Şimdi Ara

Star Wars Battlefront II (2017) [PC ANA KONU] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
633
Cevap
22
Favori
28.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Açık beta saat kaçta başlıyor acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beta herkese açılmış, koda falan ihtiyacınız yok artık. Kodla, ticketle baş edemediler herhalde

    Originde Free Games>Demos and Betas kısmından Battlefront II yi kütüphanenize ekledikten sonra indirebilirsiniz.

    İndirme boyutu 22 GB



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GATIRCAN -- 6 Ekim 2017; 11:25:44 >
  • hiçmi oynayan yok?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık gece 2 den sonra indiririz 7 sine de oynarız.
  • Bir kaç el attım.

    İlk oyun çok daha iyi geldi bana. Heroları falan puanla alabiliyorsun. Önceden yerden çıkınca alma ihtimali daha heyecan vericiydi bence. Yine aynı şekilde yerden toplanan skillerden classlar meydana getirmişler. Yerden toplanan skillerde gitmiş yani. Ortaya boş keyifsiz bir oynanış kalmış bana göre. Birde lootbox gelmiş overwatch da ki gibi. Hikaye modu güzel olacak gibi trailerini izleyebiliyorsun betada.

    Tabi diğer haritalar diğer modlar nasıl olur bilemem fakat yeni oyun yerine ilk oyunu destekleselerdi çok daha doğru olurdu bana göre.
  • Bu oyun multiplayer oyunumudur? Online oyundan haz etmeyen insanlar için içinde senaryo vs varmıdır?
  • Zorkof kullanıcısına yanıt
    2 de senaryo olacak ama muhtemelen biraz oyuna alıştırayım kısa bir hikaye ardından multiplayer takılınsın diye olucaktır , For Honor gibi bişey gelir. Tabi umudum beklentimin üstünde birşey gelmesi...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle benim ilk oyunda en sinir olduğum ve salakça bulduğum tüm heroların tokenlarının aynı yerde çıkma sorununu düzeltmişler. Artık oyun boyunca yaptığınız adam öldürme ve görev tamamlama gibi şeylere göre puan kazanıp yeterli puana olaşınca hero açabiliyorsunuz. Hero'lar dahil her karakterin sağlığı bir süre sonra doluyor. İlk başta hero'larında doluyorsa millet dinlenir, dinlenir hep hero kalırlar demiştim ama bir yere kadar doluyor komple dolmuyor heroların canları. Bir de bazen puanınız olmasına rağmen hero olamayabilirsiniz çünkü belli bir sayıda hero olunca bir takımda kitliyor.

    Zaten görevler demişken kimse görevleri yapmıyor. Aracı durdurma görevi ve sinyali kapatma görevleri var aynı şekilde buna engel olma. Engel olmasına oyuncular engel oluyor çünkü sonuçta adam öldürüyorsunuz fakat aracı durdurmak için belli bir silahı yerinden alıp ateşlemeniz lazım kimse silahı almıyor. Çünkü silahı alınca belli bir zaman var ateşlemek için ve iyi pozisyon almanız gerekiyor. Sinyal kapatmada da belli bir süre G tuşuna basmanız gerekiyor tabi bu sürede kimseyi öldüremiyorsunuz ve açık oluyorsunuz yine bunu kimse yapmıyor. Ben kötü bir performans göstermeme, sürekli ölmeme rağmen ikisini ben kapadım. Ben kapayana kadar kimse denemedi bile. Gerçi bu oyunun sorunu diyemeyiz tabi ki ama eğer görevi umursuyorsunuz bu oyunda baya sinir olabilirsiniz.

    Bir EA klasiği olarak oyunda loot boxlar var. Gerçi adamlar yine haritalar ücretsiz eklenecek dedi sonuçta EA bir yerden oyunu sattıktan sonra da parayı kazanması lazım. Maç performansınıza göre 150-260 kredi alıyorsunuz ve bir box 1.000 kredi. Bunların içinden hem craft puanı yeni silah almak için alabildiğiniz gibi boost cardları, yeni silahlar çıkabiliyor. Bunlar büyük bir avantaj sağlıyor oyun içinde. Tabi oynadığınız karaktere çıkmayabilir, sadece skin ve saçma sapan emote'lar çıkabilir. O yüzden bir sürü box açmada herkese bol şans. Oyunda 1 kere birinci oldum onda bile 230 civarı bir şey verdi sanırım.

    Battlefront'u ilk oynadığım zaman grafikleri çok güzel gözükmüştü, beğenmiştim ama Battlefront 2'de bir özensizlik var gibi. En yüksek ayarlarda ve Scale'i de 150'ye çıkartmama rağmen oyun bir önceki oyun kadar güzel gözükmüyor. Aynı zamanda beta'da var olan tek harita da ortada uçan yapraklar ve kuşlar var. Fakat geliştirici ekipten biri de abi bu çok salakça demediği için. Tüm kuşlar yerin dibinden çıkıyor. Harita canlı olsun diye kuş eklemişler ama kuşların hepsi yerin dibinden çıkıp uçuyor ve bunu net bir şekilde görebiliyorsunuz. Aynı zamanda yapraklar kendi çabında uçuşuyor. Yani dağılmıyor bir yaprak topluluğu var aynı yerde sürekli uçuşuyor. Kaç milyon dolarlık bütçesi olan bir oyun buna bir kişi dikkat etmemiş.

    Dikkat etmedikleri bir başka şeyde. Oyunda haritada gidebileceğiniz alan oyunun ilerleyişine göre kapanıyor, açılıyor. Savunma yaparken tam Han Solo olmuşum 5 bin puan harcamışım zevkle oynuyorum. Haritanın benim olduğum yeri kapandı ve açık olan yere önümdeki kapı da kapandığı için gidemedim. Baya takımdan 10 oyuncu ile birlikte açılmayan kapı önünde ölmeyi bekledik. Haritanın her yerinin açık olmasını beklmiyorum ama pat diye oynarken doğru yere git diye ekran bozuluyor ve bazen kapı falan varsa arada gidemiyorsunuz, ölüyorsunuz.

    Son olarak Beta'da menüye Campaing koyup ona tıklayınca sadece trailer çıkması kadar saçma bir şey görmedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2K -- 7 Ekim 2017; 5:43:7 >




  • ilk oyun bile her anlamda daha iyiydi. eldeki malzemeye bak, ortaya çıkardıkları şeye bak...
  • Hiç Star Warz izlemedim ama oyunu çok beğendim. Star Warz ile bilmem gerekenlerin bir özeti var mıdır? (Filmleri izlemeye zaman yok)
  • En beğendiğim mod Strike modu oldu.Asıl mod bana çok karışık geldi veya ben oynayamadım o modda.8 e 8 bana göre ideal.

    Oyunun grafikleri muhteşem.Ama bf1 den sonra bence grafikler bir doyuma ulaştı.BF1 e göre grafikler iyileşmiş ama bir sıçrama yok.

    Taba basıldığında pingi göstermiyor acaba pingimize nasıl bakabiliriz ?

    AMD Ryzen 3 1200
    GTX 1050 Ti

    1080p Ultrada 55-60 fps arası gidip geliyor ve oyun 3.4 GB VRAM kullanıyor.Uzun zamandır bu kadar ram kullanan oyun görmemiştim.
  • Beğendim ama 250 tl ye de alacak degilim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece 1 saat falan Galactic Assault modunu oynadım. İlk izlenimim gun play olarak ilk oyun daha iyiydi bence.
    İlk oyundaki vuruş hissini, silah tasarımlarını falan daha çok sevmiştim.
  • baya güzel olmuş oyun, görevleri pek beğenmedim sadece. bunlara ek olarak direk dm modu olsaydı keşke betada.
  • Geçen hafta COD betası oynamış ve oyunu çok sevmiştim (Hızlı olması ve ikinci dünya savaşı teması ile cod 5'i andırdığı için) ama onda büyük bir fps sorunu vardı ve maalesef pek de iç açıcı sonuçlar alamıyordum, droplar çoktu. Sonradan bayağı düzelttiler gerçi ama oynadığım süreç içinde biraz canımı sıktı.

    Bu oyuna ilk girdiğimde gayet güzel grafiklerine rağmen kasmayınca cidden çok şaşırdım, bir irkildim sonra daldım oyuna. İlk başta pek bir yavan geldi özellikle hız olarak. BF gibi oyunların massive savaşı biraz yavaş olduğu için beni bunaltıyor ve COD kadar eğlendirmiyor. Buna rağmen zaman tanımaktan vazgeçmedim ve en sonunda alışınca gayet hoş gelmeye başladı. Uzunca bir süre de oynadım oyunu.

    Grafikler denildiği gibi sanırım pek de üst düzey değil. Haritada da bazı nesnelerin arasından geçmekte sıkıntılar çıkmıyor değil. Yine de beta olduğunu bilerek oynamak rahatlık verdi ve grafikler abartmayalım çok da kötü değil (Belki betada sorun çıkmasın diye hafiften downgrade yapmışlardır).

    Silahları pek beğendiğimi söyleyemem. Özellikle çeşitlilik biraz az olmuş gibi. Assault'un iki silahının da eksileri artıları kadar büyük olduğu için "ya bir assault alayım da yardırayım" diyemiyorsunuz oyunda. Heavy bu işi yavaş da olsa daha iyi yapıyor. Specialist de hoş, Officer da hoş seveni için.

    Oyunun en güzel kısmı bence uzay savaşı kısmı. COD'dan bin kat daha fazla zevk aldım sanırım bu uzay savaşlarında. Başarılı da olduğum için sıkıntı da çekmedim hiç ve her şeyi deneyebilme fırsatım oldu. Uzay mekiklerinin hepsini bu bağlamda sevdim ama ben X-wingciyim yapacak bir şey yok. Yavaş da olsa o ağırbaşlılığıyla, gücüyle seviyoruz biz onu.
    Oyundaki görevler kısmı cidden sinir bozucu. O kadar uğraşıp didindiğiniz şey elinizden kaçabiliyor çünkü kimse görevleri yapmıyor. Haklılar da, niye birileriyle savaşmak varken tüm leaderboard başarınızdan fedakarlık edip görevlere dalasınız ki? Hem de ne kadar uğraşırsanız uğraşın tek kişi de yetmiyor görevleri tamamlamaya. Bütün Galactic empire seni avlıyor. Diğer haritalar da öyle keza, biraz daha farklı oyun modları koysalarmış cidden iyi olurmuş. Özellikle team deathmatch, control point modlarda da böyle bu durum. Tüm td oyuncuları galactic savaşın içine ediyor çünkü.

    Bazı kötü yanlar dışında alınır oynanır bir oyun olmuş. Özellikle yavaş oyun seven, benim gibi Star Wars'u seven insanlar alabilir. Diğer modlar da eğer tatmin edici ve yeterince hızlı durursa ben de alırım gibi. Yine de tüm contenti görmek lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İronik Adam -- 7 Ekim 2017; 19:31:15 >




  • 1 saat falan daha oynadım. Strike moduna da baktım.

    Strike modunda dengesizlik var. Paketi bölgesine yaklaştırmak kolay ama tam yerine götürmek çok zor. Savunma yapan taraf paket yaklaşınca bölgeye kamp kuruyor, gelenleri vuruyor. Modun oynandığı harita ormanlık olduğundan savunan taraf için gizlenmesi, pusması da kolay oluyor.

    İlk oyundaki oyun modları da daha güzeldi. Walker Assault, Galactic Assaulttan iyiydi bence. Strike modu da ilk oyundaki Kargo moduna benziyor. Kargo da Strikedan iyiydi.

    İlk oyunnun Ultimate'i 5 euroya düşmüştü sanırım. Oyuncu sayısında sıkıntı yoksa onu almak daha mantıklı, betada gördüğüm kadarıyla.
  • Ne zamana kadar sürüyor

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beta cidden beni oyundan soğuttu. Almayı düşünüyordum özellikle ilk oyunda olan Hero'ların haritada saçmalığını düzelttikleri için ama Beta'ya her sınıf için ikişer silah koymuşlar, tek harita var. Ben şahsen Assault ve Heavy için olan silahları beğenmediğim, başka silah ve harita koymadıkları içinde başka göremiyorum. WW2'in betası ister oyunu beğenin, beğenmeyin beta olarak bundan daha başarılıydı.
  • Oyunun grafikleri harika oynanış için birşey diyemedim , arcade game gibi ama zevkli, oyun menüsü sıkıntılı biraz onun dışı sıkıntı yaşamadım Fps ve server ile alakalı.Oyuna gelirsek sırf Starfighter modu için alınır oyun süper eğlenceli, galactic assault en çok zevk aldığım ikinci mod ama oda KDA kasan objective özürlü insanlar sayesinde sıkıcı hal alabiliyor (camp & flank 0 objective) .Specialist abartı derece güçlü,yani puan farmlayıp hızlıca , hero almanın en kolay yolu, oyun açılışında bir radar ile tarayıp sniper ile hızlıca 3-4 kill alıyorsun sonra , spawnlarına koş stealth aç 3 shot burst gun ile 4-5 kişi öldür 2-3 k puan da rocket al 5k a kas sonra aynı terane.Objective oynadığında can sıkıyor.Herşeyi 2 ye katlamışlar çok sevdim. tipik 6vs6 4vs4 monotonluğu yok.Battle royal tarzı oyun oynamaktansa bunu oynamayı tercih ederim daha fazla içerik var , daha eğlenceli . Oyunda büyük ihtimal battle royal tarzı oyunların popülaritesi yüzünden ölecektir birkaç aya ,oda o tarz oyunlara prim verenlerin ayıbı ne diyeyim. Star wars BF oynamak istediğim halde oynamayamadığım oyunlardan oyun öldüğü için , aptal pop kültürü yüzünden...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkside3 -- 8 Ekim 2017; 17:27:46 >









  • DX11 daha performanslı gözüküyor.




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.