Şimdi Ara

*sss

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DepremDede -- 19 Ağustos 2016; 17:45:22 >

• Ağır Blok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla bende anlamıyorum adam mitin başındaydı binlerce bomba patladı yüzlerce insan öldü darbe bile gerçekleşti ama adam hala emrindekilerin altına passat verip motorcu çocukları tehdit ettiriyor. 20 sene önce mit dendiği zaman sokakta 1 tane suçlu kalmazdı.
  • Konuyu Ülke Gündemi ne aç yoksa 15 DayZ geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: pxcnsRy

valla bende anlamıyorum adam mitin başındaydı binlerce bomba patladı yüzlerce insan öldü darbe bile gerçekleşti ama adam hala emrindekilerin altına passat verip motorcu çocukları tehdit ettiriyor. 20 sene önce mit dendiği zaman sokakta 1 tane suçlu kalmazdı.

Akp neden hala ulkenin basinda tartisilmiyorda emir kulu adamlar tartisiliyor..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _AsDeRf_

quote:

Orijinalden alıntı: pxcnsRy

valla bende anlamıyorum adam mitin başındaydı binlerce bomba patladı yüzlerce insan öldü darbe bile gerçekleşti ama adam hala emrindekilerin altına passat verip motorcu çocukları tehdit ettiriyor. 20 sene önce mit dendiği zaman sokakta 1 tane suçlu kalmazdı.

Akp neden hala ulkenin basinda tartisilmiyorda emir kulu adamlar tartisiliyor..

kardeş bunu bana niye soruyorsun halka sorsana
  • darbe olsa ne işinize gelirdi ama!
  • 15 gün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DepremDede

Evet neden hala bi astsubay mitin başında anlayabilmiş değilim...

Bence sen bunları anlamaya çalışma önce lafının arkasında durmayı öğren.

Ağır yakalandın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.