Şimdi Ara

Star Wars Battlefront II (2017) [PC ANA KONU] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
633
Cevap
22
Favori
28.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Alınır mı bu oyuna? Bide Black Friday indirim olcak mı?
  • Twitch de adamın biri mattiacegaming stream de 19:00 23:00 saatleri arası sürekli her gün yayın yapar.İyide bir adamdır.Battlefield 1 i PC de çok iyide oynar.Auotmatico Trench ile 10k killi var.Çokta iyi pilot kendisi.Sadece uçakla tek oyun 96 kill aldığına şahit oldum.



    Neyse uzun lafın kısası bu arkadaş battlefield 1 den sıkıldığı için Battlefront 2 yi bugün online aldı ve 1 saat stream sonunda oyunu refund yaptı.
    Sebebi oyunu çok sıkıcı ve onca şeye rağmen tek düze buldu.


    Battlefield 1 oynuyor şuan.



    Bende 1 hafta sonunda COD WW2 yi geri sattık dan sonra Battlefront 2 almayı düşünüyordum hatta almaya kesin gözü ile bakıyordum ,ama Vazgeçtim.

    Oyun sadece çiuv çiuv çiuv çiuv görsellik adına herşey var ancak başağrısı başka birşey değil.



    Zevkler renkler tartışılmaz tabiki.



    Battlefield Hardline 2 diye bir oyun çıkarırlarsa,çıkana kadar Battlefield 4 Battlefield 1 ve Rainbowsixsiege ile devam .



    Herkese iyi oyunlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 17 Kasım 2017; 20:58:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Selamlar. Beraber oynamak isteyen olursa eklesin beni.

    Origin id: sabocum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Single playeri nasıl? Online olayını sallayın. Laser kılıçlı online fps mi olur. Mass effect andromedadan daha mi sürükleyici?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahrimar

    Single playeri nasıl? Online olayını sallayın. Laser kılıçlı online fps mi olur. Mass effect andromedadan daha mi sürükleyici?


    Yalnız oyun multiplayer üzerine kurulmuş single 5 6 saatte bitiyor haberiniz olsun.
  • oyunu satmak isteyen olursa pm atabilir.
  • oyunu doktor oyundan 5 ekimde almıstım

    ama preorder hediyeleri gelmedi


    The Standard Edition comes with a range of bonuses, including:

    Exclusive Star Wars : The Last Jedi outfits for Kylo Ren and Rey
    Instant access to Rey’s Millennium Falcon
    Instant access to six hero and starfighter epic Star Cards: Power Reach and Solid Freeze for Kylo Ren, Far Sight and Deep Mind for Rey, Dark Regeneration for Kylo Ren's TIE silencer, and Experienced Scavenger for Rey’s Millennium Falcon.

    droyun sayfasında destek hattındaki chat ekranında sitede yetkili birisi ile konustugumda biz preorder hediyeleri verecegimizi iddia etmedik dediler

    preorder hediyesi olan bir oyunu pre order zamanı droyundan siparis ettiğimde preorder hediyesinin gelmeyecegini mi düsünmem gerekiyordu?

    sayfanın acıklamasında preorder hediyeleri gelmeyecektir diye birsey de yazmıyordu,oyunun preorder oldugu hala sitenizde yazıyor




  • ahrimar kullanıcısına yanıt
    Sen çok ters gelmişsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ön sipariş bonusları için star wars forumunda şöyle bir konu varhttps://battlefront-forums.ea.com/discussion/82047/where-are-your-pre-order-and-edition-rewards Oyunu 9 ekimden önce aldıysanız ve bunu kanıtlarsanız ön sipariş bonuslarının verileceği yazıyor.

    SP kısmını bitirdim çok bir şey beklememek lazım. Olaylar birbirine bağlanmak istenmiş ama olmamış bence. Umarım loot box sisteminin çaresini bulurlarda MP'de zevkli olmaya devam eder.


    Luke olarak oynadığımız bölümün sonunda Palpatine'nin mağarasından Luke bir şey alıyordu o ne ?




  • Batman007 B kullanıcısına yanıt
    5 ekimde aldım

    droyun ea support a yonlendiriyor,ea support da size sadece oyun key kısmı gelmiş-preorder key gelmemşs,onu aldıgınız yerden isteyin bu sizin hakkınız diyor
  • oyunu ön sipariş ile alınca veya deluxe ile alınca ne gibi avantajlar oluyor? normal sürüm alanlar ezilmiyor dimi? çünkü betada herolar falan vardı oynadıkça o heroları açıyordun şimdi nasıl oldu bu olay. İlk defa oynayacam hiç bir şey almadan oynanabilir mi?
  • Arkadaslar oyun bende dx 12 ile oynarken takiliyor ve dx 11 yapincada kalite dussuyor sistemim iyi 1080 ve i7 var neden yapar bu takilmayi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nerden ucuza alına bilir şöyle 180 - 150 ye ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dogussonmez

    Arkadaslar oyun bende dx 12 ile oynarken takiliyor ve dx 11 yapincada kalite dussuyor sistemim iyi 1080 ve i7 var neden yapar bu takilmayi ?

    Dx12 ile dx 11 arasında kalite farkı yok .Dx 12 düzene oturmadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AnNka-tr kullanıcısına yanıt
    hocam galiba sen çıktığı günden beri oynuyorsun düşüncelerin neler, gerçekten bazı kartlar oyunu aşırı derecede etkiliyor mu genelde şu tarz eleştiriler var senin 4000 saatte yaptığını parayla 5 dakikada yapıyorlar, kısacası parasına değiyor mu oyun?
  • tavukum kullanıcısına yanıt
    simdilik para ile avantaj saglama olayını kaldırdılar
    kapalı olan hero luke'u 4-5 oynama ile actım
  • Şuanda mikro ödemeler oyunda kapalı durumda o yüzden yazacaklarım mikro ödemeler açıldıktan sonra değişebilir. Şuanda oyundaki yüksek seviye karta sahip oyuncular ve kartsız oyuncular arasında gözle görülür bir fark yok ( ön siparişle-deluxe editon ile gelen yüsek seviye kartlar). Onun haricinde bence kartlar seviye atladıkça çok bir şey değişmiyor. Oyun gerçekten bir önceki oyuna göre taktiksel olarak dizayn edilmiş. Kartların çok fazla etkisini göremedim. İnternette 100$ Vader videosu dolaşıyor. Oyunda Vader tank görevinde yani normal kartsız halindeykende zor ölüyor. Eğer savaşlarda kazanılan krediler artarsa ve lootboxlar ucuzlarsa oyunun daha düzeleceğini umuyorum. Oyun şuanda +200 tl civarında 140-150 lira civarına inince almanızı öneririm.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tavukum

    hocam galiba sen çıktığı günden beri oynuyorsun düşüncelerin neler, gerçekten bazı kartlar oyunu aşırı derecede etkiliyor mu genelde şu tarz eleştiriler var senin 4000 saatte yaptığını parayla 5 dakikada yapıyorlar, kısacası parasına değiyor mu oyun?

    Yok hocam etki derecesi şuan çok az var ve ödemeleri şimdilik kapadılar,herkes düzeni oturtsun o zaman açacaklar ve üstünlük sağlamayacak şekilde ayarlayacaklar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu beraber oynamak isteyenler ekleyebilir. Nick Ruinthas
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.