Şimdi Ara

SSD Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (790. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.968
Cevap
719
Favori
1.708.252
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
90 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 788789790791792
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Un4Given35 kullanıcısına yanıt

    İhtiyacınız var mıydı, bence sorulması gereken soru bu :) Mesela kendimden örnek verecek olursam şuan 500gb nvme ssd im var ve 1TB bu yüzden bana ara boyut olarak geliyor, ayrıca günlük kullanımım için fazlasıyla yetiyor. Kapasite ihtiyacım olursa da ekstradan nvme ve sata portum olmasına rağmen gidip direk 1TB yi atlayıp 2tb lık bir nvme ye geçeceğim. Zamanında 750-800 liralara samsung pm981 ler düşüyordu o yüzden hiç almayı düşünmemiştim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

    İhtiyacınız var mıydı, bence sorulması gereken soru bu :) Mesela kendimden örnek verecek olursam şuan 500gb nvme ssd im var ve 1TB bu yüzden bana ara boyut olarak geliyor, ayrıca günlük kullanımım için fazlasıyla yetiyor. Kapasite ihtiyacım olursa da ekstradan nvme ve sata portum olmasına rağmen gidip direk 1TB yi atlayıp 2tb lık bir nvme ye geçeceğim. Zamanında 750-800 liralara samsung pm981 ler düşüyordu o yüzden hiç almayı düşünmemiştim.

    240 sata 500 hdd var fakat hdd öbür pcnindi zaten sandisk 1tb ile arasında 250 tl fark vardı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Un4Given35 kullanıcısına yanıt

    Bu fiyata hiç bir eksiği olmayan bir ürün almışsınız, sandisk ultra/wd blue lar bir tık alt seviye kalıyor ama onlar da üzmezdi hiç. WD Sn750/sandisk extreme pro ile kıyas yaparsanız ucuza gelmiş bile sayılır.

  • Buna uygun msata ssd nerden bulabilirim acaba bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok mutlu olurum.

  • SSD + -laptop(daha kritik)- temizliği ile bilgisayarınızdan olabilecek en iyi verimi alabilirsiniz, yaklaşık 300-500₺ masrafla min 4000'lik pc almaktan kurtulabilirsiniz fakat miadı dolmuş pc'ler hariç, bunun ayrımını iyi yapmak önemli.


    Destek için her zaman ulaşabilirsiniz, forum/insta/twit adreslerim profilin altında olması lazım.

  • fcnet kullanıcısına yanıt

    bende bugün niyetlendim bir ssd almaya baktım bu 550/530 hızlıların 1TB'ı'da hemen hemen yüksek hızlı m2'lerle aynı. Ne kaçırıyorum? Neden bunları alayım yüksek hızlı az yer kaplayanı varken? Sıcaklık sorun değil kasa serin, anakartın kendi m2 soğutucusu var.

  • Yoizhik kullanıcısına yanıt

    Benim bilgisayarım m2 uyumlu değildi o yüzden mecburen tercih ettim,çok kıyaslama fırsatım da olmadı açıkçası o yüzden. Mutlaka farklarını daha iyi bilenler vardır tabi.

  • m2 ssdlerin hepsinde sıcaklık durumu var.Sorun demiyorum ama takıntılı biriyseniz almayın.ortalama boşta 35-40 derece yükte 60-65 dereceye çıkıyor bazılarında bu 70'e kadar çıkan gördüm.soğutucu ile beraber bu değerler.


    m2 ssd ile normal ssd arasında bir farkı göremedim hem açılışta hem Windows kullanırken hem de oyunlarda.bilginize.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: huckee

    Samsung SSD, 970 EVO P. M.2, 1 TB, NVMe MZ-V7S1T0BW


    ₺1.066,21 + ₺79,86 Kargo ücreti


    Satıcı amazon germany



    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07MBQPQ62/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

    Mevcut kampanyadan yararlanıp, ihtiyaç fazlası alarak uygun fiyata satmak isteyen arkadaşlar PM atabilirsiniz. Hali hazırda ürün sepetimde beklediği dakikalarda ürün stok bilgisi güncellendi ve indirimden yararlanamadım :(





  • SeSioN kullanıcısına yanıt

    Bu bu m2 ssdlerin espirisi nedir?

    Merak ettiğim bir konu detaylı bilgiye sahip değilim.

  • huckee kullanıcısına yanıt
    Hocam benim ürün İstanbul'a giriş yaptı Cumartesi günü. Bugün de Yurtiçi Kargoya vermişler 17 sinde elinize teslim edilir diyorlar. Sizin ürünler elinize ulaştı mı? Sıcaklık değerleri ve ssd nin durumu nedir? Bilgi verebilir misiniz?
  • polatxp635 kullanıcısına yanıt

    Aynı şekilde cumartesi giriş yaptı şuan dağıtımda gözüküyor ama hala teslim edilmedi. Tahmini teslim 17 si yazıyor ama dağıtımda gün sonuna kadar ulaştırılacak diyor. Gelişme olursa güncellerim.


    Edit: Ürünü teslim aldım, kurulum yapıp verileri güncellerim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oYs3 -- 15 Şubat 2021; 18:50:0 >
  • Benim evo plus bugun teslim edildi hizli kargo secmistim poland dan buraya dhl ile geldi yine ayni sekilde dhl teslim etti bugun tahmini teslim tarihinden 2 gun once.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • polatxp635 kullanıcısına yanıt
    Benim ürünümde 2 saat önce teslim edildi. Fakat henüz kuramadım. Kurulumdan sonra burayı editleyeceğim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam geri dönüşlerinizi bekliyorum. Benimki daha gelmedi. Ssd sağlığını ve SMART degerlerini kontrol etmeyi unutmayın. Sıcaklık değerlerini de söyleyebilirseniz müteşekkir kalırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polatxp635 -- 16 Şubat 2021; 1:48:12 >
  • Ssd güvenlik bandı kapalı şekilde geldi. Sorunsuzca kurulumunu tamamladım, ilk defa elektriğe bağlanmış ama 300 gb yazılmış görünüyordu. Fabrika çıkışı öncesi test vs. için olabilir diye düşünüyorum sorun yok benim açımdan. crystaldiskmark ayarlarına hakim değilim ama elde ettiğim değerler internettekilerle uyuşuyor. Sıcaklık 50 dereceyi geçmedi. Henüz oyun testi yapmadım. Kule tipi soğutucu ve 5500 xt 8 Gb arasında dar bir alanda ssd. Üzerinde ekstra soğutucu yok. Mesh kasa ve 5 adet fanım mevcut. Bütün bunları karşılaştırma açısından belirtiyorum. Smart verileri de sorunsuz. Aklınıza takılan bir şey olursa yardımcı olurum.








  • quote:

    Orijinalden alıntı: oYs3

    Ssd güvenlik bandı kapalı şekilde geldi. Sorunsuzca kurulumunu tamamladım, ilk defa elektriğe bağlanmış ama 300 gb yazılmış görünüyordu. Fabrika çıkışı öncesi test vs. için olabilir diye düşünüyorum sorun yok benim açımdan. crystaldiskmark ayarlarına hakim değilim ama elde ettiğim değerler internettekilerle uyuşuyor. Sıcaklık 50 dereceyi geçmedi. Henüz oyun testi yapmadım. Kule tipi soğutucu ve 5500 xt 8 Gb arasında dar bir alanda ssd. Üzerinde ekstra soğutucu yok. Mesh kasa ve 5 adet fanım mevcut. Bütün bunları karşılaştırma açısından belirtiyorum. Smart verileri de sorunsuz. Aklınıza takılan bir şey olursa yardımcı olurum.




    Hocam bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim. Benimki hâlâ daha elime ulaşmadı. Elime ulaşır ulaşmaz ben de bu verilerle karşılaştırırım. Tekrardan teşekkürler, güle güle kullanın 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polatxp635 -- 16 Şubat 2021; 12:12:4 >




  • https://www.amazon.com.tr/Crucial-BX500-1TB-Disk-CT1000BX500SSD1/dp/B07YD579WM?ref_=Oct_DLandingS_D_b7d596c0_61&smid=A3O5TP4R0OZYXZ


    644 + kargo ile 744 tl ( yurtdışı)


    Belki ilgisini çeken olur . Daha indirimli alınabilir mi bilmiyorum ( amazon prime, yurtdışında oturan tanıdığa kargo gibi )





  • quote:

    Orijinalden alıntı: polatxp635

    Hocam geri dönüşlerinizi bekliyorum. Benimki daha gelmedi. Ssd sağlığını ve SMART degerlerini kontrol etmeyi unutmayın. Sıcaklık değerlerini de söyleyebilirseniz müteşekkir kalırım.

    Benim ssd de daha gelmedi. Alırken hızlı teslimat olayına dikkat etmemiştim :D Sizinki de mi normal teslimattı hocam?

  • 
Sayfa: önceki 788789790791792
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.