Şimdi Ara

İSTANBUL'DA CAPTAİN BLACK CHERRY Lİ VEYA BALLI SATAN VARMI BEYLER

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
14.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynen başlıktaki gibi. İstanbul'da Captain Black Cherryli veya Ballı satan yerler warmı veya satan varsa alacağım arkadaşlar .Acil lazım :)
  • üsküdar sahildeki bufeler taksım cıcek pasajındakı bufe ve otur yerler
  • Taksim de İstiklal girişindeki çiçekçilermi paşa bana direkt adrees lazım biliyorsan bi zahmet :) Avrupa yakasındayım
  • Beyler Upp Acil Lazım :D
  • Seyyarda filan satılanların çoğunun sahte olduğunu düşünüyorum.
  • Öyle ya.Buralarda adam kendi ağzıyla söyledi.SAtılanların hepsi sahte diye. Bu çevre öyle
  • taksim çiçek pasajı die sor gösterirler blackwood ballı al daha ıyı
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmRLanD

taksim çiçek pasajı die sor gösterirler blackwood ballı al daha ıyı

Backwoods olacak veya çakma versiyonu var blackwood diye o feci.
    Bu arada duty freede görevliye sormuştum bir arkadaşım için, captain black cherry üretilmiyor dedi (onun yalancısıyım).
  • cptan black cherry artık yok ama puro tütünü war oda güzel ama sigarası gibi zevk vermiyo. ballı satan yer ise awrupa yakasında tahta kale :) civarları ama bakarken alırken elınle bı sık ıslaklıgı gelır hıssedersın bırde dıkakt et ıste :D her yer kaynıo diyorsunuz ama pek sahte ballı gormedım ben , sadece insanlarımız kazıklanıo tanesi 8-9 tl ye zorlanıo
  • Bende üretime tekrar başladılar diye biliyorum geçen gün bakırköyden almış içtik gayet güzeldi fakat sahte olup olmadığını bilmiyorum en azından sağlıklı bir yorum yapamam
    Not: Canım çekti iyi mi
  • Taksim çiçek pasajı he.İyi ben bi gidip bakayım varmı yokmu diye. Eğer bulabilirsem yazarım buraya paşalar. Blackwoods orjinal ballı olna öylemi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jumped -- 20 Şubat 2011; 14:31:23 >
  • eet blackwoods ballı de verır sana adam 8 tl olması lazımdı
  • O değilde niye biri cherry biri bal?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

O değilde niye biri cherry biri bal?

+1907
  • Arkadaşlar , Eğer Mor Paket Böğürtlenli Backwoods isteyen olursa , Yurt dışından freeshoptan yeni getirdim . Türkiyede çok zor nadir bulunur meraklısına Pakedi 10 tl Her paket 5lidir Ve prolar çok taze ve ıslaktır !
  • Jumped kullanıcısına yanıt
    Galiba çicek pasajında ya da taksim çevresinde arkadaş kayboldu çünkü son mesajı bu olmuş.Bilen var mı?

Backwoods ya da Captan Black taksim civarında
  • Backwoods Honet Berry 8 paket 70 tl (4 paket 35 tl).
    İsteyene Taksim'de elden teslim edilir.
  • Satıldı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.