Şimdi Ara

STAR WARS: BATTLEFRONT II | PlayStation 4 (2017)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
635
Cevap
19
Favori
28.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dünya prömiyeri yapıldı ve ortalığı baya bir salladı DICE. İlk oyundaki hata ve eleştirilerin hepsinden ders çıkarıldığı açıkçası Trailer'ın her saniyesinden belli oluyor. 17 Kasım 2017 de Star Wars evreninin dibine vuracağız. Ve oyun büyük ihtimalle Türkçe Altyazı desteği ile gelecek. Oyun hakkında çevirdiğim detaylar ve Resmi basın bülteni,

    STAR WARS: BATTLEFRONT II | PlayStation 4 (2017)



    Senaryo Modu

    - Battlefront II senaryo modu üstte dediğim gibi Return of The Jedi ve The Force Awakens filmlerinin arasındaki 30 yıllık dönemin bir bölümünü anlatacak. Darth Vader ve Palpatine yok olduktan sonra yaşananları, Luke'un neler yaptığını ilk defa gösterecekler. The Force Awakens'dan öncesinde de çoğunlukla Kylo Ren hakkında yeni olayları; Luke'dan eğitim alırken nasıl Dark Side'a yöneldiği vs anlatılacak. Film kadar önemli senaryosu var yani. Hepsi de Canon, Star Wars evreninin parçası sayılacak.

    - Belirli partlarında ilk defa Star Wars evreninde görünen karakterler ve olaylar yaşanacak. Bazıları The Last Jedi filmine ufak göndermeler.

    - Protagonistin adı Iden Versio. İmparatorluk birimi Inferno Squad'ın lideri. Çöküşten önce ve sonra başına gelen olaylar senaryonun büyük bir bölümünü oluşturacak. Birimdeki diğer üyelere komut verme, etkileşime geçilen bir sürü seçenekler var.

    - Iden dışında Luke Skywalker ve Kylo Ren de kontrol edilecek.

    - Vardos adında yeni bir gezegen evrene dahil oluyor. İmparatorluğua kendi isteğiyle katılmışlar, fazla sayıda şehir ve binaları var.

    - Uzay savaşları devasa olacak.




    Multiplayer

    - Kontrol edilen her şeyin ilerlemesi olacak. Özellikle uzun süre oynanabilirliğe çok fazla yükleniyor DICE. Film karakterleri, normal askerler, araçlar hepsine BF1 gibi kademe atlattırma var. lvl oranları da bayağı uzun.

    - KAPMA yok artık. Görür görmez ohhhhhhh dedim. Multi oynarken çok söven vardır, ilk oyundaki film kahramanları, X-Wingi vs saçma sapan yerlerden alınıyordu. Bu saçmalığı kaldırmışlar. Yeni bir pickup sistemi geliyor. Daha adaletli ve zeka ürünü.

    - Lightsaber düelloları komple değişti. Sıfırda kodlanan bir kontrol sistemi, daha esnek animasyonlar var.

    - Silah kontrolleri Battlefield stilinde olacak, BF1'deki olur herhalde. Ayrıca öğrenmesi daha zor silahlar, ateş sistemi var.

    - O ne olduğu belirsiz squad sistemini de kaldırmışlar. Daha rahat parti kurulan, arkadaşınla oynanan basit bir sistem geliyor.

    - Yüzlerce kostümizasyon seçeneği gelecek. Renk, zırh, kamuflaj vs.

    - Multiplayer da aldığın özel karakterlerin Vader, Luke vs arasındaki güç dengesini taş, kağıt, makas gibi olduğu da açıklandı mesela. Enteresan, çünkü ilk oyunda denge, taktik diye bir şey yok; kılıcı oraya buraya sallayıp şansa yeniyordun. Oyundaki en kritik değişimlerden biri olacak.

    - Silahlar için parça takma seçeneği eklendi.

    - Her klasta jump pack yok.




    quote:

    Yeni Bir Kahraman, Yeni Bir Hikaye

    30 yıllık bir süreci kapsayan ve STAR WARS: RETURN OF THE JEDI ile STAR WARS: THE FORCE AWAKENs arasındaki bağlantıyı kuran, duygu yüklü yeni bir STAR WARS macerasında hem karada hem uzayda çok etkili, elit bir özel kuvvet askerinin gözünden oynayın.

    Tam Kadro STAR WARS Savaş Alanları

    Çeşitlilikte eşsiz olan bu STAR WARS çok oyunculu evreninde, en fazla 40 oyuncu ünlü kahramanlarla, döneme özel askerlerle ve bir sürü kara ve hava araçlarıyla galaksinin dört bir köşesinde savaşabiliyor.

    Galaktik Ölçekte Uzay Savaşı

    Uzay savaşı, kendine has kullanış özellikleri, silahlar ve özelleştirme seçenekleriyle STAR WARS Battlefront II için baştan yaratıldı. Filonuzla birlikte asteroid alanlarından geçin, İmparatorluk Kenetlenme İstasyonlarının içinde uçun ve 24 oyunculu, 40 yapay zeka gemili it dalaşlarında efsanevi starfighter’ları kullanarak dev ana gemileri düşürün.

    Birlikte Daha Zevkli

    Bir arkadaşınızla koltuğa kurulup iki oyunculu bölünmüş ekranlı çevrimdışı oyunda birlikte oynayın. Ödüller kazanın, askerlerinizi ve kahramanlarınızı özelleştirin ve geliştirmelerinizi çevrimiçi çok oyunculu savaş alanına taşıyın.

    Kahramanınıza Yön Verin

    O sadece ünlü bir kahraman değil, o senin kahramanın. Özelleştirilebilir karakter ilerlemesiyle yeteneklerinizi istediğiniz gibi geliştirin. Her kahramana, asker sınıfına ve starfighter’a özel yetenekleri geliştirin. Bu yetenekleri kullanarak karakterinizin temel güçlerini uyarlayın ve değiştirin; düşmanlar üzerinde ölümcül aktif etkiler, faydalı durum geliştiricileri ya da taktik destek ile Battlefront’taki düşmanlara karşı koyun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 17 Nisan 2020; 15:38:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Battlefront II'de tek bir kahramanı açmak 40 saatinizi alıyormuş. Tüm kahramanları açmak da totalde 170 saat kadarlık bir Galactic Assault oynanışı istiyor.
    https://www.reddit.com/r/StarWarsBattlefront/comments/7c6bjm/it_takes_40_hours_to_unlock_a_hero_spreadsheet/

    Bu rakamların hepsi oyunun EA Access denemesi tecrübe ederek hesaplanmış. Benim buna vaktim yok, pek çok oyuncunun da olduğunu sanmıyorum. AAA oyun fiyatına telefonunuza marketten indirdiğiniz bir oyunmuşcasına Pay-2-Win hatta o bile değil, Pay-2-Progress zihniyeti; EA insanlar bu oyunu almasın diye her şeyi yapıyor. Kafayı yemişler resmen, tek bir trooper sandığını açmak bile 2.5 saat sürüyor, bu kadar mikro ödeme yapmaya zorlamak inanılmaz. Bu oyun bu haliyle çıkarsa ve bu işe bir ayar gelmezse BFII iki ay bile dayanmaz ama o iki ay da EA'in filmin de gazıyla Star Wars adına kapılıp alacaklardan milyonları cukkalaması için yeter de artar gerçi.

    Birkaç gündür insanlar internette deli gibi tepki gösterip ön sipariş yapanlar iptal edince de EA hala oyundaki her şeyin oynayarak açılabildiğini savunuyor ve düzeltilecek bir şey yok demeye getiriyorlar. Oyundaki her şey oynayarak açılıyor ama 500+ saat oynarsanız. İşin daha beteri de kahramanları açmak için kredi biriktirmek isterseniz loot sandığı açmamanız gerekiyor ki birikim yapabilecek durumda olun, tabii ki kolay yolu seçip oyun içi kristal satın almayı tercih etmezseniz. Vallahi şaka gibi, sözde bu sefer bedava DLC veriyoruz diye bu sefer oyun içi gelmesi gereken çoğu şeyi kilitler altına alıp oyunu freemium gibi bir şeye dönüştürmüşler. Star Wars oyunu diye alıyorsunuz ama Darth Vader olmak 60 bin kredicilik bir oynanışın arkasında sizi bekliyor, yok öyle 60 dolar verip oyunu açar almaz Vader'la dalmak diyorlar.
    Veledin kendisinin parası olmaz, babasının parası olur.

    Gayet hakkım var istediğim kişiye almayın, aldırtmayın demeye. Senin de benim sevdiğim oyuna alma deme hakkın var.

    Beta'da parayla satılmıyordu kutular resetleneceklerinden dolayı, o yüzden kimse alamadı.

    Tam bir umutsuz vakasın, o yüzden ben de daha fazla yazmakla uğraşmayacağım. Şu ana kadar yazdıklarım umarım en azından birkaç aklı başında kişinin bu kanser oyunu almasını engeller. Gerçi bu fiyatla Türkiye'den çok alan çıkacağını sanmıyorum ama...
  • Space Battle modu dahil edilmiş galiba, ayrıca savaşların tüm dönemleri kapsadığı söyleniyor acaba Galactic Conquest modunu da mı eklediler. Bu defa olması gerektiği gibi geliyor sanırım, şahane olacak.
  • Bitmemiş oyuna ayrı para, DLC'lere ayrı para. İlk oyunda örneğini gördük, BF1 aynı durumda şuanda. Ne zaman DLC ler uygun fiyatlı yada ücretsiz verilir o zaman oyun tutar. CD Projekt RED, Bethesta, Rockstar, Blizzard firmalarına bakıyorsun birde diğer tarafta EA , Ubisoft gibi firmalar var.
  • Önlerden.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Duyumlar doğruysa Season Pass olmayacakmış. Tüm savaşların dönemlerini kapsayacağını da düşünürsek bence mantıklı ve oldukça olumlu bir adım olur.
  • teknolojik oyunları çok sevmem bakalım bu nasıl olacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk oyun çok eğlenceli ve Battlefield'a köre daha kolay bir oyundu ama yarım yamalaktı. 6 karakterle geldi oyun, sonra bi 5-6 karakter daha eklendi ama paralı.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk oyunu çıktığı gibi almıştım.bir ay sonra yarı fiyatına düşmüştü.biraz üzülmüştüm.ama benim gibi multiplayer oyunları sevmeyen birini dahi kendisine bağlamıştı.heyecanla bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar Bende cok begendim umarim oynanista boledir . Bir sorum olacak daha cikisina var bu seriden once hangi star warsi oynamaliyim acaba battlefront I u mu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sevenhillli

    Arkadaslar Bende cok begendim umarim oynanista boledir . Bir sorum olacak daha cikisina var bu seriden once hangi star warsi oynamaliyim acaba battlefront I u mu ?

    Battlefront 1 de hikaye modu yok. Onun için direk bu yeni çıkacak oyunu oynarsanız olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sevenhillli

    Arkadaslar Bende cok begendim umarim oynanista boledir . Bir sorum olacak daha cikisina var bu seriden once hangi star warsi oynamaliyim acaba battlefront I u mu ?

    Senaryo filmlerin devamı gibi, Dice geçen gün açıkladı. Bütün filmleri izle, ama özellikle Return of The Jedi ve The Force Awakens'ı izle. Battlefront II bu iki film arasındaki boşluğu dolduracak.
  • DICE son iki oyunda (Battlefront ve BF1) en azından bana göre bekleneni veremedi. Bu sefer ön sipariş vermeyeceğim, oyun çıkışından itibaren en az 3 ay beklerim ama Star Wars atmosferi hatırına oynanır her türlü.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sinanyigit1975

    İlk oyunu çıktığı gibi almıştım.bir ay sonra yarı fiyatına düşmüştü.biraz üzülmüştüm.ama benim gibi multiplayer oyunları sevmeyen birini dahi kendisine bağlamıştı.heyecanla bekliyorum.

    EA oyunlarına ciddi indirimler geliyor. Beklemek lazım.
  • STAR WARS: BATTLEFRONT II | PlayStation 4 (2017)


    STAR WARS: BATTLEFRONT II | PlayStation 4 (2017)


    STAR WARS: BATTLEFRONT II | PlayStation 4 (2017)


    STAR WARS: BATTLEFRONT II | PlayStation 4 (2017)


    STAR WARS: BATTLEFRONT II | PlayStation 4 (2017)


    STAR WARS: BATTLEFRONT II | PlayStation 4 (2017)


    STAR WARS: BATTLEFRONT II | PlayStation 4 (2017)


    STAR WARS: BATTLEFRONT II | PlayStation 4 (2017)


    STAR WARS: BATTLEFRONT II | PlayStation 4 (2017)




  • Hikaye bölümleri film gibi olacaktır ona şüphe yok ama bu oyunu single için düşünen varsa uzun süre beklesin. Çünkü BF PS2'den beri her daim mp yapısına uygun şekilde tasarlanan bir oyun oldu, tek amacı geniş çaplı mp deneyimi yaşatmak.
  • Season pass olmayacağı açıklandı, premium içerik olarak sadece kozmetik eşyalar satılacakmış. İlk oyundaki dlc'ler yüzünden oyuncu kitlesinin birbirinden koptuğunu bu yüzden de sayının azaldığını görmüşler, bunu engellemek için de böyle bir karar alınmış. Ayrıca oyunculardan gelen geri bildirimlerin farkında olduklarını, daha fazla içerik istediklerini biliyoruz BF2'de bunu sunmak istiyoruz diye de eklemişler.

    Oyunun özünde olan şeyleri çıkarmasalardı zaten ikincisini duyurmaya bile gerek kalmazdı. Zararın neresinden dönülse kardır, oyuncu dostu şahane bir yapım geliyor.
  • Büyük ihtimal seriye bu oyunla giriş yapacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itsclobberintime -- 19 Nisan 2017; 17:46:40 >
  • Ana oyundaki icerik komikligini bu oyunda yapmayacaklarini soylemeleri cok guzel ama EA'in "soyledigi" bir seye ne kadar guvenilmeyecegini bilmek de gerekir. Cikisini bekleyelim, dedikleri gibi olur, katakulli cakallik bir sey yapmazlarsa alinir bu oyun.

    Single player kisminda Battlefield'in cerezlik SP olmasi kabul edilebilir ama konu Star Wars olunca ayni gecistirmeyi yapmayacaklarini umuyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 20 Nisan 2017; 0:27:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ölümcül detay vereyim


    Senaryo

    - Battlefront II senaryo modu üstte dediğim gibi Return of The Jedi ve The Force Awakens filmlerinin arasındaki 30 yıllık dönemin bir bölümünü anlatacak. Darth Vader ve Palpatine yok olduktan sonra yaşananları, Luke'un neler yaptığını ilk defa gösterecekler. The Force Awakens'dan öncesinde de çoğunlukla Kylo Ren hakkında yeni olayları; Luke'dan eğitim alırken nasıl Dark Side'a yöneldiği vs anlatılacak. Film kadar önemli senaryosu var yani. Hepsi de Canon, Star Wars evreninin parçası sayılacak.

    - Belirli partlarında ilk defa Star Wars evreninde görünen karakterler ve olaylar yaşanacak. Bazıları The Last Jedi filmine ufak göndermeler.

    - Protagonistin adı Iden Versio. İmparatorluk birimi Inferno Squad'ın lideri. Çöküşten önce ve sonra başına gelen olaylar senaryonun büyük bir bölümünü oluşturacak. Birimdeki diğer üyelere komut verme, etkileşime geçilen bir sürü seçenekler var.

    - Iden dışında Luke Skywalker ve Kylo Ren de kontrol edilecek.

    - Vardos adında yeni bir gezegen evrene dahil oluyor. İmparatorluğua kendi isteğiyle katılmışlar, fazla sayıda şehir ve binaları var.

    - Uzay savaşları devasa olacak.



    Multiplayer

    - Kontrol edilen her şeyin ilerlemesi olacak. Özellikle uzun süre oynanabilirliğe çok fazla yükleniyor DICE. Film karakterleri, normal askerler, araçlar hepsine BF1 gibi kademe atlattırma var. lvl oranları da bayağı uzun.

    - KAPMA yok artık. Görür görmez ohhhhhhh dedim. Multi oynarken çok söven vardır, ilk oyundaki film kahramanları, X-Wingi vs saçma sapan yerlerden alınıyordu. Bu saçmalığı kaldırmışlar. Yeni bir pickup sistemi geliyor. Daha adaletli ve zeka ürünü.

    - Lightsaber düelloları komple değişti. Sıfırda kodlanan bir kontrol sistemi, daha esnek animasyonlar var.

    - Silah kontrolleri Battlefield stilinde olacak, BF1'deki olur herhalde. Ayrıca öğrenmesi daha zor silahlar, ateş sistemi var.

    - O ne olduğu belirsiz squad sistemini de kaldırmışlar. Daha rahat parti kurulan, arkadaşınla oynanan basit bir sistem geliyor.

    - Yüzlerce kostümizasyon seçeneği gelecek. Renk, zırh, kamuflaj vs.

    - Multiplayer da aldığın özel karakterlerin Vader, Luke vs arasındaki güç dengesini taş, kağıt, makas gibi olduğu da açıklandı mesela. Enteresan, çünkü ilk oyunda denge, taktik diye bir şey yok; kılıcı oraya buraya sallayıp şansa yeniyordun. Oyundaki en kritik değişimlerden biri olacak.

    - Silahlar için parça takma seçeneği eklendi.

    - Her klasta jump pack yok.




  • Eline sağlık ciğer, şahane geliyor oyun.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.