Şimdi Ara

Staj dosyası doldurma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu yaz tatilinde 1 aylık elektrikçide staj yaptım adam imzaları attı gerisini kendin doldur dedi.Elektrikçi olan veya elektrik-elektronik öğrencisi olupta staj yapan arkadaşlardan yardım bekliyorum 12 adet daha yazmam lazım neler yazabilirim?

Staj dosyası doldurma

• Gerçekte ne yaptıysanız o

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gktupc

Gerçekte ne yaptıysanız o

Hocam gerçekte gidiyiduk insaata zaten oruclu oldugumuz icin pek is yapmiyorduk 20 gun boyunca 2 farkli apartamanin daire diafon guc ve led tesisati dosemesi yaptik bunlari yazsam inanmazlar bana ustune birse stajdan birakirlar

Orijinalden alıntı: bnym97

quote:

Orijinalden alıntı: Gktupc

Gerçekte ne yaptıysanız o

Hocam gerçekte gidiyiduk insaata zaten oruclu oldugumuz icin pek is yapmiyorduk 20 gun boyunca 2 farkli apartamanin daire diafon guc ve led tesisati dosemesi yaptik bunlari yazsam inanmazlar bana ustune birse stajdan birakirlar

Şimdi şöyle bi varsayım yapalım ilk gün a işini yaptınız sonra b işini yaptınız. Sonra x işini ve sonraki gün a+b isinj sonda z işi sonra a+z falan böyle yap. Yalnız gerçekçi ol bi günde apartmanın her işini yaptık vs diye yazma mesela 10 gün çalıştın ya 11. Gün e diğerlerinden daha hafif ama yapılması gerekli işleri yaz. Elindeki ekipmanın kontrolü parça temini vsvs gibo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.