millet fener bjknin rekorunu kırmakta kararlı hadi bakalım başarılar maç hakkında yorumlarınızıda paylaşırsanız sevinirim
Yazık.
Dur hele yavaş gel...
Skor 2-1 ve FB iyi oynamaya başladı.2.yarı ne olur bilemeyiz ama 2.Liverpool faciası olmaz.
darısı Arsenal' e
Fener toparladı 2-2 biter bu maç
adam ol
quote:
Orjinalden alıntı: Vittoria
millet fener bjknin rekorunu kırmakta kararlı hadi bakalım başarılar maç hakkında yorumlarınızıda paylaşırsanız sevinirim
bikini.gif
ayıp ayıp
beşlesin şu feneri porto da aziz yine istifa etsin eğlence olsun
quote:
Orjinalden alıntı: pierozi
beşlesin şu feneri porto da aziz yine istifa etsin eğlence olsun
Olar.
doğuru porto yağıdı volkana
Porto fener 2-2 yakalasın diye herşeyi yaptı bana göre... Lisandro Lopez in kaçırdığı karşı karşıya resmen ciddiyetsizlikti. Başka takım olsa affetmez 4-5 lerdi bu maçı. Fener iyi kurtardı...
Fener 2 maç daha böyle oynarsa, Aziz Yıldırım yarı dönemde 5 futbolcu alır heralde...
Ama hep söyledim, her sene 1 tane ünlü 3 tane kötü adam alıcaklarına 3 tane orta düzeyde futbolcuyla bu işi yürütebilirdi... Burak Yılmaz ??? İlhan Parlak ??? Josico ???
Helede hala selçuk oynuyor, sağ kanatta uğur nerdeyse alternatifsiz... Bu sene Fenerbahçe o havayı yakalayamaz tahminimce...
quote:
Orjinalden alıntı: Sovereign_Khan
Fener 2 maç daha böyle oynarsa, Aziz Yıldırım yarı dönemde 5 futbolcu alır heralde...
Ama hep söyledim, her sene 1 tane ünlü 3 tane kötü adam alıcaklarına 3 tane orta düzeyde futbolcuyla bu işi yürütebilirdi... Burak Yılmaz ??? İlhan Parlak ??? Josico ???
Helede hala selçuk oynuyor, sağ kanatta uğur nerdeyse alternatifsiz... Bu sene Fenerbahçe o havayı yakalayamaz tahminimce...
Fb ara transferde 10 mu 15 mi 20 mi verecek Topuz' u alacak, alması gerekiyor. Yoksa Lig de gider Avrupa ' da sıfır da çekilir ciddi istifalar bile gündeme gelebilir. Aziz Yıldırım' a sorulacak soru bence şu " Bu kadar emek verdiğin takımı 2-3 milyon dolar ödeyebilip elinde tutmak varken neden belirsiz işlere giriştin?"..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme