Şimdi Ara

stadın dibinden dondum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 17.30 da haberi aldık sanayi yolunda haberim oldu geri dondum.Hadi beni geçtim .Şehir dışından gelen adamlar var Hakkımı helal etmiyorum Allah sizi bildiği gibi yapsın
    Not Anadolu yakasında gittim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

ışid ulusa mı seslendi ? yoksa pkk mı ?

GALATASA|RA|Y
  • quote:

Orijinalden alıntı: FenerLee_

Şükürler olsun ki hiçbir şey kardeşim.Sen ve oraya giden tüm Gs lilerin canı Fenerin yada Beşiktaşın kazanacağı şampiyonluktan önemli

Gslilerin canı herşeyden önemliyse adamları stadyumun içine alıp koruyacaksın. Eve dönmelerini istemeyeceksin, 1 metro 2 bin kişi alıyor orda bomba patlasa ?

HERKES RÜTBESİNİ BİLECEK!
  • stad çevresinde bulunanların kılına zarar gelmedi ya bugün varsın fenere yüklenin kardeşim sıkıntı yok kimsenin canı yanmasın. ülkemiz şu terörden kurtulsun artık. pazar günü millet dışarı çıkmıyor. ne hale geldik

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

nerde yaptılar o açıklamayı bi göstersene :)

ışid ulusa mı seslendi ? yoksa pkk mı ?

arkadasım ,dostum,kardeşim,hemşerim,vatandaşım.biraz sakin ol.biraz dinlen.boyle evladın ölmüş gibi o konudan bu konuya atlama.bak ben kirsehirdeyim.burda esnafım.bu kıytırık boktan şehirde bile bugun hayatımda ilk defa bombalı saldırı olucak diye sokagımdan aksama kadar 100 tane adam gecmeyen sokakta bir suru sivil polisler vardi.herkesi tek tek süzüyorlardi.bugun bende korkudan 3 te kapattip geldim dukkanı.haber gazete internetten bilgi edinmiyormusun hic.bugun dukkana gelen 70 yaşındaki nine bile biliyordu.madem bana guvenmiyorsun yaz google ya.cıkan bilgilere bak.hadi fenerligim diye gıcıksın bana.bi kasık suda bogasın var.kendi taraftarına damı acımıyorsun.ben suan 10 0 olmus gibi hic kimse olmedi.hicbi gs taraftari olmedi diye seviniyorum.biraz vicdan ya.biraz ya.senin gecmisinde işkence filan mi oldu.insanları sevmiyormusun?insanlara kininmi var nedir anlamadimki.gs de allah gs.yuhhh.

• quote:

Orijinalden alıntı: GANN1CUS

quote:

Orijinalden alıntı: FenerLee_

Şükürler olsun ki hiçbir şey kardeşim.Sen ve oraya giden tüm Gs lilerin canı Fenerin yada Beşiktaşın kazanacağı şampiyonluktan önemli

Gslilerin canı herşeyden önemliyse adamları stadyumun içine alıp koruyacaksın. Eve dönmelerini istemeyeceksin, 1 metro 2 bin kişi alıyor orda bomba patlasa ?

Devletin vatandaşlarını koruması yada koruyamama konusu ayrı bir tartışma başlığı ama bu konu için açıklamalara inanmak durumundayız.Çünkü hiçbir şey bilmiyoruz belki çıkışta patlatacaklardı belki saat 19:45 maç başlamadan kalabalığın en yoğun olduğu zaman...Bu olay ihbar değil istihbarat yani ufak düşünülecek bir durum değil.Pariste terörist Fransa-Almanya maçına girecekti 100 küsür kişi oldü o gün.Terör bu ne zaman ne hainliği yapacağı belli değil.Şükürler olsun şuana kadar birşey olmadı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • FenerLee_ kullanıcısına yanıt
    100 kişinin çoğu tiyatro salonunda keleşle açılan ateşte olenler
    Bombayı stada soksaydı 500 u geçerdi bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.