Şimdi Ara

Star Wars Battlefront II (2017) [PC ANA KONU] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
633
Cevap
22
Favori
28.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • iyi oldu aldık 62 liraya :) ilk haber veren kimse helal olsun kardeşime
  • Biz de almış bulunduk playstore sayesinde.
    Beraber girmek isteyenler ekleyebilir.
    origin : AstrophIV
  • oyun alınmaya değer mi arkadaşlar ?
  • ben de yeni aldım oyunu birlikte oynamak isteyenler ekleyebilir.

    origin: gencagaer
  • Oyunu bende 62 TL ye aldım iyi ki de almışım optimizasyonu falan da çok güzelmiş gerçekten BF1 den daha iyi bir optimizasyonu var BF1 de bir sürü ayar yapıp pürüzsüzlüğü yakalamıştım bu açtığım gibi sıfır sıkıntı oynatıyor kendisini.
    Loot box kısımları EA nın yaptığı açgözlülüğü falan bu düzeyde tutarlarsa bu oyun gerçekten çok güzel bir oyun, 62 TL bedava yani.
    Yalnız film çıktı diye sanırım sürekli 2 haritada dönüyor oyun daha hiç ayrılıkçılarn droneları falan göremedim oyunda sürekli son filmin döneminde geçiyor haritalar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Experto Crede -- 17 Aralık 2017; 13:32:45 >
  • Oyun eğlenceli 62 tlye bedava gibi geldi hayli hayli değiyor parasına tecrübeli arkadaşlara bir sorum olacak genelde specialist ve officer oynuyorum bunları nasıl geliştirebilirim,biriken oyun parasıyla kutu mu açmam gerekiyor ve hangi kartları kullanmam lazım?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tavukum

    Oyun eğlenceli 62 tlye bedava gibi geldi hayli hayli değiyor parasına tecrübeli arkadaşlara bir sorum olacak genelde specialist ve officer oynuyorum bunları nasıl geliştirebilirim,biriken oyun parasıyla kutu mu açmam gerekiyor ve hangi kartları kullanmam lazım?

    Önce 15 binlik Darth Vader ve Luke Skywalker'ı açın, daha sonra isteğinize göre karakterleri tamamlayın. Karakterler bitince 'hero crate' açarak karakterlerinizi daha hızlı şekilde fulleyebilirsiniz.
  • İkinizi de ekledim.

    LikeabossXCIV

    Şu singleplayer'ı bitirdikten sonra online kısmına akarım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Likeaboss1905

    İkinizi de ekledim.

    LikeabossXCIV

    Şu singleplayer'ı bitirdikten sonra online kısmına akarım.

    Ben ikisini bir götürüyorum hocam
    Dediğiniz gibi sizin single bitince istek atarsanız oynarız.
  • Arkadaşlar bu oyunu başka uygun fiyata alabileceğimiz güvenilir bir yer var mıdır ? Ben alınca arkadaşım da gaza gelip almak istiyor da. Bilgilendirirseniz sevinirim.
  • Online da 9 saat oynadım 3 harita dışında hiçbir harita göremedim niye tatooine vb haritalar hiç gelmiyor sürekli aynı haritaları oynuyorum. Diğer haritaları oynamanın var mı bir yolu yoksa şuan böyle mi ?
  • değişik bir sorunum var fps çok iyi her ayarda ama mesela sniperin zoomunu açınca fps düşüyor neden acaba, normal oynayışta bir sorun yok.
  • Arkadaslar bir sorun olacak



    Sistemim amd fx8150 + 8gb 1866mhz ddr3 ram + gtx 960 4gb nvidia en son driver kurulu



    Mediuma da alsam high a da alsam ultraya da alsam ani fps dususleri yasiyorum hatta kimi zaman oyun kitlencek dereceye geliyor saniselik oyun donuyor kimisi server lag var ondan oluyor demis internette ama campaigni oynarken saniselik takilma olmuyor ama ani fps dususleri yasiyorum nasil bir yol izlemem lazim?



    Tavsiye edeceginiz grafik ayarlari nelerdir? Dx12 yi acip acmamam birsey farkedermi? Hdr kapali blur vs de kapali



    Gariptir ki Geforce experince dan optimize et diyince cogu seyi ultraya aliyor ama sorun cozulmuyor.

    Ben acikcasi optimizasyonunu begenmedim bf1 de 32v32 64 kisilik operation conquest serverda fps 55 altina inmiyordu high ayarlarda. Campaign singleplayer da takilmalar yasiyorum 40 kisilik galactic war zaten lag fest.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W O M B A T -- 18 Aralık 2017; 5:13:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • W O M B A T kullanıcısına yanıt
    Ram ile ilgili bir problem olabilir. Bende DDR4 8GB var arkada ram kullanan her şeyi kapatmazsam o aynı saniselik donmayı yaşıyorum. Ancak her şeyi görev yöneticisinden bakıp kapatıp girince oyun akıyor. Oyun zaten önerilen olan 16 gb ram önermiş.

    Diski veya İşlemciyi arkada yoran bir işlem varsa ona da bakın derim. Ben Asusun GPU Tweek 2 programını kullanıyorum oyuna girmeden game boost diye bir opsiyonu var arkada her şeyi kapatıyor. 10 Saat Multiplayer oynadım dediğim şeyi yaptığım sürece hep aktı oyun tek saniye takılmadı.

    DX12 ye hiç bulaşmayın denemedim ama DICE DX12 yi BF1 de rezil ettiği için dokunmaya bile korkuyorum. Deneyebilirsiniz ama çözüm olur mu bilmem.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Experto Crede -- 18 Aralık 2017; 10:53:14 >
  • W O M B A T kullanıcısına yanıt
    Sanıyorum son güncellemeyele birlikte başlamış bu sorun. Ben amd kaynaklı sanıyordum ama değil gibi.

    Kastığı sırada işlemci kullanımına bakabilir misin?

    Ben oyuna girdiğimde ilk 2-3 dakika işlemciyi %100 kullanıyor oyun. Ardından ise %40-60 arasına düşüyor ve kasma tamamen yok oluyor. Fakat bu dediğim sürede oynamak mümkün değil.

    8320 + 290 + 16gb ram
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

    Sanıyorum son güncellemeyele birlikte başlamış bu sorun. Ben amd kaynaklı sanıyordum ama değil gibi.

    Kastığı sırada işlemci kullanımına bakabilir misin?

    Ben oyuna girdiğimde ilk 2-3 dakika işlemciyi %100 kullanıyor oyun. Ardından ise %40-60 arasına düşüyor ve kasma tamamen yok oluyor. Fakat bu dediğim sürede oynamak mümkün değil.

    8320 + 290 + 16gb ram

    aynen betada da oynadım oyunu hiç takılma falan görmedim yeni haritaların sorunu da olabilir hiç eski haritalar gelmiyor hep filmdeki haritalar var.
  • Ben oyunu çok sevdim inanılmaz keyifli oynanışı bu kadar beklemiyordum pek Star Wars lada aram olmamasına rağmen beni sardı. Sınıfların skilleri çok eğlenceli insan her sınıfı oynamak istiyor. EA Loot box muhabbetine DICE ın şu güzel oyununun ağzına etmiş resmen yapanlara üzülüyorum ortada güzel bir oyun var çünkü. Ama bizim işimize geldi ucuza kapattık oyunu oda ayrı tabi.
    Heavy sınıfı ile özellikle savunurken ölüm saçıyorum supreme özelliği ile. sınıfların haricinde troops ve herolarda kesinlikle çok keyifle kendilerini oynatıyorlar. Wookie Warrior favorim şuan.
    Oyunda credi kasmakta çok kolay görevleri yapa yapa credi çok hızlı kasılıyor. Eğer ki DLC leri de söz verdikleri gibi ücretsiz vereceklerse ki 1 harita bedavadan verdiler bu şekilde bu oyun uzun süre beni götürür. Almayı düşünen arkadaşlara da şu hali ile bu oyun kesinlikle alınır.
  • Hocam ben program olarak memreduct ve parkcontrol kullaniyorum ya internetten bakiyorum ultra ayarlarda 65-70 fps aliyorlar ayni sistem 8gm ram hatta testlerdeki ramlar 1600mhz saniselik takilma yok bi bende oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt
    Tamamdir hocam suan disaridayim eve gidince istatistikleri yazarim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • W O M B A T kullanıcısına yanıt
    Sistemime aşağıdan bakabilirsin, bende de oluyor o takılmalar. Stuttering problemi var oyunun. İşlemci kullanımı %100'lere kadar çıkıyor bazen, o sıralarda oluyor o takılmalar. The Last Jedi update'inden sonra böyle bir sorun ortaya çıkmış diyorlar Reddit'te.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.