıyor sonrada bunu karanlık taraf güçlenince aydınlıkta güçleniyora bağlamışlar tamada diğer filmlerde niye bu olmadı o zaman? Ayrıca bu snoke nerden geldi? Kafamda deli sorular.


    Spoiler butonu çalışmıyor---!



    Luke ölmedi güce karıştı.ikisi farklı şeyler.büyük ihtimalle force ghost haliyle reyi eğitecek.yoda da aynı şekilde güce karıştı ve luke'a hala ders veriyor filmde gördüğümüz gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 18 Aralık 2017; 23:9:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: devcitybg


    quote:

    Orijinalden alıntı: Vespucci

    Konuyu çoluk çocuk basmış. Reytinglere bakıp konuşan cidden varmış Mark Hamill bile bu filmden nefret ediyorken çok bir söz söylemeye gerek yok. Star Wars filmleri arasında en çocukça olanı buydu. Ee malum Disney alınca normal. Phantom Menace bu filmi 10'a katlar. Guardian of Galaxy'deki Root çakması şeyleri filmde görünce havalara uçtunuz herhalde.

    KESINLIKLE. SIMDIYE KADAR CIKAN EN COCUKSU STAR WARS FILMI. HER 10 DK DA BIR ESPIRI VARDI !!!! INCELEME SITELERI DISNEYDEN KORKTUKLARI ICIN YUKSEK PUAN VERIYOR. USER PUANLAR YERLERDE SURUNUYOR.

    FOX;DA ALDILAR KAN EMICI DISNEY. COCUKLARDAN NEFRET ETMEYE BASLADIM ARTIK

    Eleştiri yapılır da bu kadar da haksız gereksiz eleştiri yapılmaz hocam.birkaç çocuğa izlet bakalım ne düşünüyorlar. Eminim ki 1 2 3 4 ü çok daha fazla sevecekler.

    User puanlarının düşük olmasının nedeni eski serilere takılanlar.eskisi gibi olsun isteyen fanlar.yoksa kendi başına serideki en iyi filmlerden birisi last jedi.
    Disneyin cidden her yorumcuyu satın aldığına inanıyor musunuz?
    Hatta büyük star wars hayranı ama küçük bir kanalı olan hasan yalçın gibi youtuberları da satın almışlardır millete göre..
    Filme karşı inanılmaz derecede gereksiz ve mantıklı olmayan eleştiri var.bu hassasiyet diğer filmlere de yapılsa ne olurdu cidden merak ediyorum. Özellikle 4 5 6 için



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 18 Aralık 2017; 23:32:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Assassin2016 kullanıcısına yanıt

    Herhangi bir çocuk olabilir önemli biri olduğunu sanmıyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anakin 6.filmin sonunda ghost olarak gözüktü.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hondo Ohnaka


    Herhangi bir çocuk olabilir önemli biri olduğunu sanmıyorum



    Force kullanan sıradan bir çocuk olamaz bence.
  • Assassin2016 kullanıcısına yanıt

    3.filmde anlarız hocam her şey olabilir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normalde yazmayacaktım birşey ama dayanamıyorum. Bir Star Wars fanı olarak bu film beni derinden yaraladı. Aynı şeyi Hobbitte de hissetmiştim. Yazılacak o kadar rezalet varki yazmaya değmez bile birçok arkadaş değinmiş zaten. Rogue One dan sonra bu filmden umutluydum fakat tek kelimeyle rezalet. The Phantom Menace > The Last Jedi!!!

    Rian Johnson sen yönetmenliği bırakıp manavlığa falan başla lütfen. Senaryoyuda kimler yazdıysa alınlarından öpüyorum kafalar pırıl pırıl maşallah. Disney e çok fena sövesim varda ban yemek istemiyorum, iyice aptallaşan bir firma için..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunda bu akşam izleme fırsatı bulucam bakalım nasıl olmuş
  • Bu arada kylo hakkında
    kylo bence gücün karanlık tarafında olmacayacak.hem annesini öldürememesi,babasını öldürdükten sonra dengesizleşip güçsüz olması,reyi öldüremeyip karanlık taraftaki ustasını öldürmesi,sonrasında sith-jedi hepsini öldürelim geride bırakalım demesi bunu gösteriyor bence.

    Belki disney gücün grey tarafını işler,kylo yine düşman olur ama farklı bir tarafta olabilir.belki de ren şövalyelerine karşı iyi tarafa yardım bile edebilir.

    Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 19 Aralık 2017; 13:26:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kylo grey jedi olabilir zaman içinde evet mantıklı teori. Order of Revan üyesiymiş gibi konuştu zaten son filmde. Ama sorun şu ki adamda bilgeliğin kırıntısı yok. Zor biraz o yüzden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen daha çok pişmesi lazım.gelişimini o yönde tamamlayabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • Han Sola öldüğü ve Luke da artık olmayacağı için böyle bir konu açmışlar. Eski kahramanlar yok diye. Filmin yeniden çekilmesini ve eski kahramanların geri dönmesini istemişler.

    Tamam yeni seri de eski filmlerin tadı yok ama buda abartı bir istek. Ayrıca Han Sola öldü ama bir daha görmeyeceğimiz anlamına gelmiyor. Han Sola ile ilgili filmler gelecek. Onun hikayesi işlenecek. Bu konuda açıklama olmuştu. Hatta yapımcıdan önce bu açıklamayı Harrison Ford kendisi yaparak bu konuda ilk açıklama yapan kişi olmuş. Sanırım bu kampanya'yı başlatanlar bunlardan habersiz.
  • star wars rebels hangi zamanda geçiyor bilginiz varmı
  • umutcicen U kullanıcısına yanıt
    episode 3 ile 4 arasında.
  • Valla beyler ben baya beğendim filmi ancak Mark Hamill baba beğenmediyse eleştirdiyse bir sıkıntı vardır illa. En azından efsane olacak bir final yapsalar da tüm sözlerimizi geri alıp köşeye kıvrılıp sessizce ağlasak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim anlamadigim 3 filmden sonra Imparatorluk galaksiye nasil hukmetti Darth Vader Jedileri nasil avladi neden Film yapilmiyor. yoksa Disney'in gizli kozu mu ? Ama bu filmle beraber Eski seriyi unutun mesaji verdiler. 9 filmde eski seriyi bitirecekler
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.