Şimdi Ara

STAND UP NASIL?.YENİ [6.BÖLÜM]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Polis aşağıya yuvarlandı.Çok üzüldüm.Gidip kaldıracak iken komşu '' bırak bırak hadi bilgisayarı yapalım '' dedi.İşte o anda camdan koskoca bir ışık parladı.
    Uzun süre bizi izledi.Bizde onu izledik.Sonra arkadaş durup dururken 1 taş aldı ve onlara attı.Sonra onlarda bize taş attı.Çok korkmuştuk.Adam beni yemeyin diye bağırıyor etrafta.Adamın o kadar çok sakalı vardı ki sakalına basıp yere düştü.Işık bi süre sonra kayboldu.

Ertesi gün çocuklarının sünnet düğünleri varmış.Herkes altın,para filan taktı. -Peki sen ne takacaksın abi bana dedi çocuk.Görürsün şimdi dedim.Tam giderken çocuğa çelme taktım yere kapaklandı.Şimdi anladın mı dedim.Arkadaş 1 gb ram takmış.Üzüntüden internete gitti.Tabi herkeste onu arıyor.Baktım gelen bütün kızlara çelme takıp düşürüyor internet kafede. Napıyon orda?Özür dilerim hadi gidelim dedim. Demez olaydım. '' İnternette kız düşüyorum ''dedi.
    Çocuk alkolü bırakıp mazot çekmeye mi başladı naptı?Kafa gitmiş iyice.

Saygı.Nasıl olmuş?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhfade -- 6 Haziran 2013; 23:20:48 >

• Bir yere göndereyim mi nasıl olmuş?
  • İkincisi güzel
  • 5. bölüm daha iyiydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: potur

İkincisi güzel

Adama gönderdim artık hepsini. 5 .bölümü de gönderdim cevap gelirse yazarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cuber

5. bölüm daha iyiydi

onuda yolladık bakalım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.