Şimdi Ara

STADİA, STREAMING SERVİS SİSTEMİ TÜRKÇE YAMAYI NASIL ETKİLER

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
62
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • oyun dünyasının geleceği olarak adlandırılan bu sistemde türkçe oyun oynama şansımız olmayacak galiba



  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cheryl Mason

    Bu mesaj silindi.
    Bence sadece ex oyunlarda olur o dediğiniz. Onun dışındaki pyunlarda hiç umudum yok. Aaa kalitede oyun yapanlar bedava yapılmış yamaları bile eklemiyor. En basit örneği GtaV

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne diyelim, inşallah dediğiniz gibi olurda sıkıntı yaşamayız, umarım korsan olayınıda bitirir bu servisler
  • aslında buna çeviri yapmak daha kolay olabilir sistemi görmek lazım youtube videosuna altyazı yapmak kadar basit bir sistem koyadabilirler ama bu tarafı biraz zor gibi.en azından isteseler yaparlar bence.
  • Olmayacak. Stadia streaming servisi başka bir şey değil. Geliştiriciler oyunlarına Türkçe dil desteği sağlarsa ancak öyle oynarsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stadia'nın bize adam gibi gelmesine en az 5 sene var. Ekonomimiz düzelir ve orijinal oyun satışları artarsa (!) belki Türkçe çıkmaya başlar oyunlar.
  • Oyunun dosyalarına erişim olmayacağı için oyunda özellikle mod desteği konmadığı sürece Türkçe yama dahil her türlü mod yapımı imkansız hale gelecektir. Ama korsanın imkansızlaşması ve Netflix tarzı abonelik sistemi ile oyun fiyatlarının düşmesi sağlanırsa resmi Türkçe desteğini daha sık görmeye başlayabiliriz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekleri söylemek suç ki yorumum silinmiş. Şaka gibi bir forum yönetimi var gerçekten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu durumda yama işi olmaz fakat ülkemizde bu hizmetin kullanıma açılma süresinin uzun tarihler sonrasında olacağını varsayarak o zamana kadar belkide Türkçe oyunlar daha da yaygınlaşabilir. Bu da bizim sıkıntımız çözer.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şimdi abuk subuk bir şeyler yazdım k.b :D Merak eden Code: kısımından mantığı kavrayabilir. Düzenlerim ilerde. Microsoft çok ağır bir eleştiri yaptı sistem için goyda; "Oyun yok" dedi doğru dedi XD Yhook **** canlı yanyında similasyon olarak platform tanıltı şahsen ticari boyutta en iyi pazarlama aylık üyelik ve modifikasyon seçeneklerine sahip toolslara para vermek olacaktır. Onun dışında google bir çok hizmete yaptığı gibi arka plana kaldırım raflarda zamanı geldiğinde kullanılır diyerek yıllarca unutulacak bir teknoloji olabilme imkanıda yüksek. Aynı zamanda alacağı lisanslara bir Uplay ve Steam kurucu olarak pek buna taviz vermem XD Tabi kurucu benim şastınız mı
    ilerleyen günlerde pek bir şey göremeyeceğiz o kadar.

    Şimdi bu vardı, ama b** atmak yerine açıklayayım; İnternet kafelerin bu sistem uyarlanmaya başlandı bu teknolojiyi global olarak google nin sunmasından önce sistem linux işletim sistemli sunucu üzerinden gerçekleştirilerek hem oyun hem de sosyal hem de office işlemleri için tasarruf ve verimlilik elde etmek amaçlı yapılıyor, sistemi bulut sunucudaki hybrid teknolojisi temeli baz alınabilir internet kafelerin client yanı kullanıcıların ulaşabileceği makinelerde sadece görüntü ve yüksek ağ bağlantısı sağlayabilecek işleyebilecek şekilde hazırlanıp storage, gpu dan istifade etmek biliyorsunuz ki gpu burada en çok sıkıntı barındıran donanım olmakta ticari boytutunu ve yenilikçi bir kafe olarak bunu göze almak parada olsa sıkıntı şahsen bu fiyata o kadar pc donatmak istemem bu yüzden eski oyunlarla dolu nostajik değimiz lakin nadiren eskilerden bir kaçını oynadığımız kafe oyunlarıdır bana ayak yapmayınız yaşınızı tüm boyutlarıyla yaşadım utanmadan yeni kafelerde group polices bağlı oturum açılışında gizlice 1gb sanal sunucular açılmasını sağlayarak çok işler yaptım burada kafe sahibi bunları hazırlarken ödevine iyi çalışması lazımdı tabii bunlar çook eskiden olan o zamanlar otomasyonlar gelişme aşamasındayken yapılabilen taktiklerdi.

    Kısacası okuyun :D ;; Şimdi Bir main server, otp ve network gerekirse storge planlamak için ayrı server gerek ortalama 2 server iş görüyor bu fiziksel sermayedeki işletmeler için geçerli bunlar üzerinde yüksek kalitede video işleyebilecek ve işlem hızını hesaplayabilecek işlemciler ile donatılır, gereken sistem yazılımları uzak bağlantıyı stabil sağlayacak ve vpn veya farklı dış etkenlerden korunacak rulleslar koyulur ve açıkların giderilmesi adına lisanlar sipariş edilir, client makinelerde görüntüyü iletebilecek seviyede anakart ekran kartı değil bakın ANAKART BOARD ve ortalama veya daha düşüğünden bir işlemci yerleştirilerek 1080p boyutunda görüntülerin sağlanacağı donanım hazırlanır bunlara kullanıcılar oturur ve en önemli taraflarından lan kalitesini dbi olsun vereceği voltajı olsun paketlerin iletim ve alım gücünün 1ghz veya daha fazla boyuttu destekleyecek network kartları ile donatılır. Nedeni video down etme ve bunun karşıya kullanıcı tarafından geri bildirimin yapılması normal bilgisayarda da olsun çok güç isteyen büyük çapta bağlantı gücü ister. Özellik uzaktan eğitim sunan sunucularda burada youtube demiyoruz firmanın sunduğu uzaktan eğitim CANLI videolarda stabil görüntü için bune ya ne masraf diyebileceğiniz şekilde bağlantı gücü gerekiyor ki stabil bağlantılarda düşüklük yaşamasın aynı zamanda bağlanacak kullanıcı artınca dahada bedel oluyor. Sistem kaba taslak böyle mantığa bakarsanız aslında, Bu playstation sistemlerde bulunuyor yapabilecekleriniz kısıtlı belli bir kare hızında birçok oyunu oynama imkanı bakımından nimet olarak düşünen akıllılar olsada orjinalliğin getirdi sistemlerde ödenen bedeller bu akıllıları saf dışı bırakabiliyor verdiğiniz paranın birikimi ile 2 yılda çıkan ps sistemler yerine ortalama 5 yıllık masaüstü sistemler donatabilirdiniz. Neyse ^^ Arkadaşlar bu bir kaba anlatım stadia buna benzer mantığı yol alarak çıktı LAKİN Google gibi firma direk bu mantığa uyarak bu teknoloji benim diyecek kadar da öküz değil yani kendi istemcileri olan buna yönelik özel modifikasyonlar yapılmış cpu gpu donanım ve blanse yapabilecek yazılımlara kendi orjinalliğini sağlabilen bir firma Aynı zamnda hayatındaki muhteşem karıyı bulabileceğimizden tutun size hayat planı çıkartabilecek yapay zeka derin öğrenme mantığına en yakın olan firmadır aldığınız uçak biletin google ile hiç alakası olmasa bile hesabınızı olsun olmasın biliniyor YEMİŞİM VPN izi ^,.,^




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.