Şimdi Ara

Ssd ve ram montaj yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar öncelikle sistemim şu;asgard 382 pure black editon 500w midT Atx kasa,hd7850 directCU2 GDDR5 2gb 256 bit Amd radeon dx11.1 ekran kartı,4 gb ripjaws ddr3 1600mhz cl9 1.5V tek modül ram,fx x6 6300soket AM3+3,5Ghz 14 mb cache 32 rım işlemci,970A-G46 amd 970+sb950 am3+ddr3 2133 mhz(o.ç) sata 3.0 usb 3.0 anakart.
    Evet arkadaşlar bu sistemi gecen yıllarda bu siteden beraber toplamıstık ve cok memnunum ama hdd eski pc nin parcası oldugu icin performansı iyice dustu bende ssd ve almısken aynısından bir ram aldım.gelelim asıl konumuzu önce birkaç sorum var:
    1) samsung 850 evo 120 gb,ripjaws 4 gb ddr3 1600 mhz cl9 1.5V tek modül ram(sistemdekinin aynısı) elime ulaştı,bunlarıda sizler tavsiye ettiniz ve sistem bununla ne gibi değişiklikler yaşar ve kaldırır mı uyumlumu.
    2)sistemi ssd ye kurucam ve eski hdd yi depolama olarak kullanıcagım için ssd ve hdd nin kablolarını nasıl ayarlayacagım,birisi bana ssd yi ilk slota tak demişti tam hatırlamıyorum.
    3)ram şuanki ram in takılı oldugu renk siyah 4 slot var ben yeni aldıgımı diğer siyah slotamı takacagım.
    4)bilgisayar donanımından cok anlamıyorum neyi nereye nasıl takcam bilmiyorum yardım edermisiniz?(foto atabilirim) adım adım yardımcı olacak biri varmı acaba?
    5) 8 gb usb bellekte aldım windows 7 64 bit nasıl yuklerim kim özel mesaj atabilir bu konu hakkında usb ye nasıl yazarım vb.
    Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• gundogan94 G kullanıcısına yanıt
    Diğer ramide siyah slota tak.

HDD'nin içeride nasıl takılı olduğuna bak aynı şekilde SSD takacaksın bir zorluğu yok, herhangi bir sata girişine taksan olur farketmez. Ram takmak zaten lego birleştirmekle aynı uzun kısa bölümünü aynı şekilde denk getirip bastıracaksın. o slotun başındaki çıkıntı çıt etti mi girmiş demektir. Elinle kontrol et, sen o kısmı ittirmeye çalıştığında hareket etmemesi lazım.

Ssd ve ram montaj yardımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 28 Eylül 2015; 14:39:11 >
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Peki parcaları takmak kolay bundan sonrası biraz zor benim için windows u. Usb ye direk yükleyip atıcam mı, yoksa yazmam mı gerek üstüne program ile ,bunu hallettim diyelim,msi anakartın biosu çok karışık geldi bana nasıl usb formatı atabilrim diğer hdd yi nasıl resetlerim ,sata 3 kablo ile mi bağlamalıyım eski hdd ve yeni ssd yide tam performans için ,kusura bakma biraz acemiyim @MühendisMurat

• quote:

Orijinalden alıntı: gundogan94

Peki parcaları takmak kolay bundan sonrası biraz zor benim için windows u. Usb ye direk yükleyip atıcam mı, yoksa yazmam mı gerek üstüne program ile ,bunu hallettim diyelim,msi anakartın biosu çok karışık geldi bana nasıl usb formatı atabilrim diğer hdd yi nasıl resetlerim ,sata 3 kablo ile mi bağlamalıyım eski hdd ve yeni ssd yide tam performans için ,kusura bakma biraz acemiyim @MühendisMurat

İmzamdaki W10 rehberine bak orada herşey anlatılıyor resimli olarak.

3.mesaj format konusu.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Çok güzel bir anlatım hocam eline sağlık ama bana win 7 64 bit ultimate lazım iso dosyası senin kullandıgın linki atarmısın rehbere yasak diye koymadın sanırım,özel mesaj ile atabilirsen sevinirim iyi akşamlar @MühendisMurat

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.