Şimdi Ara

ssssssssssssss (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ugur.k

Hocam geçmiş olsun. Merak ettiğim birsey var yüzünüz kolunuz yandı mi airbaglerden dolayı

Geçen sene geçirdiğim kazada bana bişey olmamıştı ama yan koltukta oturan oğlunun yüzü yanmıştı airbag yüzünden,

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben 70 km hızla giderken hiç frensiz önümdeki araca çarpmıştım 6 araç zincirleme yapmıştık airbag açmadı sizce hangisi normal??
    ssssssssssssss
    ssssssssssssss

• Bi kaç sene önce fabia ile böyle bir kaza yapmıştik. Araç 2.vitese yeni geçmişti yani hız max 40 filandi. Airbag açıldı ve şanzıman kendini kilitlenmişti (manuel vites 2 de kaldı boşa alamadık). Sizin aracınız da manuel vites mi otomatik mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şanzıman değişmeyecek kilitlenmiştir, airbagler de piyasada 1000-1500 arası tutar o arabada, makul bir fiyat söylemiş aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Extra Terrestrial

Bi kaç sene önce fabia ile böyle bir kaza yapmıştik. Araç 2.vitese yeni geçmişti yani hız max 40 filandi. Airbag açıldı ve şanzıman kendini kilitlenmişti (manuel vites 2 de kaldı boşa alamadık). Sizin aracınız da manuel vites mi otomatik mi?

Otomatik hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

şanzıman değişmeyecek kilitlenmiştir, airbagler de piyasada 1000-1500 arası tutar o arabada, makul bir fiyat söylemiş aslında

Kazadan sonra 20-30 km sorunsuz kullandım arabayı hocam,herhangi bir sorun yoktu.
  • uygun_sefa U kullanıcısına yanıt
    şanzıman kilitlendi ise kazadan sonra nasıl gitti araç
    ssssssssssssss
  • quote:

Orijinalden alıntı: ergunsoy

Ben 70 km hızla giderken hiç frensiz önümdeki araca çarpmıştım 6 araç zincirleme yapmıştık airbag açmadı sizce hangisi normal??
    ssssssssssssss
    ssssssssssssss

siz bu arabaya birde para vermişsinizdir alırken ?

• Emniyet kemeri kiylediyse o da değişecek bildiğim kadarıyla.

Bence çıkma da olsa airbağ masraf çok az geldi.

Araba alabilecek durumunuz varsa satın geçin bu halde

• Aynı arabanın makyajsızıyla merdivenlere çıkıldı tampon, radyotör, klima radyotörü hasar aldı hava yastıkları filan açılmadı.

Araç kaç model hocam kitapçığında ömrünün 15 sene olduğu yazıyor. Belki ondandır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZETEC SE -- 7 Eylül 2016; 9:17:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3. Paragraf
    Bu mesaja eklenen görseller:

ssssssssssssss

• ergunsoy kullanıcısına yanıt
    SRS yada SRP denilen airbag çalışma sistemi yüzünden olabilir, emniyet kemeri takılı olup olmamasına göre değişiyor, yalnız 70 km hızla frensiz öndeki araca çarparsanız emniyet kemeriniz yoksa kendinizi ön camda bulursunuz, emniyet kemeri takılı ise de baya bir hasar verir vücuda, siz iyi çıkmışsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZETEC SE

Aynı arabanın makyajsızıyla merdivenlere çıkıldı tampon, radyotör, klima radyotörü hasar aldı hava yastıkları filan açılmadı.

Araç kaç model hocam kitapçığında ömrünün 15 sene olduğu yazıyor. Belki ondandır.

2004 model hocam araba,ama bu kadar hafif darbeyle açılmasına herkes şaşırdı bu nedenle de olabilir.
  • Geçmiş olsun hocam. İvmeölçer yok sanırsam bunlarda. Büyük ihtimal tam sensöre gelmiş hasar. Motora kadar gelseydi, derdim bir ihtimal fakat şanzımanla bağını ben de çözemedim. O fiyat sadece airbagler olabilir. Kemer gergileri, beynin ve Airbag ünitesinin tekrar kodlanması, konsolun tekrar kaplanması vs.vs. daha pahalıya gelir. Sanayide tanıdık yoksa yine bir yetkili servise gitmekte fayda var.

• mevsimsiz_kar45 kullanıcısına yanıt
    70 km/s hızla gerçekleşen çarpışmada bu hasarı almışsa yarın aracımı satıp Yeti alıyorum hemen.
  • Şıh Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Yarın ustayla görüşüp sanziman olayını detaylı öğrencem benimde kafama yatmadı çünkü.

• Cesc_ kullanıcısına yanıt
    Konya da yaşıyorum tedes var 70 km hıza sabitlemiş gidiyordum dalgınlık muhakkak var ama hiç birşey anlamadım sadece önümde bir karartı gördüm ve çarptım.20 gun göğüs kafesimde ağrı ve yaklaşık 2 ay dizlerim ağrıdı.Kemerim takılı olmasaydı belki suan yasamiyordum.Allah korudu.Zincirleme oldu 6 araçdan 4. idim.ön arka komple pert oldu araba.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.