Şimdi Ara

Star Wars Battlefront II (2017) [PC ANA KONU] (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
633
Cevap
22
Favori
28.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Multide hiç sorun yok zaten server seçme olayı olmadığı için siz sadece mod seçiyorsunuz oyun sizi yerleştiriyor hiç oyun bulma problemi yaşamadım oyuncu sıkıntısı yok. Sorun derken vallaha ben hiç bir sorun ile karşılaşmadım optimizasyon açısından BF1 den daha başarılı bir iş çıkarmış DICE bence.
  • indirdim. kotaya hala girmedim yahu.

    63.7 GB boyutu vardi. oha! 12 saat surdu indirmesi ortalama 1.6 MB/s indirme hizi ile.

    Star Wars Battlefront II (2017) [PC ANA KONU]




  • LivingDeads69 kullanıcısına yanıt
    Hocam bende 16mgbt adsl var 800-900 kbs anca görüyor indirme. Tam 2 gün sürdü indirmesi. Bu internet altyapıları ile biz ilerleyen yıllarda iyice eziyet çekeceğiz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Experto Crede -- 28 Aralık 2017; 15:40:24 >
  • Şu anda alınabilecek en uygun fiyat nerededir? Kore VPN denedim ödeme kısmını geçemiyorum sanal kart denemiştim ama olmadı. TR ye çevirince 113 TL yapıyordu, en düşük 158den aşağı bulamadım maalesef g2a vs.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Likeaboss1905

    Beraber oynamak isteyen arkadaşlar ekleyebilir; Origin LikeabossXCIV

    Daha önce buradan ekleyen arkadaşlar ya bıraktı oynamayı ya da hiç denk gelmiyoruz.

    Denk gelmiyoruz hocam siz gece 2-3 gibi giriyorsunuz sanırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr.Policeman kullanıcısına yanıt
    Valla değişiyor aslında ya. Kafama göre 8'de de giriyorum, sabaha karşı 5'te girdiğim de oluyor. :)
  • Beyler bu classlar nasıl level alıyor? Mesela çoğunlukla assault ve officer oynuyorum 3 den yukarıya çıkamadım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnr07 -- 29 Aralık 2017; 18:27:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cnr07

    Beyler bu classlar nasıl level alıyor? Mesela çoğunlukla assault ve officer oynuyorum 3 den yukarıya çıkamadım

    Kartlara ve yapılan upgradelere göre.
  • Zeiden kullanıcısına yanıt
    Oynayarak level alma gibi bir durum yok yani.

    Edit: bu craft malzemesini nasıl daha çok topluyoruz peki?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnr07 -- 29 Aralık 2017; 19:13:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cnr07 kullanıcısına yanıt
    Kutulardan çıkıyorlar veya bazı görevleri yaparak ediniyorsunuz ama ana gelir kaynağı kutular. Başka şekilde edinilmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim beyler. Oyun kısaca paytowin yani.Adamların sınıfları uçmuş resmen.Hem normal sınıfları hem de heroları geliştirmek oynayarak basitçe olacak iş değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birlikte oynayacak arkadaşlar arıyorum.. Origin nickim "SesiBuzusesiceee". Arkadaşlar lütfen ekleyin ve güç bizimle olsun =)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cnr07 kullanıcısına yanıt
    Öyleydi tepkilerden sonra şuan hiç öyle bir durum yok. Eski sistemi tekrar getirmezlerse oyun da bir adaletsizlik durumu yok. Hero kutuları 2200 kredi zaten 4 oyun oynayıp açabilirsin bir tane, bunun haricinde görevler senaryo ve günlük ekstra bir sürü kutu oyun veriyor, kart kutudan çıkmasa bile craft malzemesi ile kart üretebiliyorsun ve seviyede atlatabiliyorsun. Ben ilk 5-6 saatte Darthvader ı falan açtım zaten. Birde para ile satış kapalı çok uzun süredir. Kartların etkileride azaltılmış hani 2.seviye bir kartın var 3.seviye kartlı adamı görünce kaçmıyorsun. Silahlar tamamen kill ile açılıyor klasik kill aldıkça da modifiye ediyorsun silahları.

    Oyunun mantığı biraz Arpg lerde olan biraz daha kasayım da güçleneyim kafası zaten ben o kafayı sevdiğim için şuan para ile de satış olmadığı için hoşuma gitti mesela.
  • Oyun beni sardi hemen hemen her gece bir kac oyun atiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun harıka ilkdefa starwars oyunu oynuyorum bf1 den sonra değişik ortam görmek çok hoş :) geceleri 2 3 oyun atıyorum oynuyan arkadaslar ekleşelim keyifli bir oyun ortamı olur varsa hesabınızda bf flnda oynarız origin Doanist
  • Birkac gundur oyunu anlamaya cabaliyorum. Oynanisi degil belki ama yildiz kartlari zarti zurtu derken kafam corba oldu. Sevmedigim eksikligini hissettigim birkac ayrintiyi kenara koyarsam oyun hosuma gitti.

    Sevmedigim yanlari ; Rey de force push veya force pull ozelligine sahip olabilirdi, AI denen dusmanlarin yuruye yuruye kosa kosa ates etmesi dibinize kadar girmesi ve neredeyse hic kacirmamasi cok sacma ve sinir bozucu.

    Sevdigim yanlari; Oyunu inanilmaz geri kalmis ve zayif grafik kartima ragmen oynayabiliyorum. Optimizasyon harika olmus. Hatta dizustumun cikabildigi en yuksek cozunurlukte bile. Ancak bu durumda, resolution scale'i epey kismam gerekiyor zira ozellikle 50% ve ustunde oyun zorlanmaya basliyor. Grafik kartim 635M degil de bir 940M falan olsaydi yasamazdim bu sorunlari.

    Kisacasi, genelde 1280*720 veya 1366*768 imaj cozunurlugunde , scale 50%'de ama grafik ayarlari orta seviyede bile oldukca oynanabilir bir oyun gelistirmisler.

    Oyuna baslama sebeplerimden biri Rey olarak oynayabilmekti ki onu alinca oyun cok guzellesiyor. Diger bir sebep ise, isin kilici dovuslerinin ilk oyuna nazaran cok daha katlanilabilir olmasi idi. Bununla ilgili olarak filmdeki gibi isin kiliclarinin
    birbiriyle kesismesi,(lightsaber clash) jedi veya sith'in havada takla falan atmasi gibi ayrintilar oyunda halen eksik duruyor olsa da yine de cok da kotu mekanikleri yok. Tekme atabiliyorsunuz, isin kiliciyla hareketler fena durmuyor, karakter modelleri zaten guzel ve gercekci.

    Son olarak, Obi Anakin ve Padmé de olsaydi tadindan yenmezdi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LivingDeads69 -- 3 Ocak 2018; 17:43:20 >




  • Nvidia'nın son sürücüsü ile birlikte hala 2-3 saniyelik donma ve takılmalar devam ediyor bende nedense. Online ı geçtim senaryo modunda da böyle oyun. Ekran kartım gtx 1080 Gsync moniterde böyle. Acaba gsyncden falanmı yapıyor bu donmaları
  • Arkadaşlar iki sorum var :

    -Oficerın Heal basma kartı hangisi?

    -Bir de bu kartlar nasıl upgrade yapiliyor? Kart lvl im artmıyor bir türlü.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • PuSaT28 P kullanıcısına yanıt
    İsmen hatırlamıyorum kartın adını ancak kart olmadığı zamanda da sanırım direkt o var e ye basınca önünde ki huni içinde kalan takım arkadaşlarına ve kendine ek olarak kısa bir süre için ek can veriyor, can basmıyor . Kartların üstüne geldiğinizde böyle + işareti falan olacak sembolü o skillin bir bakarsınız.

    Classların Kart seviyesi iki şekilde artıyor. Birincisi o classa ait sizde açık olmayan bir kartı kutudan düşürdüğünüzde veya craft malzemesi ile imal ettiğinizde kart seviyeniz artıyor. İkincisi sizde hali hazırda açık olan o classın kartını upgrade ederek kart leveliniz artıyor. Oyunun başında ilk yöntemi açıkçası çok tavsiye etmiyorum credi biriktirdikçe kutu açın bir de her sınıfın 150 dk oynadığınız takdirde içinden üst seviye kartından düşürebileceğiniz 1 kutusunu oyun size veriyor onu açın zaten baya bir seviye size verecek o kutudan çıkan kart. Çünkü craft malzemesini bence sınıflarda elzem gördüğünüz kartları upgrade etmek için kullanmak daha mantıklı görünüyor.




  • Kylo ren i 21 yaptım uğraştırdı az.Luke ve rey de 10 oldu çoğunlukta yakın dövüş heroları kullanıyorum. Yanlız uzaktan vuranlar baya güçlü Boba baya sağlam ve aşırı güçlü geldi.Sizce en kolay öldürme tekniği nasıl olmalı adamlar zıplıyor yuvarlanıyor deli ediyorlar 😄

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.