Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Star Citizen Avenger Titan Starter Pack Hesap Satın Al 28 Nisan 2025 10:26 1 1 Star Citizen Avenger Titan Starter Pack Hesap Avenger titan starter pakete sahip olan Star Citizen hesabımı satmaktayım. Oyundan gayet keyif alarak oynadım fakat artık işimden dolayı oyunlara fazla vakit ayıramayacağım için satmak istiyorum. Sıfır fiyatı indirimlerde 2750 liraya kadar düşüyor diye biliyorum güncel kurla. Fiyatım 2 bin tl.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 2000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bursa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Corsair H150i Capellix Beyaz 360mm CPU soğutma [SATILDI] Samsung Galaxy Tab S9 Plus S9+ 256 gb / 12 ram garantili tablet [SATILDI] Star Citizen Avenger Titan Starter Pack Hesap [SATILDI] Steam %20 den satılık 60 USD Bakiye