Bir savaşı kazanıyoruz, diğerini rakip kazanıyor böyle aynı maç saatlerce sürüyor mantığı ne olabilir? |
|
Haftanın Ücretsiz Epic Oyunu STAR WARS Battlefront II | 21 Ocak 19:00'a kadar: https://www.epicgames.com/store/tr/product/star-wars-battlefront-2 |
STAR WARS Battlefront II zaten Origin'de kurulu olanlar, oyunu Epic'den oynamak istediklerinde dosya taşıma vs. ekstra bir şey yapmalarına gerek yok.
![]() |
aynı şekilde origin kütüphanesine ekleniyor evet ama celebration edition olarak eklenmiyor, normal 2 tane battlefront 2 gözüküyor. nasıl update olacak ki edit : bu sorunu yaşayan çok kişi varmış. benim gibi oyunun originste normal sürümüne sahip olupta epic üzerindne celebration edition'u alıp iki hesabı birleştirdiğimizde originse epic games battlefront 2 diye ekleniyor ama eklenen standart sürüm, celebration edition değil. bununla ilgili bir fix üzerinde çalışıyormuş. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wosswoss -- 14 Ocak 2021; 20:56:11 > |
Bende sorun görünmüyor, tüm karakterlerin ve sınıfların her şeyleri açık. Origin Access Basic'de Celeb. ile oynuyordum, Epic üzerinden girince yine Celeb. olarak oynuyorum. ![]() Bir kontrol edin belki sizinki de düzelmiştir. |
Herolar açık zaten sadece kart kasman lazım supremacy falan oynuyorsan puan kasıp oyun içinde seçebiliyorsun. |
|
1-2 saat sonra düzeldi bende de durum. |
Arkadaşlar Epic'ten indirince kısıtlı bir süreyle mi oynayabiliyoruz 1 hafta 10 gün gibi? Yoksa bir sınır yok mu? |
sınırsız. oyun senin oluyor. |
Teşekkürler hocam, peki illa şimdi indirmeme gerek var mı? Kütüphane ye eklesem yeterli mi? Şu anda harddisk'te yer yok ondan soruyorum |
kütüphanende olması yeterli. istediğin zaman yükler oynarsın sonrasında. |
Merhabalar, Oyuna girdikten sonra online olma sorununu yaşayanlar var mı? 918 hata kodu alıyorum |
Aynı hata kodunu bende alıyorum.Online olmuyor...Epic bvedava dağıtmışken gireyim bakayım dedım bu seferde online girmiyor... |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bende de originde vardı epic games üzerinden ekleyip açmaya çalışınca originde iki tane oyun oldu şimdide alttaki hatayı alıyorum hiç açılmıyor @XanthiN eşleştirmeyi yaptıktan sonra böyle oldu 24 saat sonra düzelir diyorlar ama bakalım. Edit: Bir süre sonra düzeldi. ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERAL006 -- 17 Ocak 2021; 11:49:28 > |
|
Star Wars Battlefront 2 serverları Epic'in kampanyasına dayanamayıp çöktü |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |