Şimdi Ara

STAR WARS: BATTLEFRONT II | PlayStation 4 (2017) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
635
Cevap
19
Favori
28.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İlk oyunun betasında daha çok eğlenmiştim. Oyunlara çöp demek huyum değil ama oyun gerçekten çok ruhsuz. İlk oyunda kaos kol geziyordu haritada ama bu oyun o kadar ruhsuz ki 2-3 oyundan sonra sildim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dominator0


    quote:

    Orijinalden alıntı: sheldoncooper


    quote:

    Orijinalden alıntı: Dominator0


    quote:

    Orijinalden alıntı: sheldoncooper


    quote:

    Orijinalden alıntı: Dominator0


    quote:

    Orijinalden alıntı: sheldoncooper


    quote:

    Orijinalden alıntı: Dominator0


    quote:

    Orijinalden alıntı: sheldoncooper


    quote:

    Orijinalden alıntı: Dominator0


    quote:

    Orijinalden alıntı: sheldoncooper


    quote:

    Orijinalden alıntı: Dominator0

    Şuan bu oyunun beni en büyük cezbettiği noktalardan birisi gelecek tüm içeriklerin ücretsiz olması EA'nın böyle bir şey yaptığı normalde görülmez ama son oyun diye böyle kıyak geçtiler. Nereden baksak 2 yıl oyun güncelleme alır. Fiyatta elbet yılbaşında yarı yarıya ineceğini düşünüyorum ben o zaman kaparız kesin.

    Her ne kadar Star Wars hayranı olsam da dünyasını sevsem de 270 lira içim vermiyor. İçerik sıkıntısıda var şuan beta diye umuyorum böyledir, tam sürümde içerik çıkartırlar inş.

    Kıyak mıyak geçtikleri yok hocam, oyunun dlclerini bedavaya veriyorlar ama oyun tamamen pay-to-win mobil oyuna dönmüş. oyunda parayla satın alınabilen ve oyun içi avantaj sağlayan kartlar(ve bu kartlar yine daha fazla para vererek level atlatılıp çok daha iyi bir hale getirilebiliyor) düşüren loot boxlar var, ve bu kartları loot boxlara para vermeden alabilmek için çok fazla oynamak gerekiyor. bu kartları farklı classlara, herolara falan takıp büyük bir avantaj sağlayabiliyorsun. şu videoyu izleyin derim bi ingilizce varsa. yoksa da otomatik çeviri ile izlenilebilir:
    https://www.youtube.com/watch?v=YMDGPSWWA18

    Sonuç olarak, almayın, aldırtmayın, bu şerefsizliği desteklemeyin.

    Hocam bence siz Star Wars evrenini sevmiyorsunuz belkide, adamlar gayet iyi bir oyun yapmış. Benim gördüğüm eksi yönler haritalar, silahlar. Oyuna hantal diyenler var banada aşırı hızlı geldi, BF1 ile kıyaslama yapıyor bazı arkadaşlar cidden bu oyunla kıyaslama yapmak ne kadar doğru? İlk oyunu ben fazla oynamadım bilemiyorum bana bu oyun eğlenceli keyifli geldi. Ama indirim görmeden alınmaz düşüncem 80-100 liralık bir oyun. 270 liraya PS4 exclusive oyun alırım daha iyi.

    Parayı verenin avantaj sağladığı bir oyunu desteklememenin Star Wars sevmemekle ne alakası var hocam? Adamlar istediği kadar iyi bir oyun yapmış olsun, para vererek başkalarının önüne geçilebilen bir oyunun yeri çöplüktür.

    Ne alakası var hocam sizin demek istediğiniz şey oyuna para vermeyelim, bunlara para yedirmeyelim. Bana göre iyi diyorum, sizin göre kötü. Cod WW2'ye çok kötü dendi ama satışlar tavan olucak. Hangi oyuna kötü deniliyorsa o oyun çok satıyor.

    Birader sen dediklerimi okuyor musun ya? Hiç okumadan cevap veriyormuşsun gibi cevap veriyorsun.

    Oyun içi kartlar satılıyormuş, bunlarda oyunda adaletsizlik sağlıyormuş. Tamam anladık oynamazsın olur biter. Alla alla kimseye de burada almayın, aldırtmayın diyemezsin. Yahu Alt tarafı günde 1-2 saat takılıp kafa dağıtıcaz sanki oyunda s.d.k yarıştırıyoruz da kim ne yapıyorsa yapsın herkesin kendi keyfi görende puan kasmak için kutucuklar için sabahtan akşama oynayıp başkalarıyla s.d.k yarışına giricez sanacak böyle düşünüyorsan vay haline senin

    Niye kimseye almayın aldırtmayım diyemeyim? Burada oyun dünyasının en büyük kanserini oyunculara kakalamaya çalışıyorlar, sen burda kalkmış 1-2 saat takılıp kafa dağıtacaz muhabetti yapıyorsun. O 1-2 saatte nolacak söyleyim mi sana? Loot boxlara para veren veletler senden çok daha iyi özelliklere sahip olduğu sen daha iyi oynasan bile seni sürekli öldürecek, sonra o 1-2 saatlik keyfinin de içine edilmiş olacak. Ha diyorsan bu benim için bir problem değil, ben parayı verenin kazanmasını mantıklı buluyorum, benim daha iyi oynamama rağmen beni para verdikleri için rahat rahat öldürmeleri benim için bir sorun teşkil etmiyor, buyur, al oyunu, destekle bu şerefsizliği. Para senin paran.

    Veled dediğin kişinin parası olur mu orasıda bir ayrı muamma :) adamın parası vardır, alır oynar. Evet burada oyunu alamazsın, aldırtmayın demeye hakkın yok kendi adına konuşucaksın almak istemiyorum şu şu diyebilirsin buna saygı duyarım. Ben senin en sevdiğin oyuna alma şu oyunu kardeşim, oyun çok kötü berbat ötesi deme hakkım var mı? yok. Ya da her hangi bir oyuna? yok. Kendi adına konuşacaksın burada yaptığın asıl terbiyesizlik senin. 1-2 saat keyfimin içine edilmiş olacağınıda düşünmüyorum zira betada gayet bileğim hakkımla güzel oynadım. Adam para yatırsada üst levele geçip heroları kapsa da umrumda olmaz. Milletin parasıda seni ilgilendirmez, isterse en çöp oyunu alsın. Hitap ettiğin şeklin ve uslubunda çok bozuk bundan sonra daha fazla yazmıcam diceklerim bu kadar kolay gelsin

    Veledin kendisinin parası olmaz, babasının parası olur.

    Gayet hakkım var istediğim kişiye almayın, aldırtmayın demeye. Senin de benim sevdiğim oyuna alma deme hakkın var.

    Beta'da parayla satılmıyordu kutular resetleneceklerinden dolayı, o yüzden kimse alamadı.

    Tam bir umutsuz vakasın, o yüzden ben de daha fazla yazmakla uğraşmayacağım. Şu ana kadar yazdıklarım umarım en azından birkaç aklı başında kişinin bu kanser oyunu almasını engeller. Gerçi bu fiyatla Türkiye'den çok alan çıkacağını sanmıyorum ama...

    Valla acınası haldesin, şuan sana yazdığım yorumlar boşunaymış. Elalemin parası seni germiş anlaşılan. Baba parası, anne parası, dede parası ne fark eder nasıl kıskançlık bu? olgunlaşmamış birisisin anlaşılan kültür-kişilik seviyen yerlerde uslubun bozuk, karşı tarafla saygı çerçevesinde konuşamayan, anlaşamayan zavallının tekisin. Adama derler '' nazar etme çalış senin de olur.'' ama sen bu sözden hemen küfür ettiğimi ima edersin, saldırırsın senin gibi uslubu bozuk insanlara neyi anlatıyoruz ki. Senin gibilere yav he he diyeceksin siz bu dilden anlarsınız.

    Senin IQ bayağı düşük.




  • Dice bu Star Wars olayını beceremedi. Bence şimdiden Bad Company 3 için çalışmalara başlasın. 2. dünya savaşı temalı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: F.Kasap

    İlk oyunun betasında daha çok eğlenmiştim. Oyunlara çöp demek huyum değil ama oyun gerçekten çok ruhsuz. İlk oyunda kaos kol geziyordu haritada ama bu oyun o kadar ruhsuz ki 2-3 oyundan sonra sildim.

    İlk oyunun büyük haritasına rağmen aksiyon üst düzeydi ama bu oyunda aksiyon yok maalesef benim için önemli olan aksiyondur bf1 operasyon modu bunun en güzel örneği... bu betadA 20vs20 assault modunda adam bulamadım vurmak için adam aradım o hissi veriyor oyun saraya girmeyi bekliyorsun adam vurmak için

    Beğenen kişiler büyük ihtimal sniper alıp etliye sütlüye karışmayanlardır uzaktan uzaktan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kesinlikle katılıyorum. Aksiyon sıfır bu oyunda.
  • Ya bune allah aşkına herşeyim sıfırlanmış silahlarim aksesuarlarım kartlarım hiçbiri yok

    Gir çık yapınca düzeldi.


    Valla hep heavy ile oynuyorum her maç 35 50 kill arasında gidiyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Havya Makinesi -- 10 Ekim 2017; 20:56:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun betasını geçtiğimiz hafta epey oynama imkanım oldu. Bf 1 i 400 saat oynamış biri olarak yeni oyun hakkında yorum yapmak istiyorum. Oyun dinamiklerini beğendim. Fakat naboo için konuşacak olursam şehir yapısı itibariyle çok renkli. Ve gereğinden fazla güvercin efekti var. Ve bu bölüm kesinlikle a wing felan almaya müsait değil. Uzay gemisi almayın. Çok bina var ve kimseyi seçemiyorsunuz. Ben bf1 de xwing le 40-50 kill aldığımı bilirim bunda daha siftah yok. Ama son gördüğüm darth vader trailerı death star efsane gözüküyor. Herolarla oynayabilmek bu betada zor. Acil bir çözüm bulunması gerek. Aksi taktirde hep iyi oyuncular herolar ile oynayabilecek. Jetpack li trooperın temel sınıfa koyulmaması beni üzdü. Ama 2000 puanda jump trooper alabilirsiniz. Yani ulaşılması kolay. Ben en çok jump trooper la oynarken zevk aldım diyebilirim. Kaostan kolay kaçılabiliyor. Herolar bence bu oyundaki en geliştirilmiş bölüm. Efsane oyunlar çıkardım diyebilirim. 60 kill şimdilik rekor. Uzay savaşlarına gelince yeni olarak sol analog butonuna koydukları dönüşler uzay gemilerine müthiş bir manevra yeteneği vermiş. Profesyonelleştikten sonra müthiş oyunlar çıkacaktır. Ve vuruş oldukça basitleştirilmiş. İlk oyun sanki daha zordu. Grafiksel anlamda strike bölüm ile bf 1 deki endoru karşılaştırıyorum. Bf 1 in endoru bence 1 tık önde. Bu arada seko51525 ekleyin oynayalım. Forumda multi için bir grup açmayı planlıyorum. Titanfall da 30 kişi bayağı eğlenceli vakit geçirmişliğimiz vardır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Touchpad maç tablosunu değiştirecekler. Beta da kaç adam öldürdüğümüzü görüyorduk sadece, oyun çıktığı zaman kaç defa öldüğümüz, asistler vs de görünecek.

    Yeni hali,

    STAR WARS: BATTLEFRONT II | PlayStation 4 (2017)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 10 Ekim 2017; 22:14:32 >
  • Mekaniklere yorum yapacak kadar oynamadım ama gördüğüm en iyi grafikli multiplayer oyun belkide genel olarak en iyisi.40 kişi 60FPS bu grafiği gören Call of Duty üreten stüdyolar ne düşünüyordur acaba,2017 yılında hala 6v6 statik çevre,karton uzak çizimleri vs.

    Aralıkta filmin gazına alırım o zamana kadar oynayacak oyun çok ki daha BF1 içerikleri gelmeye devam ediyor.
  • Tinúviel kullanıcısına yanıt
    Aralıkta film geliyor bf1 için gelibolu ortalık fena kızışır benden demesi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün akşam 1-2 saat daha oynadım Galactic Assault modunu. Bu modda Darth Maul'u seçen ölümsüz gibi bir şey oluyor. 50-60 kill'den aşağı skor yapan görmedim. Nerf yeme olasılığı yüksek tam sürümde. Ya puanını arttırırlar, ya can yenilemesi daha yavaş olur vs.

    Bir de ben ilk oyunu FPS başlayıp daha sonra TPS'ye dönüp uzun süre TPS oynamıştım. Daha geniş alan görüp daha seri dönüşler yapılabiliyordu. Ama bu oyunda TPS başlayıp istediğim kadar verimli oynayamadım ve dün akşam FPS'ye döndüm ve daha rahat geldi. Kontrol sıkıntısı yaşayanlar alternatif deneyebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 11 Ekim 2017; 11:20:19 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Luffy1907

    Aralıkta film geliyor bf1 için gelibolu ortalık fena kızışır benden demesi

    Ne filmi hocam? Link varsa atar mısınız?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onur01


    quote:

    Orijinalden alıntı: Luffy1907

    Aralıkta film geliyor bf1 için gelibolu ortalık fena kızışır benden demesi

    Ne filmi hocam? Link varsa atar mısınız?

    Star wars episode 8 geliyor :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu random squad olayını tam sürümde değiştirirler mi acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mai Martı

    Şu random squad olayını tam sürümde değiştirirler mi acaba?

    Onu değiştireceklerini sanmıyorum ben. İlk oyunda da partner sistemini bir türlü değiştirmemişlerdi. Eğer listendeki arkadaşlarla parti kurup oyuna girmezsen yine böyle random olacak sanırım partner gibi.
  • Yılın balonu geliyor.(Yine de satış rekoru kırar.)
  • Arkadaşlar kutu fiyatları belli olmuş kutularda her şey var aynı zamanda kutuları oyun içi kazandığımız credit ile de alabiliyoruzhttps://teknosistan.com/star-wars-battlefront-2-crystals-fiyatlari-belli-oldu/
  • Beta bitmis tadi damagimda kaldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Star Wars Battlefront II Single-Player Story Trailer



  • quote:

    Orijinalden alıntı: SantaMonicaStudios87

    Star Wars Battlefront II Single-Player Story Trailer







    Star wars battlefround oynamadim. Sizce oynamali miyim ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.