Şimdi Ara

Star Citizen (Çıkmadı) [ANA KONU] (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.248
Cevap
44
Favori
94.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Drake Caterpillar ve Cutlass satışta.
  • Beyler bu oyun için ati mi nvidia ekran kartı mı daha verimli çalışır? Cryengine oyunlarını oynayan varsa yorumlayabilir mi?
  • İki firma içinde optimizasyon yapacaklar. Fakat AMD Mantle adlı düşük seviye API'yını çıkartacak. Star Citizen'da destekleyecek bunu. Mantle'ın performans kazancını tam bilmesekte (sadece kağıt üstünde rakamları gördük benchmark yok) AMD kartlarda daha verimli çalışabilir bu olaydan dolayı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archVillain -- 21 Kasım 2013; 17:00:16 >
  • 30 oldu beyler
  • 31.








  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archVillain -- 27 Kasım 2013; 3:04:20 >




  • 35'e gidiyoruz. Şuan 33 aşıldı. Millette ne para var arkadaş.
  • Aegis avenger da fana görünmüyor...Ben freelancerdeki başlangıç gemisine benzettim :)
  • ya beyler bu hornette ilk zamanlar sanki sağdan soldan ekranlar açılıyordu hud için adam basıyordu dokunmatik tuşlara falan onu kaldırmışlar herhalde tam ekran hud mu gelmiş
  • Gemiye bindiğinde yapılan bir animasyondu o. Hud değildi zaten show amaçlı birşeydi sadece. Halen olabilir.
  • Flood'un gereği yok, bir mesaj da yeterli.
  • uzayda geçen gta5
  • Yeni bir update geldi link

    -İt dalaşını birkaç ay ertelediler. Üzülsemde Chris Roberts'a hak veriyorum. Kısaca önceki plan gibi basit bir alpha yerine daha iyi bir halde yayınlayacaklarmış.

    -Cuma günü canlı yayın yapacaklar (gönlümüzü almak için heralde ). İt dalaşından gameplay görecekmişiz burada.

    Ve yeni SSler

     Star Citizen (Çıkmadı) [ANA KONU] Star Citizen (Çıkmadı) [ANA KONU] Star Citizen (Çıkmadı) [ANA KONU]
     Star Citizen (Çıkmadı) [ANA KONU] Star Citizen (Çıkmadı) [ANA KONU] Star Citizen (Çıkmadı) [ANA KONU]
     Star Citizen (Çıkmadı) [ANA KONU] Star Citizen (Çıkmadı) [ANA KONU]




  • çekilişe katılmayı unutmayın eski oyunlarla ilgili birşeyler veriyorlar.
    https://robertsspaceindustries.com/comm-link/transmission/13438-Foundry-42-Opening-Contest
    cevap david warner
  • Keşke bu oyundaki gibi gezegenlere inip gezebilseydik. Ve tabi o gezegenlerde yapılabilecek bir sürü şey olabilirdi. Star Citizenın alt yapısı buna müsait. Yapmazlarsa yazık olur.

    Bu oyunu 4 kişi geliştiriyor artık siz düşünün..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SurlarÖnünde

    Keşke bu oyundaki gibi gezegenlere inip gezebilseydik. Ve tabi o gezegenlerde yapılabilecek bir sürü şey olabilirdi. Star Citizenın alt yapısı buna müsait. Yapmazlarsa yazık olur.

    Bu oyunu 4 kişi geliştiriyor artık siz düşünün..


    Star citizende de var yürüyüp gezme tabi kısıtlı hatta silahlı fps çatışma falanda eklenmişti sanırsam. Tümünü yapmak için çok gelişmiş sistemler lazım. 10-15 senesi var rahat. Verdiğin oyun iyi görünüyor fakat tam sürümü çıktığında büyük eksiklikleri olur çoğu oyunda olduğu gibi.




  • Arkadaşlar merhabalar, bu oyuna bir videoda rastladım ve beni gerçekten çok meraklandırdı, bazı videolarını izledim ve gerçekten çok merak ediyorum şimdi.

    Sitesine girdim ve anladığım kadarıyla game package dedikleri, içinde farklı gemiler olan paketleri almamız gerekiyor oyuna sahip olmak için. Fiyatlara baktığımda 30 dolardan - 15000 (???!!!!!) dolara kadar değişiyor, bu oyun bir pay-to-win oyunu olacaksa hiç bulaşmayacağım.

    Yok öyle değil ise, 30 dolarlığı almayı düşünüyorum veya hangisini önerirseniz onu alırım.

    Oyunun geçmişi varmış sanırım, daha önce hiç bu tür bir oyun oynamadım ve devasa çok oyunculu türünü de sevmeyen biriyim, ancak bu oyunun diğer MMO lardan farkları var sanırım.

    Neyse ben biraz oyun hakkında araştırma yapayım, size sorum hangi game package ı almalıyım ?


    Edit:


    Oyun hakkında birkaç araştırma yaptım, takıldığım konu sigorta olayı.

    @Hobo.

    quote:

    Orijinalden alıntı: Hobo.

    Aylık ücret olmayacak oyunda, 1 kere al ve oyna. WoW gibi değil yani.


    Kickstarterdan destek olma fırsatını kaçırdığımız için, şimdi bize ömür boyu sigorta vermiyorlar, ayrıca fiyatlarıda artırmışlar. Önceden destek olanlar gemilerini kaybetme riski olmadan istediklerini yapacakken, biz sigortamız bitince gemimize birşey olursa, onu sonsuza dek kayıp mı etmiş oluyoruz? Ben şimdi içinde 325a olan paketi alsam, 4 ay sonra gemiye birşey olsa, oyuna verdiğim 80 dolarla ortada kalmış mı olacağım? Gemiyi kaybettikten sonra, yine parayı basıp gemi mi almak zorundayım oynamaya devam etmek için? Yani 80 dolar veriyoruz, oyunu istediğimiz kadar oynayabileceğimiz meçhul öyle mi?

    Yani oyunda bu sigorta olayı varken, nasıl 1 kere para verip alıp, devamlı oynayabiliriz ki?

    Kusura bakmayın bu oyun türünü hiç bilmediğimden, sorularım size garip veya saçma gelmiştir belki, anlayışla karşılayacağınızı umuyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Veotaar -- 29 Aralık 2013; 4:23:10 >




  • Öncelikle sigorta olayını gözünüzde büyütmeyin, oyun içindeki para birimini 'UEC(United Earth Credits)' kullanarak geminizi sigortalayabileceksiniz. En büyük geminin bile oyun içi sigortası 5.000 UEC'yi geçmeyecek, CR bizzat kendisi söyledi, doğal olarak geminin büyüklüğü ile doğru orantılı olarak sigorta ücreti artacak. Ve sorunuza gelecek olursak, evet, eğer sigortan yoksa gemini sonsuza dek kaybetmiş olacaksın, hurdasından bazı materyalları ayrıştırıp tekrar kullanmak bile sözkonusu, tabii ortada bir hurda varsa. Oyun içinde 3 çeşit sigorta mevcut olacak;

    1- Gemi Sigortası (Ana sigorta)
    2- Ekipan Sigortası (Silahların ve ek donanımların, tractor beam, jump engine vs.)
    3- Kargo Sigortası

    Ek olarak ise girdiğin bir it dalaşı sonrası hasar alan gemini tamir edebileceksin. Kısacası geminle bir yaşayıp, onu vücudunun bir parçası olarak kabulleneceksin. Onsuz sen de o evrende bir hiçsin.

    Gemi seçimin sana kalmış, oyunda hangi rol sana yakın geliyorsa onu seç.

    Ticaret ile mi uğraşmak istiyorsun; Aurora, 300-series, Freelancer, Caterpillar, Constellation, Banu Merchantman, Starfarer, MISC C bunlardan birisi işini görür.
    Kaşif misin, yeni yerler keşfetmeyi mi seviyorsun; Aurora, 300-series (315p), Hornet (Tracker), Freelancer, Cutlass, Xi'an Scout, Constellation, Retaliator, Orion gibi seçeneklerin mevcut.
    Hız senin için herşey mi; 350R, M50.
    Yoksa korsan mı olmayı tercih edersin; Aurora, Hornet, Avenger, Cutlass, Gladiator, Retaliator, Caterpillar, Constellation.
    Ödül peşinde mi koşacaksın; Avenger, diğer gemilerle de yapmak mümkün.
    Paralı asker misin; Korsan gemilerini de bu gruba alabiliriz.
    Madencilik mi yakın geliyor; Aurora, Freelancer, 300-series, Cutlass, Caterpillar, Constellation, Retaliator, Orion, Surveyor, Carrack.

    Gördüğün gibi tek bir gemiyi birçok işlevde kullanabilirsin, karar senin....

    Pay2Win olayı ise, kısmen sana oyunda üst seviyeden başlama imkanı sunsa da bence oyun zevkini öldürüyor. Hiyerarşi'de düşük rütbeden başlayıp, yukarıya doğru emin adımlarla ilerlemek bana kalırsa en mantıklısı ve olması gerekeni. Küçük gemiden başlayıp, tecrübe üzerine tecrübe koyarak gemini güçlendirmek, seni tatmin etmediği zaman da bir üst seviye çıkmak oyunu uzun süre oynamanı sağlayacaktır. Çünkü gözün sürekli bir tık üstteki gemide olacaktır. Aurora veya 300 serisiyle başlayıp yukarı doğru tırmanman bence en makul olanı.




  • Cevabınız için teşekkür ederim.

    Ben oyunda savaşmayı değilde, ticaret ve madencilik yapmayı isterim, savaşmaktan ziyade bunlar daha çok ilgimi çekiyor. O zaman ben bir aurora LN alayım.

    Merak ettiğim bir konu daha var, tabi henüz oyun çıkmadığından bilemeyiz ama, mesela yeni bir gemiyi alabilecek kadar UEC biriktirebilmek ne kadar zor olacak, yani ne kadar zaman gerektirecek.

    Bir sorum daha var, gemileri kullanmanın zorluğu nasıl olacak, tamamen bir uçuş simülatörü zorluğunda mı olacak yoksa biraz daha kullanıcı dostu bir sürüş zorluğu mu olacak? İniş yapayım derken gemiyi patlatmayalım
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.