Şimdi Ara

Star Citizen (Çıkmadı) [ANA KONU] (96. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.248
Cevap
44
Favori
94.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben bu oyunu 2 sene önce almıştım. O zaman beta sürecindeydi ve dedim ki bende bir destek olayım ve nasıl birseymis deneyimleyeyim dedim. 65€ para vermiştim. Oyun anlamsız bir şekilde kastigi için oynamayı bırakmıştım. Şimdi yine aklıma geldi ve deneyeyim dedim ancak hala Beta! anlaşılan hadi onu geçtim oyunu şuan yuklemek istedigimde hesap bilgilerim ile giriş yapıyorum ama bana tekrardan satın alma seçeneği geliyor neden böyle bir durum var? Bilgisi olan var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahrimar kullanıcısına yanıt
    Arada freeweekend etkinliği yapıyorlar. Haftasonu boyunca herkes indirip deneyebilir.
    Bu freeweekend etkinliğini takip edip denemen gerek.
  • K@r@K@L3M kullanıcısına yanıt
    Sanırım sen oyunun single player modunu almışsın ve bu nedenlede Universe giremiyorsun ama arena commander ve starmarine ye girebiliyorsun.

    İkinci olarakta oyun henüz alpha da yani beta da değil. Oyunun online kısmının betaya geçmesine tahminimce daha 2 sene var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hantoa -- 20 Mayıs 2018; 4:57:32 >
  • s_demirci_53 kullanıcısına yanıt
    Aslında o konuda yanıldığını söyleme gerekiyor çünkü ben videolarda genel olarak görevler çıkıyorum yada bazı özellikleri tanıtmak için videolar hazırlıyorum. Diğer arkadaşlar ise tahminimce videolarda gemimde ki mürettebattan bahsediyorsun benimle birlikte oyuna giren arkadaşlar. Daha çok çok mürettebatlı gemileri tercih etmeye çalışıyoruz ama tek kişilik gemilerle de uçuyoruz.

    Oyun server' ları şu an için 50 kişilik yıl sonunda multi server yapısına kavuşuncak, yani tek server' a bağlı aynı ortamda 100 reel oyuncunun bulunduğu ama tüm oyuncuların tek bir ana serverda olduğu odacıklardan oluşan ve reel oyuncunun bulunduğu alanda 100 kişinin bulunduğu bir yapıya kavuşacak.

    İnsanlarla çok rahat etkileşime girilebiliyor tabi korsan olmak istiyorsan ki şu an korsanlığı üzerimizden çok rahat kaldırabiliyoruz ama ilerde bu hiç de kolay olmayacak. Oyunda bir başkasının yada UEE üslerine geminle çarpman ateş etmen yada diğer oyuncuyu öldürmen korsan olmana neden olan etmenler bunların dışında kanun dışı görevleri yaparsan da korsan oluyorsun.

    Şu açıklamayıda eklemek isterim. Çok mürettebatlı gemileri kullanmak için mutlaka reel oyuncuya yada NPC ihtiyacın bulunuyor. Büyük gemi sahibi olmak oyunda eğer bir takımın varsa iyi birşey yoksa ve teksen zarardan başka bir şey değil.

    Tek kişi oynamayı düşünenlerin bana göre alması gereken mesleklere göre En büyük gemiler şunlar;

    Ticaret / Kaçakçılık:
    Hull B, Freelancer Max, Cutlass Black

    Madencilik:
    Prospector.

    Bounty Hunter:
    Hawk, Sabre Raven, Avanger Stalker.

    Escort:
    Sabre/Sabre Comet, Süper Hornet/Hornet Comet, (terch edilebilecek diğer savaş gemileri: 325A, Gladius, Bucanneer, Hurricane)

    Yarış Pilotu:
    Origin M50, Misc Razor, Origin 350R

    Şu bilgiyide eklemekte fayda görüyorum cutlass Black ile hem görev yapar hemde ticaret v.s. ile iyi bir kar elde edebilirsiniz. Tamamen sizin oyununza bağlı ancak PVP dog fight' a cutlass ile girmeyin orta kademe bir oyuncu sizi rahatlıkla avlar. Cutlass PVE de iyidir. PVP de değil. ama fiyat peformans olarak reel oyuncularla şavaşa girmeyi düşünmeyenler için en mantıklı seçenektir.( bana göre)

    Çok ürettebatlı gemilerde ise mürettebatınız varsa sıkıntınız olmayacaktır. Hem iyi bir kar elde edersiniz hemde daha zevkli bir oyuna kavuşursunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hantoa -- 20 Mayıs 2018; 5:20:12 >




  • s_demirci_53 kullanıcısına yanıt
    Her geminin belirli bir sigorta süresi vardır. Büre içerisinde geminiz patlarsa ve siz geri iade süresini beklerseniz ( bu süre geminin büyüklüğüne göre değişir aurora 3 dk reclaimer 2 saat gibi)
    geminiz para vermeden size teslim edilir.

    Oyunda geminin sigortası biterse (oyun beta sürecine gelmeden ve aUEC yerine UEC parası kullanılmaya başlanılmadığı sürece sigortalarınız life time(ömür boyu) gibidir.) ve geminiz patlarsa geminizi geri alabilmeniz için (oyun içi para ile reel para değil) size bir şans verilecek. Yani canınızı sıkacak bir durum söz konusu değil. Zaten sigorta süresi siz oyunda olduunuz sürece azalır yani günde 4 saat oynayan bir oyuncu 6 günde 1 gün sigorta süresi kaybeder. Dolayısı ile 6 aylık sigortanızın bitmesi için 7/24 olarak altı ay oynamanız gerekirki günde 16 saat oynayan biri için bu 10 ay eder.

    Sanırım açıklayıcı olmuştur. İyi oyunlar.




  • Serkanay54

    özel mesaj atamadığım için buradan yazıyorum. Star Citizen Global Kanalımızın linki.

    https://www.youtube.com/channel/UCEu_zuyfRyfaE6_otiECpMw


    Kendi Hantoa adlı kanalımın linki


    https://www.youtube.com/channel/UCcc31cchjbDTNA8XIDZD8Xg


    Hantoa kanalımda içerik benim istediğim düzeyde değil o yüzden star citizen videoları şu an yok.




  • Bu oyun tam bir umutsuz vaka geçen onca zaman, bağışlanan onca parayla ne yapıldı merak ediyorum. Daha betaya bile geçememiş bence beklentiniz çok yüksek olmasın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şöyle bir trailer yayınlanmış. Sevdiğimiz, saydığımız bayağı ünlü oyuncu varmış. Bu arada konu başlığını ararken tam 6 yıl önce başlığın açıldığını gördüm. :) Herhalde artık umudu kesildi oyuncuların. Temmuz ayından beri mesaj yazılmamış.

  • Ya arkadaş uzay meraki olan su oyuna gönül veren cikmasina en az 5 sene olduğunu bile bile para veren kim isterki unlu oyuncu modellemelerini? Ben bunun için beklemiyorum ki bu oyunu..Bunlara harcanan parayada zamanada yazık..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • resmen ünlüler geçidi gibi olmuş, bu kadar üst düzey sanatçıyı çağırmaları sağlam bir bütçe ve hikaye gerektirir, öyle her oyuncuyu para ile çağıramazsınız, oyun her ne yıl çıkacaksa artık o yıl güzel bir duygu yaşatacak, fakat videodan dikkatimi çeken konu yüz animasyonlarında bir sıkıntı vardı, günümüz oyunlarının animasyonları yoktu, mimik pek yoktu, inşallah üstüne biraz daha düzeltme yaparlar...
  • Benim merak ettiğim bu Squadron 42 Star Citizen'in hikaye modu mu oluyor.
  • Evet

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Castlerden seçme:

    Cast
  • FOIP esnafe olmuş. İlk deneme için çok çok başarılı.
    Bilmeyenler için; evdeki kameranızı kullanarak, karakterinize kendi yüzünüzün tasarımını verebiliyorsunuz. Kamera yüzünüzü takip ediyor, dudaklardan göz bebeğinize kadar ve diğer oyuncular sizin mimiklerinizi görebiliyor. Tabi ki kameranızın ve internetinizin kalitesi önemli faktörlerdir diye düşünüyorum.
    https://clips.twitch.tv/ZealousFairKathyBrokeBack
    https://www.youtube.com/watch?v=vyBYqZ7iY8g
    https://clips.twitch.tv/ObliqueElatedPlumageBIRB



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Colda -- 14 Ekim 2018; 1:57:24 >




  • serkanay54 kullanıcısına yanıt
    site'den bir sürü virüs geldi, dostum dikkat et, bir tarama yaptır.

    ayrıca çok kaliteli oyuncular ile çalışıyorlar ben cast seçimini beğendim...
  • Foip olayı çok güzel olmuş, stabil olmasa bile şuanki hali bile güzel, karşında gerçekten tepki veren bir insan varmış gibi düşündürüyor.
  • Squadron 42'nin Star Citizen'in yapımını oldukça fazla yavaşlattığını düşünüyorum.Son zamanlarda gelen gemiler de pek satmadı.Bence hedefleri kaybettikleri hype'ı yeniden kazanmak, kullandıkları cast sayesinde oyunu bilmeyenin kalmaması ve Squadron 42'yi satıp gelen parayla Star Citizen'ı tamamlamak.Olurda oyun başarısız olursa Star Citizen'ın yapımının daha da fazla uzayacağını düşünüyorum çünkü Squadron 42 için muhtemelen çok fazla kaynak kullandılar.Umarım sorunsuz şekilde çıkarda sonunda adam akıllı Star Citizen'a odaklanırlar.Ayrıca bu Squadron 42 single player oyunun ilk bölümü olacak yanlış hatırlamıyorsam 2 bölüm daha planlıyorlar.Son olarak ilk kez Star Citizen'ın çıkışıyla ilgili biraz konuştular.Oyunu ilk vaatlerinden bazılarını bitirmeden (mesela 100 yıldız sistemi) çıkaracaklar.Kalanları oyunu çıkardıktan sonra yapmaya devam edecekler.Tahminim 2021-2022 gibi oyunu ilk vaat ettiklerine kıyasla çok daha küçük çaplı olmak şartıyla oynamaya başlayacağız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Versalid -- 18 Ekim 2018; 20:7:25 >




  • Arkadaşlar şimdi bu oyun var mı yok mu şu an biraz ortadan biraz da sonlardan birkaç sayfa yorum okudum hiçbir şey anlamadım. Tamam bu oyun tam olarak çıkmadı ve hep ertelendi, son olarak 2021'e ertelenmiş sanırım. Burayı anladım ama şu an sitesinden falan oynayanlar var galiba rica etsem birisi özetleyebilir mi nedir, ne değildir? İsteyen parası neyse alıp oynayabiliyor mu? Eğer evetse, durumu nedir yani oynayan zevk alıyor mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 2 Kasım 2018; 5:42:20 >
  • Star Citizen oynayan var mı acaba ?

    oyun içi gercek para olayı var sanırım p2w mi acaba ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

    Star Citizen oynayan var mı acaba ?

    oyun içi gercek para olayı var sanırım p2w mi acaba ?
    Oyunu belli bir para karşılığı alıyorsun basit düzey gemin oluyor... gerisi sana kalmış ister gerçek parayla oyunparası al ister ticaret görev vs ile.
  • 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.