Şimdi Ara

Star Wars Battlefront II (2017) [PC ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
633
Cevap
22
Favori
28.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Star Wars Battlefront II (2017) [PC ANA KONU]

    Geliştirici: Dice
    Dağıtıcı: Electronic Arts
    Tür: Action
    Çıkış Tarihi:17 Kasım 2017
    Resmi Site
    https://www.ea.com/games/starwars/battlefront/star-wars-battlefront-2





    Star Wars Battlefront II - Tanıtım Videosu, Çıkış Tarihi, Detaylar
    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Star_Wars_Battlefront_II__Tanitim_Videosu_Cikis_Tarihi_Detaylar-86644.htm

    Bugün gerçekleştirilen Star Wars Celebration etkinliğinde EA Star Wars: Battlefront II'nin uzun fragmanını paylaştı. Türkçe altyazı seçeneğiyle birlikte yukarıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
    Star Wars Battlefront II 17 Kasım 2017 tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak. Oyun 9 Kasım tarihinde EA Access (Xbox One) ve Origin Access (PC) sahiplerine denemesi için sunulacak.

    Yeni Bir Kahraman, Yeni Bir Hikaye
    30 yıllık bir süreci kapsayan ve STAR WARS: RETURN OF THE JEDI ile STAR WARS: THE FORCE AWAKENs arasındaki bağlantıyı kuran, duygu yüklü yeni bir STAR WARS macerasında hem karada hem uzayda çok etkili, elit bir özel kuvvet askerinin gözünden oynayın.

    Tam Kadro STAR WARS Savaş Alanları
    Çeşitlilikte eşsiz olan bu STAR WARS çok oyunculu evreninde, en fazla 40 oyuncu ünlü kahramanlarla, döneme özel askerlerle ve bir sürü kara ve hava araçlarıyla galaksinin dört bir köşesinde savaşabiliyor.

    Galaktik Ölçekte Uzay Savaşı
    Uzay savaşı, kendine has kullanış özellikleri, silahlar ve özelleştirme seçenekleriyle STAR WARS Battlefront II için baştan yaratıldı. Filonuzla birlikte asteroid alanlarından geçin, İmparatorluk Kenetlenme İstasyonlarının içinde uçun ve 24 oyunculu, 40 yapay zeka gemili it dalaşlarında efsanevi starfighter’ları kullanarak dev ana gemileri düşürün.

    Birlikte Daha Zevkli
    Bir arkadaşınızla koltuğa kurulup iki oyunculu bölünmüş ekranlı çevrimdışı oyunda birlikte oynayın. Ödüller kazanın, askerlerinizi ve kahramanlarınızı özelleştirin ve geliştirmelerinizi çevrimiçi çok oyunculu savaş alanına taşıyın.

    Kahramanınıza Yön Verin
    O sadece ünlü bir kahraman değil, o senin kahramanın. Özelleştirilebilir karakter ilerlemesiyle yeteneklerinizi istediğiniz gibi geliştirin. Her kahramana, asker sınıfına ve starfighter’a özel yetenekleri geliştirin. Bu yetenekleri kullanarak karakterinizin temel güçlerini uyarlayın ve değiştirin; düşmanlar üzerinde ölümcül aktif etkiler, faydalı durum geliştiricileri ya da taktik destek ile Battlefront’taki düşmanlara karşı koyun.


    Star Wars: Battlefront 2 Resmi Olarak Duyuruldu
    https://www.vg247.com/

    EA, oyunun lansman tarihini açıkladı.EA, geçtiğimiz yıldan beri DICE’ın yeni bir Star Wars: Battlefront oyunu üzerinde çalıştığını söylüyordu. Son zamanlarda, bahsi geçen oyunun adı sık anılır oldu. Oyunun bu yıl çıkacağı kesinlik kazanmışken, ilk resmi duyuru da an itibariyle geldi. Resmi EA Star Wars web sitesi üzerinden yapılan duyuruda, ismi belli olmayan yeni oyunun adının Star Wars: Battlefront 2 olacağı kesinlik kazandı. Battlefront 2’nin detaylarının paylaşılacağı lansman tarihi ise 15 Nisan 2017 olarak belirlendi. Electronic Arts, 15 Nisan’da yapılacak Star Wars Celebration isimli etkinlikte Star Wars: Battlefront 2 için ilk fragmanı da yayımlayacak

    EA, Star Wars Battlefront 2'de Hikaye Modu Olacağını Doğruladı
    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-EA_Star_Wars_Battlefront_2de_Hikaye_Modu_Olacagini_Dogruladi-86041.htm

    Kasım 2015 tarihinde çıkış yapan Star Wars Battlefront oyunun aksine Star Wars Battlefront 2'de hikaye modu bulunacak. Electronic Arts finansal çeyrek konferansında EA CEO'su Andrew Wilson resmi olarak doğruladı. Bunun dışında oyunun bir öncekinden daha büyük olacağı ve içerisinde daha fazla kahraman ve bölge bulunacağı belirtildi. Birçok Star Wars döneminden içerik olacağı da Andrew Wilson tarafından ek olarak söylendi. Star Wars Battlefront 2, 2017 tatil sezonunda çıkış yapacak.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >



  • Star Wars için biraz uğraşsalar harika oyunlar çıkabiliyor. Kotor ve Kotor 2 efsane oyunlar ama onlar da 10 senelik oyunlar. Battlefront çıktı yeterli içerik yok ama aşırı pahalı. Dlcler ile bir şeyler yapmaya çalıştılar ama oyuncu sayısı fazla değil. Umarım Battlefront 2'de bu hataları tekrarlamazlar ve dolu dolu bir oyun gelir.
  • EA Play 2017 Oyun Listesi Duyuruldu
    Yeni Star Wars Battlefront oyunu da duyurulacak.EA Play 2017, 10-12 Haziran 2017 tarihleri arasında Hollywood Palladium'da gerçekleşecekhttps://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-EA_Play_2017_Oyun_Listesi_Duyuruldu-86452.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 26 Mart 2017; 11:25:39 >
  • Star Wars: Battlefront 2 Resmi Olarak Duyuruldu
    https://tr.vg247.com/2017/03/29/star-wars-battlefront-2-icin-resmi-olarak-duyuruldu/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
    Resmi EA Star Wars web sitesi üzerinden yapılan duyuruda, ismi belli olmayan yeni oyunun adının Star Wars: Battlefront 2 olacağı kesinlik kazandı. Battlefront 2’nin detaylarının paylaşılacağı lansman tarihi ise 15 Nisan 2017 olarak belirlendi. Electronic Arts, 15 Nisan’da yapılacak Star Wars Celebration isimli etkinlikte Star Wars: Battlefront 2 için ilk fragmanı da yayımlayacak.
  • En son çıkan Battlefront, atmosfer ve grafik olarak çok başarılıydı. Ama gerek senaryo modunun olmaması gerekte içeriğin kısıtlı olması birçok oyuncu kaybettirmişti. Umarım EA aklını başına alır da içeriği bol, senaryosu olan bir oyun görürüz.
  • Destiny ile bunun gameplayine bakıcam bakalım hangisi sararsa aynı dönemde çıkacaklar çünkü.
  • Star Wars Battlefront II - Tanıtım Videosu, Çıkış Tarihi, Detaylar
    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Star_Wars_Battlefront_II__Tanitim_Videosu_Cikis_Tarihi_Detaylar-86644.htm?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
    Star Wars Battlefront II: Full Length Reveal Trailer
  • Ben bu oyunu anlamadım.Şimdi elimizde klasik,senaryo özürlü bir Battlefield oyunumu var?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeniada -- 17 Nisan 2017; 0:12:23 >
  • Türkçe çıkar mı merak ediyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kendomen

    Türkçe çıkar mı merak ediyorum.

    Türkçe çıkacak olsaydı önceden reklamını yaparlardı sanmıyorum.
  • Yeniada kullanıcısına yanıt
    Önceki oyunda senaryo modu yoktu. İçerik olarak da kısıtlıydı.Bu sefer senaryo modu olacak.
  • Star Wars: Battlefront 2'de Season Pass Olmayacak!



    Battlefront 2'de Season Pass olmayacak. Yani bu da bir başka deyişle oyuncuların DLC'ler aracılığı ile ayrıcalıklara veya farklı bölümlerde, farklı karakterlerle oynama gibi erişimlere sahip olamayacağını belirtiyor. Herkes eş derecede eğlenecek. DICE bunu yaparak oyuncuların arasındaki sınıflaşmayı kaldırabileceklerini ve çok daha büyük bir Battlefront topluluğu kurabileceklerini düşünüyor.



    Kaynak: Merlin'in Kazanı
  • Doğruysu çok iyi bi karar vermiş Dice.
  • Kendomen kullanıcısına yanıt
    Valla hocam ea star wars youtube sayfasında türkçe altyazılı video vardı. İlk açtığım da altyazı var mı diye baktım, direk türkçe gördüm. Belki getirirler türkçe altyazıyı.
  • Battlefront alacaktım bunu beklim bari.
  • Oyun pre-order'a açıldı

    Star Wars Battlefront II (2017) [PC ANA KONU]



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jabba the Butt -- 23 Nisan 2017; 16:52:39 >
  • İlk oyunun çok hakkı yendi bence. Söylenenlerin bir kısmı doğruydu ama çok abarttılar, itin şeyine soktular oyunu.
    Ben de oyunun basınının gömmesine bakarak verdiğim paraya değmez diye kendi hesabıma almamıştım Battlefrontu, ikinci el hesap alarak oynamıştım.

    İçerik içerik diye tutturdular, ilk Star Wars oyunlarını bilmediğimden olsa gerek, beni harita sayısının azlığı dışında rahatsız eden bir şey olmadı. Counter Strikeda 50 tane harita var da ne oluyor. %90 Dust2 oynanıyor

    Battlefrontun betasını da oynayıp beğenmiştim ama öyle bir algı oluşturdular ki oyun ilk 1 saatte neyse, 50 saat sonra da aynı devam ediyormuş gibi. Ama açtığınız özelliklere göre oynanış çok değişiklik gösteriyor. Battlefield ve Battlefrontun ilk 1 saat ve 50. saatini karşılaştırırsak Battlefront çok daha üstündür bence.

    Oyun modları da öyle, birbirinin kopyası, sadece çok kişiyle oynanan versiyonları değil, birbirinden çok farklı ve düzgün çalışan oyun modları var.

    Battlefront 1 oynadığım en iyi multiplayer oyunlardan biridir. Bu sefer oyun basınının lafına bakmayıp bu oyunu alacağım. Season pass da olmayacakmış sanırım, kaçmaz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GATIRCAN -- 19 Nisan 2017; 16:45:41 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GATIRCAN

    İlk oyunun çok hakkı yendi bence. Söylenenlerin bir kısmı doğruydu ama çok abarttılar, itin şeyine soktular oyunu.
    Ben de oyunun basınının gömmesine bakarak verdiğim paraya değmez diye kendi hesabıma almamıştım Battlefrontu, ikinci el hesap alarak oynamıştım.

    İçerik içerik diye tutturdular, ilk Star Wars oyunlarını bilmediğimden olsa gerek, beni harita sayısının azlığı dışında rahatsız eden bir şey olmadı. Counter Strikeda 50 tane harita var da ne oluyor. %90 Dust2 oynanıyor

    Battlefrontun betasını da oynayıp beğenmiştim ama öyle bir algı oluşturdular ki oyun ilk 1 saatte neyse, 50 saat sonra da aynı devam ediyormuş gibi. Ama açtığınız özelliklere göre oynanış çok değişiklik gösteriyor. Battlefield ve Battlefrontun ilk 1 saat ve 50. saatini karşılaştırırsak Battlefront çok daha üstündür bence.

    Oyun modları da öyle, birbirinin kopyası, sadece çok kişiyle oynanan versiyonları değil, birbirinden çok farklı ve düzgün çalışan oyun modları var.

    Battlefront 1 oynadığım en iyi multiplayer oyunlardan biridir. Bu sefer oyun basınının lafına bakmayıp bu oyunu alacağım. Season pass da olmayacakmış sanırım, kaçmaz

    Öyle bi noktaya değinmişsiniz ki hak vermemek elde değil. Ömürleri dust2 de geçer gelir laf yaparlar Ayrıca season pass sahibi olanlar için geçerli değil bence harita kısıtlaması. Star wars fanı olarak kendimi o evrende hissedebiliyorsam o oyun olmuştur benim için. Battlefront2 bence multiplayer olarak fazla haritaya sahip olacak ama oynanış ilk oyunla aynı olacak tahminim bu yönde. Hikaye zaten adam gibi olursa patlar gider.
  • jedi39 kullanıcısına yanıt
    Battlefield 4 deki gibi çok olsun diyerek abuk subuk haritalar yapacaklarına az ama öz harita yapsınlar daha iyi. BF4 deki haritaların çoğu "savaş alanı" değil parkur adeta

    İlk oyundaki eleştirileri dikkate alıp ikinci oyuna daha fazla harita ekleyeceklerdir mutlaka. Eski Star Wars oyunlarını bilmediğimden ikinci oyuna neler ekleyebilirler bilmiyorum. İlk oyun güzeldi ama ikinci oyunun da aynı olmasını istemiyorum. Biraz değişiklik, yenilik görmek isterim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GATIRCAN -- 21 Nisan 2017; 15:32:5 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.