Şimdi Ara

Sssf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
2.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet2236 -- 31 Ekim 2018; 23:25:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bhh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet2236 -- 31 Ekim 2018; 23:26:36 >
  • hangi kitaptan gidiyorsun
  • Ne olursa olsun pes etme. Matematik tecrübe işidir. Neredeyse tüm konular birbirlerine bağlıdır. Zamanla da hepsi birbirine oturur. Sen sadece çalış. Yapamadığın yerleri kaç kere olursa olsun tekrar et. Yalnız soru tipi ezberlememeye özen göster. Mantığını anla. Mesela mutlak değer dediğin şey sayı doğrusunda bir sayının 0'a olan uzaklığı ve yakınlığı ile ilgili. O sayı doğrusunu çizip böyle düşünebilirsin. Bende bu yollardan geçtim. Seni çok iyi anlıyorum.
  • management inf systems kullanıcısına yanıt
    Antremanlarla matematik 1 den cozusum 2 den cozdum çap fasikulune gectim bir iki test ilerledim ama ondan sonrasini hic cozemiyorum anlamadijlarimi izlemeye anlamaya calisyirum onlari da tam anlamiyla ogrenemiyorum

• Tesekkurler destegin icin evet soru tiplerini ezberlememeye calisyorum ama yapamadigim zaman birakasam geliyor ugrasiyorum 5 dk 10dk soruyla ama olmuyor

• hocam boşver bırak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaslar siz bu surecleri nasil atlattiniz pisman olmak istemiyorum yardimci olurmusunuz goren arkadaslar lutfen

• Hocam biraz sabırlı olman gerek. Belli bir yerden sonra düğüm açılacaktır. Annene babana çok aldırma. Öyle derse bir daha evet vali olacam de. Sonrasında dayak filan yiyeceksen deme tabi
  • 2019ayt kullanıcısına yanıt
    Birakirsam neye gore birakicam bi guvencem yok daha 1 2 ay oldu boyle olmamam gerektigini biliyorum

Birakirsam neye gore birakicam bi guvencem yok daha 1 2 ay oldu boyle olmamam gerektigini biliyorum

• Ahmet2236 A kullanıcısına yanıt
    ben eylül ayında ygs mattan 5 net yapamıyordum. sınavda yetişriremedim ama yanlışım yok

• PeteMitchell01 kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler yazdigin icin.Her defasinda takmicam diyorum ama insanin da bir sure sonra morali bozuluyor yalniz oldugunu hissetmesi flan ama sabirli olmaya calisicam tesekkurler

Senin adina sevindim bende yuksek netler yapmak istiyorum ama daha mutlak degeri yapamiyorum:(

• Ahmet2236 A kullanıcısına yanıt
    bak sakın aytyi boşlama yoksa benim gibi tytyi 15-20k bekleyip aytde 100k ya atar mı acaba diye düşünürsün

Boslamicam tabiki matematik 1 konularini bitirmeye calisyorum ondan sonra turev intergal gibi konulara caliscam yaz tatilinin son 15 20 günü ama daha mat 1 de bile bir konuyu anlamakta zorlaniyorsam onlarda ne yaparim bilemiyorum

Boslamicam tabiki matematik 1 konularini bitirmeye calisyorum ondan sonra turev intergal gibi konulara caliscam yaz tatilinin son 15 20 günü ama daha mat 1 de bile bir konuyu anlamakta zorlaniyorsam onlarda ne yaparim bilemiyorum

• Geçen sene bu dönemler ben de bu durumdaydım.Hatta ben de mutlak değeri anlamamıştım.Ama pes etmedim şuan sıralamamı bekliyorum hedefimi gerçekleştirmem kesin gibi.Herkes kendi yolunu kendisi çizer olmadı diye olmayacak değil :)

• yaranamadim kullanıcısına yanıt
    Sen ne yaptin tam olarak ben soruya bakiyorum o bana bakiyor 5. 6 kere olaa tamam suan test onumde 16 soruluk mutlak deger esitsizlik le ilgili 5 tane yapabildim:(

Kardeş adama en son küfür ettirip ban yedirecen yeter artık kardeşim şu forumu terk et kendine başka platform bul

Senin troll olduğunu anlamayanlar yanlış anlıyorlar şu forumda insan gibi gez, en azından insan taklidi yapmayı dene

Adam konuyu analayamıyorum diyor, üzülüyor senin yaptığına bak, utan be

Çok eğleniyor musun bari milleti oyalamakla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-94B38574C -- 14 Temmuz 2018; 18:16:6 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.